42

П.- емигрант

преди 4 години

Това дете да отиде в Индия,за да види какво значи смет и нечистота по улиците.Бях там. Има и красиви места-чисти , добре поддържани, но нека иде....Тогава да приказва.

41

Анонимен

преди 4 години

Медиите са готови да пишат каквото и както им заповядат за жълти стотинки.

40

Анонимен

преди 4 години

И наш Бойко е марионетка1 която се контролира от мощни хора и големи пари, само че той изобщо не го осъзнава това!!!

39

Яница

преди 4 години

Грета е просто маронетка, тя се контролира от мощни хора и големи пари!!! Става дума эа насърчаване на конкретна програма - иэменението на климата и то под специфичен ъгъл!!! Като се търси контрол и подчинение, чреэ съэдаване на стресирано паникьосано население!!!

38

Анонимен

преди 4 години

Всичко е за парлама, за замазване на очите и изпускане на парата.Тая пръдла не разбра ли, че повечето кислород на планетата не се произвежда от дървета, храсти и треви?!

37

Анонимен

преди 4 години

6 волта....Слабо-токово е момичето, а още по- слаботокови са последователите и.

36

Анонимен

преди 4 години

Липсата на *** води до това, жените изфъщяват.

35

Доктор

преди 4 години

А бе, това същество е по-грозно и от учиндолския про.стак ! Имат еднакво античовешко излъчване ! И гримасите , които правят са много еднакви - гримаси на най-злобните хора на планетата ! Тази пикла да не е новият Антихрист ???

34

Анонимен

преди 4 години

Пак ли злобарката?

33

Пироман

преди 4 години

Ползата от Грета , говореща за опазване на природата на задрямали тлъъсти политици е точно толкова ефективна , колкото пожарникар, затсанал на мирна демонстрация с колегите си пред горяща къща и носещ плакат - "Огънят е опасен" .

32

Анонимен

преди 4 години

На тая *** наистиниа прекалено много внимание й се отделя целенасочено, за ни натякват аджендата на престъпниците които стоят зад нея.Анатема!

31

Амазонски индус

преди 4 години

Интересно.Щом медиите не спират да ни осведомяват за всяка една стъпка на малката пииикла , нека продължат с такава информация за това КОЛКО ДРЪВЧЕТА е засадила Грета ..... колко парка е почистила от отпааадъци... колко плажни ивици ... на колко хора е обяснила ползите от разделното сметосъбиране ...колко пластмаса е изчистила от рекичката в родния си град Ааааа, тя само ПРИКАЗВАЛА ...Пишела протестни текстове в Туитър ...ГОВОРЕЛА на политици ... и с такива сметосъбирания не се занимавала.

30

Я па я..!

преди 4 години

Това е от пубертета.Ще и мине.

29

Анонимен

преди 4 години

Щом руските *** я защитават, значи е полезна за тях.

28

Анонимен

преди 4 години

Да се оскърбяват жените е долно, дори за един мафиот.------А да говориш на руски е гнусно.

27

Анонимен

преди 4 години

Просто опит за установяване на контрол с английското перчене с морали, всъщност са мини-идеологийка която те си владеят добре която се налага върху жертвите за екстрактиране на ресурси или власт от тях

26

Анонимен

преди 4 години

33Османе аз съм бил в Дахау.......а ти?

25

иди в Освиенцим

преди 4 години

Тва левкоцизирано биологично пубертуидче ако не го спарт самите скандинавци, как е тръгнало като стой та гледай ако има запали на ИКЕЯта икейните магазете. Психиката му е заложена на спираловидно ескалиране *** мотивите, желанията и крясъците.А за избитите от киевските военни формирования Донбаски деца, жени и възрастни хора шведулкътъ си трае

24

тренер

преди 4 години

По-добре е да промени описанието си на оли.гофренка!

23

Анонимен

преди 4 години

Докато се борели с обезлесяването... ХАХАХАХАХАХАХАХАХА! Горките *** още са в неведение, че на света има и други народи, че отатък гората има океан или друга държава... какво въобще е държава... но явно са наясно с глобалното затопляне.