183

Атанасов

преди 4 години

А палмово масло да папкаме може.

182

Анонимен

преди 4 години

Какво стана с идеята за домашни ветрогенератори,които са свързани с ел.мрежата,от която да дърпаш ток,когато ти трябва.?

181

Тъпи

преди 4 години

Как с 200 лева пенсия да не се отопляваме на дърва и въглища ???В каква среда живеете госпожо Фандъкова ?

180

Анонимен

преди 4 години

А да сте чували за миене на улиците, в Германия се прави и в България се правеше преди 30 години.

179

Гурбетчия

преди 4 години

Току що видях и чух нещо мн. важно по телевизията. Един французин каза-Когато няма разбирателство между управляващи и управлявани хората излизат на улицата, това за нас означава демокрация. А вие как протестирате, тука на дивана. С телефона ли? Кой вие виновен, малко се за мислете..

178

Цинизъм

преди 4 години

За десет години строго в концесионните договори трябваше да следите подновяването на ел. мрежата. Не да унижавате хората, и да им давате помощи, а да направите достъпна услугата парно и ток.Сега пак едни пари ще лапате с филтри по комините ХА ХА.Сега разбрахте ли защо трябваше да строите Южен Поток, Син Поток, Северен, и не един, а два АЕЦ- то не става да слугуваш хем на САЩ, хем на Русия.Слугува се на народа, а не на политиката на др. държави, умираме докато слугувате и трупате милиарди.

177

Става

преди 4 години

Тая поставената да направи тока 2стотинки и всичко ще си дойде на място няма да се секат гори и въглища няма да се купуват и екопелети/***/няма да се ползуват.

176

от провинцията

преди 4 години

Най-евтиния начин да се отоплявате е с дебели дрехи.Ако сте по заможни може да си купите и ел.одеало а ако не с дебели родопски!Къпане и пране само вечер на нощната тарифа!

175

Цинизъм

преди 4 години

За да не се отопляват хората на дърва, за ДЕСЕТ год. управление трябваше да построите 2 АЕЦ-а, и да внасяте климатици три пъти А.Да не изнасяте евтиният ток на Козлодуй, за да печелят депутатите.Да забраните дъродобива и продажбата на въглища и дърва.Само че дървената мафия в парламента трябва да взима милиарди.Днес вечерта център на С-я от от асансьора на партера ме обви приятна смрад на дим и пушеци.Не се диша - прилоша миКога за последно ми улиците, ВАС те задължи 4-пъти месечно да миеш!

174

Анонимен

преди 4 години

Мръзнете и дзинзирикайте на воля,

173

(гин)еколог

преди 4 години

До: 181Имам особено мнение към такива радетели на борбата срещу измисленото "глобално затопляне".Не съм против екологията, не съм против опазването на планетата.Човекът замърсява най-много. Наскоро четох за кит, от корема на който извадили тонове пластмасови отпадъци. Океанът е огромен. Но хората са милиарди. Пластмасата не се разгражда, а се натрупва. Или по-точно се разгражда с векове - много по-бавно отколкото се произвежда. И въздухът се замърсява. Но затопляне - друг път! НЯМА!

172

123

преди 4 години

И аз искам да не се отопляваме на въглища,ама- НЕ!Имам сключен договор с Овергаз със срок на изпълнение на захранването 30,08,2019 г.До сега-НИЩО.Няма работеща група,НЯМА газ,няма спазване на СРОКОВЕ по договора.Г-жо Фандъкова ???

171

Софиянец

преди 4 години

Имам си печка на дърва, имам си комин.При възможност ще се отоплявам на дърва.Продават екопалети по магазините, много са икономични, евтини, екологични.Изгарят без остатък и са по-евтини от Топлофикация!

170

Анонимен

преди 4 години

Скоро всички ще минем на дърва като гледам екофашагите като Грета Тумберг на какво уважение са радватв ЕС, ООН и медиите,цените на тока,и американския скъп газ,който ще откаже останалите на парно.

169

Човек

преди 4 години

Хората мислят, че трябва да дойде някой специален лидер за да оправи всичко. Истината е, че няма такъв. Какво пречи на управляващите в по - некорумпирани държави да не крадат и да са нормални? Не, не е защото са морални. Страха е. Страха от народа. Ако сгафят знаят, че са аут и ще има отпор. А управляващите тук какво знаят? Дай да си правим каквото искаме, няма кой да ни направи нещо. Това ни е проблема.

168

Mitko

преди 4 години

До Анонимен 174: Пелетите, като горят, не отделят пушек и прах. За една седмица се отделя около 2 кг прах и то без да пуши коминът. Плюс е разбира се, че се подават автоматично. Но са почти 2 пъти по-скъпи от същите калории от въглища. Газът е още по-скъп. Ироничната ми мисъл беше, че за някои етноси може да се дават помощи, а за други-не...

167

гербера

преди 4 години

айде накарайте ме да се отоплявам със скъпо гориво.госпожа йес, да си знае.....

166

До 176

преди 4 години

Велосипедите казваш, но не знаеш, че наистина велосипедите по два начина допринасят за по-голямото замърсяване на въздуха в София с фини прахови частици.

165

Анонимен

преди 4 години

Велосипедите са виновни .За мръсня въздух .

164

анонимен

преди 4 години

Живея в провинцията и се топлим с дърва и въглища, защото е най-евтино, но е трудоемко! Да не мислите, че не искам да се отоплявам на газ, но не можем да си го позволим! В провинцията заплатите са около минималната! Дилемата е: или чист въздух или да умрем от студ! Помислете за това г-жо Фандъкова, преди да ни призовавате да не се отопляваме с дърва!