66

Яшар

преди 4 години

Е, може ли подобни глупости да се списват? какво да направим в случая?

65

Анонимен

преди 4 години

НЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ОСИНОВИ ДЕТЕ, НЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГО ОБЯВИ НА ВСЕОСЛУШАНИЕ, АЗ УВАЖАВАМ ДЪЛБОКО ЖЕЛАНИЕТО ДА ИСКАШ ДА ОСИНОВИШ, ДА ПОДАРИШ ЛЮБОВ НА ДЕТЕ,КОЕТО НЕ Е ИЗЛЯЗЛО ОТ УТРОБАТА ТИ- ТОВА МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ САМО ГОЛЯМ ЧОВЕК.

64

баста

преди 4 години

Това захаросано и сиропирано материалче само затвърди мненито ми за тази жена,че трябва да е извън политиката изобщо.

63

Мизантропска диктату

преди 4 години

Статистически погледнато децата на разведени родители в 90% от случаите също създават семейства ,които се разпадат.Осиновените деца също рядко създават стабилни семейства.Обществото не е виновно,че някой е изоставан или ,че се е развел - за това си има винаги персонално отговорни. Не бива личната злощастна съдба да се превръща в норма и модел за обществено поведение. Човек,който е нефелен да създаде и подържа семейство и деца,е нефелен и да управлява държава.При болшевиките е така и в ЕС е така.

62

До 67

преди 4 години

Статистически погледнато, самотните майки отглеждат престъпници.

61

Анонимен

преди 4 години

Много закостеняло мнение,че видите ли щом е сама жена няма право да осинови.Семейна среда не значи здравословна среда,както и самотен родител на значи лош родител,който не може да отгледа детенце.А иначе е ясно като бял ден,че тук парите и връзките са и отворили всички врати за лесно осиновяване,които иначе са затворени за обикновените хора.

60

Анонимен

преди 4 години

Браво на дамата обаче предполагм ,че осиновяването е станало с връзки. За обикновените хора не е въобще лесно да се сдобият със здраво и малко дете. На мен, която не съм омъжена, макар че си имам дом и работа, много трудно ще ми дадат здраво бебе да си го гледам сама.

59

eeaaa

преди 4 години

няма лошо, но личните драми не ни интересуват а какви са професионалните качествата за Министър, политиката на министерството и как ни харчи парите. Предпочитам да слушам истории на приемните семейства а не на осиновители, ония да разкажат как се грижат и отглеждат чужди деца след като солидно им заплащаме.

58

xe xe

преди 4 години

хе, хе, загрижена за бедни и бежанци ама не взела някое ***, що така *** господжа. Пък може и с увреждане и те душа носят, не са виновни.О, забравих че сега се "грижите" самотни майки и други да не ги изоставят, да им осигурите психолози да ги убеждават да си ги отглеждат.Ми осигурете и на татковците те пък да не изоставят и майката и детето си.

57

wfffff

преди 4 години

Все пак как е стигнала до осиновяване защото е буквално невъзможно,нека покаже цифри колко са кандидати,колко осиновени,колко на приемни са дадени,съотношение здрави/болни, етнос и прочие.Ако обича това да разкаже.Защо толкова жени са лишени от правото да осиновят.И я питам като Министър,чакам отговора на служебното лице не на жената,ако не може да отговори да напуска поста че ни омръзна от хрантутници.Да чухте ние да присъстваме в грижите на министерството,то е само за бежанци така ли?А ние в ролята на дойни крави така ли,само да наливаме в бюджета им,така ли?

56

Анонимен

преди 4 години

Пиарката знае какво да и напишат.

55

Анонимен

преди 4 години

А някой беше казал, че политика трябва да е със здраво семейство и морал.

54

Ран-Ът-Сачева

преди 4 години

Пенсионерите трябва да свързват двата края с пенсия за 250 лева, защото *** в сравнение с мигрантите, а на последните българската (?) държава трябва да осигури средства и за хляба, и за сиренето, и за черния хайвер.

53

Анонимен

преди 4 години

С една дума мъжемразка и егоистка!Сигурно това дете доста ще го тормози тази самовлюбена лелка!

52

wfffff

преди 4 години

другарко, ама новата политика е почти да не се разрешава осиновяване, а само приемни семейства. На повечето предлагат болни дечица оставени заради уврежданита или пък са от друг етнос. При тебе доколкото разбирам е здраво бяло дете, нещо не се връзва, как ли е станало? А защо казваш че е момче,откъде знаеш какво ще се чувства след някоя година, трябва да му казваш "то" не "тя" и "той", имаш ли кукли в къщи, не трябва да му купуваш само камиончета, ще минем на проверка и ще видим дали да го отнемем ако установим че не го отглеждаш както е по правилата.Някой не е ли "сигнализирал" вече ако има

51

Анонимен

преди 4 години

Като гледам снимката се чудя защо като е такава крайна соросоидка,и евроатлантичка не си осинови бежанче,африканче примерно,или афганче,а си е взела това дете на снимката?! Лицемерни сороски активисти.

50

Анонимен

преди 4 години

Внезапно решила да стане нормална като другите...Обича всякакви, но осиновила бяло дете на няколко месеца...Едва завършила училище, но пък каква кариера прави...Кои са родителите на тази?

49

До 51

преди 4 години

Виж сега, това е фашистко и не е европейско. Белите жени не трябва да раждат, само ***. При цар Борис раждаемостта беше 179 хиляди и се увеличавала с 5-6 хиляди на година. А това е в аграрна ( демек, селска) държава с 20% граждани и градове, другото село. Не знам колко е помогнал ергенски данък, но имало аборти при социализма. 6 милиона бяха абортирани. Ако не бяха щяхме да сме към 20 милиона през 1991. Съветският съюз е абортирал .близо 6 милиона на година през 60те.

48

Анонимен

преди 4 години

А собствени деца? Оиновяването - добре. Но ако нямаш собствени деца, няма как да оцениш какво правиш. Има и друга страна - толкова си противна, та никой не иска да има дете от теб. Те тов е човекът, който ще мисли за децата и семейството... Но хвалете и я, нали най-голямото магаре я посочи...

47

Циник

преди 4 години

Бежанци...лагера в Харманли....тази госпожа там ли беше когато афганистанските гибони се гавриха с българското знаме, и го изгориха пред камерите на телевизията?Отвращението ми е безгранично!1050лв. на гибон месечно - а минималната пенсия у нас вече е 250лв.Недостатъчно да живееш - твърде много за да умреш!Този свят - тотално изплющя