45

Анонимен

преди 4 години

До 21 казах,че Юлиян е слаб а не Добрин но ти май не си нормален от двамата Юлиян е слаб и злобен Добрин е добър

44

Ццц

преди 4 години

Защо нямаше финална игра?

43

realist

преди 4 години

P. S. Да добавя, че последната игра беше силова, а целта Юлиян да загуби от доста по силните от него Веско и Добрин. Интерсно ако Ана Мария беше се класирала как щеше да бута тия кубове, да носи синжири по 40 кг. ?!?! Или играта щеше да е четене на ноти...

42

Дана

преди 4 години

Браво номер 46

41

Много злоба бе

преди 4 години

Игри на волята...слаби и неспособни играчи се обединяваха в какви ли не формации да отстранят най-силния и комплексен играч..не им се получи.

40

Дана

преди 4 години

Позор. С м с -си.Ха-ха. Това беше махленска вечеринка. Загубих си времето. Друг сезон няма да гледа моето семейство. Спечели не достойният а тъпата мижитурка.Юлиян е герой и спортист.Но на тъпите българи много им харесват ревливите сериали и тези игри бяха турски сериал.Юлиян е не се отчайвай,ами като мен си събери багажа и бягай от тук.Докато не измрът тъпите Бай *** не се връщай.

39

Доволни ли сте ?

преди 4 години

Предаването се гледаше заради Юлиян, аз лично нямаше да го следя ако беше отпаднал...човека се доказа докрая в битки, без никакви коалиции и задкулисни игрички...затова си спечели омразата на всички останали...е, разбира се накрая му се из..с..раха на главата за благодарност...типично за БГ...във всяка друга държава щеше да спечели признание..

38

realist

преди 4 години

Много *** финал! Добъта, добро момче, но спираме до тук! С 15 салта и неясна визия за защита на планетата спечели финала незаслужено, дори на изминалите моменти от състезанието нямаше какво да дадат за него, освен салтата и обясненията за кухата луна! Името "Игри на волята" говори само по себеси. Юлиян с неистова воля и хъс за победа не спечели, а спечели Добата, който се криеше като мишок зад жените за да не го номинарат! Няма смисъл от друг сезон, или поканете Грета Тумберг...

37

Мдаа

преди 4 години

Докато българина, както и участниците в предаването, гласуват "срещу", а не "за", няма да се оправим. Добата не е лошо момче, но е крайно объркано...наградата заслужаваше Юлиян ! Много омраза събра това момче, само защото е способно, а това не се толерира в ***! И още нещо...продуцентите могат да влияят на развитието на играта, като подбират подходящи игри, за подходящите хора. С Юлиян това не им се удаде !

36

ПРАБЪЛГАРИН

преди 4 години

Основна грешка на продуцентитеОще като разпарчетосаха племето на прабългарите въпреки че те бяха победители вместо да разделят племето на траките които бяха последни

35

Kрасимира

преди 4 години

Поредната тъпотия на телевизията на ДомусчиевВместо реалният победител да вземе наградата тя отиде при простотията

34

Грета Тунберг

преди 4 години

Забравяте,че това е закупен колунбийски формат!!!!! Явно такива са правилата.С СМС-и да се решава между последните двама кой ще е победителя/според моментните настроения на аудиторията/. Не е спаведливо ! Според мен Юлиян би трябвало да е победителя,защото показа дух,концетрация,умения,комплексност. Въпреки всичко браво на тези българи!!!! Това е българският дух.Несломим !

33

Анонимен

преди 4 години

то пъ щот ана мария пращи от акъл. типична извадка на младежта - без качества, проста със самочувствие до небесата..

32

Анонимен

преди 4 години

Няколко месеца си скъсват задниците, накрая зрителите решават, кой да спечели. Пълна простотия, все ми е тая кой щеше да спечели, но да беше на игрището в битка.

31

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Дори за секунда не съм помислил, че може нестандартият бунтар Юлиян да получи 200 000 лв.Даже още предния ден казах, че от четиримата финалисти наградата ще получи именно Добата.Системата поощрява съществуването на такива объркани същества като Добрин. Той е идеалния поданик. Як като вол, леко дебилeн и напълно безопасен за властта.Виж, Юлиян е друга бира. Буден, бистър ум, преследващ целта като хищник. Отлично подготвен физически и добър стратег.Антисистемен играч. Това го лиши от наградата

30

Анонимен

преди 4 години

Изобщо в цялото предаване игрите фаворизираха различните участници. Примерно при траките бяха събрали всички, които не могат да плуват и има даваха игри основно за плуване. Така и не видяха резиденцията завалиите. После почти всички елиминационни битки винаги имаха изявен фаворит. Не се допускаха почти никакви изненади при елиминациите. По-популярните и гледаемите оцеляваха. Манипулации от началото до края.

29

Анонимен

преди 4 години

От снощи не ми дава мира една мисъл. Ако Ана Мария се беше класирала за финала, пак ли щяха да да дадат същото "изпитание" - да влачи 160 килограма железа и да търкаля кубове, по-големи от нея? Или играта беше избрана според участниците - тоест директно да фаворизира двамата добитъка.

28

Ами

преди 4 години

Добата би на играта другите двама, това забеляза ли го въпреки, че любимеца Юлиян беше доста пред него?

27

Yovo

преди 4 години

Какво се противите на смс-ите като Добата победи и в последната битка.Трябваше още тогава да го обявят за победител.

26

Анонимен

преди 4 години

Забелязахте ли какви бяха игрите последните 2 елиминации вчера? Първата беше за полуидиoти - никакъв екшън само концентрация - колкото по-малко мислиш, толкова по-голям шанс да успееш Очевиден опит да пробутат Ана Мария и двамата нискочели. Не успяха. Втората беше извадена като от друг формат - най-силният човек на планетата + задача за трети клас. Пак искаха да елиминират Юлиан в конкуренцията на двамата очевидни добитъка. Пак не успяха. Накрая манипулираха гласуването. ПОЗОР!