24

Сто

преди 4 години

До Шоп ингДа сравняваш Брашов с Банско е меко казано неудачно.

23

Радослав

преди 4 години

До 22Доказателството, че си *** в мозъчна смърт: Освен да ме обиждаш, празната ти черепно мозъчна кутия не успя да роди и едно доказателство против твърденията ми, че Румъния е в пъти по добре от България и, че там е по евтино! Ако си способен на мозъчната дейност поне на амеба, то моля защити тезата си! Ако не, то постъпи поне 1 път в съществуването си като човешко същество и замълчи умно! Теза, факти, доказателства - това искаме да чуем от теб ако е във възможностите ти!!!

22

кромнаньон

преди 4 години

Ако не друго поне прави впечатление, че букурещкия базар е наименуван на румънски език. Нашият в София носи гръмкото име Weinachtsmarkt. И всички павилиони имат имена на немски. Е, няма що, все едно си във Виена.

21

Радослав

преди 4 години

До 19Тоз пък и той ***, хаха! Какво червено видя пък ти? И как смееш да ме обвиняваш, че съм фен на червената напаст? *** жалък!!! ПП: Пиша само от 1 ник, а не като теб да имам сто "аз" в главата си и всяко от тях анонимно!

20

Радослав

преди 4 години

До Шоп ингЯ сравни София и Букурещ? А знаеш ли колко хора от Русе ходят всеки ден да работят в Гюргево? А, че има всяка сутрин автобуси които карат хора на работа там? Както Гюргево е едно село за Румъния с население 2 пъти по малко от стъкмистическото на Русе! Защото Гюргево се води 70 000, а Русе по документи е 120 000 (реално 60 000)!

19

До Радослав

преди 4 години

Колкото и имена да използваш си все същия червен неудачник!!!

18

Радослав

преди 4 години

Като се добави и факта, че Букурещ всяка година използва миналогодишната коледна украса на Париж и е прекрасно украсен, а не като градовете в България да приличат на нещо от Средните Векове! В България, се надяваме на украсата на магазините, че да се разбере, че е Коледа! Градовете са покъртително зле от към украса (неща завещани от пра-пра родителите от преди Балканската война)! + горивата там са в пъти по добре от нашия гнилоч и като заредиш там колата те благославя!

17

Иванов

преди 4 години

По-добре изглежда от смешния пазар в София срещу двореца.

16

Шоп инг

преди 4 години

Нито Гюргево може да се сравнява с Русе, нито Констанца с Варна, нито Брашов с Банско! Излишно вдигате акциите на тези прости и въшливи власи!

15

Радослав

преди 4 години

На този базар нещата са ПО КАЧЕСТВЕНИ, ПО ЕВТИНИ и ОБСЛУЖВАНЕТО Е В ПЪТИ ПО ДОБРО! Затова ще ходим там! Също може да се съчетае с ходене до Икея или близкия МОЛ където цените са нормални, а не като нашите надути цени за преоценена стока! В една Румъния всичко е по евтино от личния вилает на Разбойко Башибозуков защото там хората знаят, че се печели от оборот, а не като тук - ден 20 години храни!!!

14

Анонимен

преди 4 години

Купуват румънски наденици и вкарват африканската чума в България.

13

Анонимен

преди 4 години

Ще ходят ами. В Шумен положението откъм украса и настроение за празниците е супер зле. Все още няма нищо украсено. На 11-ти декември ще светват грозната коледна елха. Няма никакво празнично настроение. Мрак и пусти улици.

12

Анонимен

преди 4 години

Румънците бачкат здраво и не се обясняват като нас. Още като влезеш от Русе в Джурджу и продължиш към Букурещ, първото впечатление е как тамошните ромоланци постоянно метат тротоарите и никъде няма прах като в БГ. Не са заспали като нас, по-енергични са и са по-инициативни в работата.

11

Пантелей Пътник

преди 4 години

Не виждам никакви плюсове в това да пътувам организирано.Това ми напомня за един виц от времето на комунизма, съветски туристи посещават България организирано от СССР, и някакъв наш гларус се опитвал да сваля една много хубава рускиня в групата. Как ли не я навивал да дойде с него да я черпи едно питие, а тя отговорила: "Мы от групы не делимся!"Та и сега така!Сега има интернет, онлайн резервации, пътеводители, смартфони с преводачи на всякакви езици, за какво ми е екскурзовод???

10

До 3

преди 4 години

Гаанчееее, така ли правиш???

9

До 6

преди 4 години

Веднага да си извадиш ръката от контакта

8

Анонимен

преди 4 години

"Ако дойдем семейно, ще е с приспиване."И кой ще ги приспива?

7

Ром"с

преди 4 години

Хареса ми Букурещ ,ходех преди 3 години за Коледа!

6

Анонимен

преди 4 години

Най важното е че цените са наполовина от Шлангажииските. Преди няколко години свалиха ДДС-то на всички стоки. . Лекарство което при Шлангажията струва 20 лв. в румънските аптеки е 7,50 лв От там си купувам пет лекарства за 50 лв а при шлангажията ми струват 110 лв. . Които са ходили в Румъния знаят каква евтиния е. Но там нямат Мутри избиха ги заедно с Чаушеско. Заплатите им са по високи от шлангажииските а цените наполовина на Мутроландските. Но там живее народ а не племе.

5

Сата НАТО

преди 4 години

Румънците може да ги стигнем, когато обесим такива като Малинов и Иво Христов пред ***.