26

Анонимен

преди 4 години

Най-злобните коментари по принцип са от платени *** или нещастни емигранти,другите си гледат професията и живота,не злобеят по форуми като бесни псе..та!

25

Анонимен

преди 4 години

Do Хахахахахахха ти си ***..от нали,започващите с 1500,2000 са по на 20 години със средно образование бе ***..от,а средната заплата в сектора е в пъти по-висока от официалната в страната.При това там няма сива икономика,кой друг сектор дава на 20 годишни начална запалта 2000лв.бе мало..умник?Много ви е яд като се напише нещо хубаво,а това най-беднатаго повтарят точно такива лай..нари като тебе да си лекуват комплексите....Мий зад..ници за 1000 евро и не лай много...

24

13

преди 4 години

Нямало е какво друго да пишат, затова са запълнили страницата с глупости за Територията. Едва ли някой от тях е идвал да види как в половината населени места има режим на водата, по половината пътна мрежа липсва асфалта, хората ядат салмонела и се топлят с *** на Италия в ТЕЦа и дърва и въглища в печките, а по телевизиите по цял ден въртят турски и руски сериали. Ако бяха идвали нямаше да пишат такива глупости.

23

Анонимен

преди 4 години

До Хахахаххахахахха 27Точните думи бяха: Страната и хората са прекрасни, но администрацията е кошмар......Или имаме прекрасна страна България но държава (благодарение на 75 години БКП царство) - Лайннаррия!

22

Хахахаххахахахха

преди 4 години

240 милиона.... Това са жълти стотинки в IT бизнеса. Правят се главно колцентрове, защото в БГ все още има умни хора, които са готови да работят за смешните 1500 - 2000 лева.Приятели французи отвориха офис на IT фирмата си преди две години, сега се изнасят... заедно с българчета програмисти, които си избраха. Връщат се в Западна Европа. Точните думи бяха: Страната и хората са прекрасни, но администрацията е кошмар.

21

Питам

преди 4 години

До Русофил 13 А ние защо не бием нашите *** , а те бият нас ?

20

Така е ..

преди 4 години

При Бойко е така.

19

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Цъфтим и вържем !Аз сигурно в някаква друга България живея ...Вече започвам да си мисля, че платени статии има не само в българските медии.

18

Анонимен

преди 4 години

Утре кацаме на Марс, нали!?

17

Зелена инвестиция

преди 4 години

Това е другият локум. Достатъчно е човек да пропътува с влак разстоянието от София до Бургас и във всеки град, пред прозореца ще вижда едно и също - индустриални зони тънещи в разруха. Е като си качил целия транспорт на тирове, ще строиш магистрали като откачен. Като си занемарил индустриалните части на градовете ще трябва да застрояваш най-плодородната и скъпа земя в Света. За Света да, ама в България - не.

16

ИКТ

преди 4 години

Значи няма обикновени технологии, но имаме "високи" технологии. Абе умници, тук даже и болтчетата са внос. ТН ИКТ обслужват Държавните учреждения, банките и застрахователите. Високите постижения се свеждат до обработка на информационни масиви в разнообразни таблици. За равнището на сектора говори липсата на план на земята, липсата на план на транспорта, липсата на план на здравеопазването, прословутото електронно правителство, което нещо все е в сянка.

15

Анонимен

преди 4 години

Честит християнски празник! Само една бегла статия за този светъл празник!

14

Мевляна Руми

преди 4 години

Евтина пропаганда за мижави инвестиций, накрая изплюха камъчето че сме 25 места по надолу докато съседите ни растът.

13

Мен

преди 4 години

Може ли медиите да спрете вече хвалбите за така наречения "офис" на Световната банка дето толкова лентички му рязаха. Първо, в БГ Банката просто аутсорсва и наемат дузина хора да работят по техни проекти в няколко други безславни фирми, а не директно в СБ. И второ, малкото хора, които уж се наемат за СБ, са на временни договори за максимум 2 г. Голяма инвестиция и сигурност, няма що.

12

Final times

преди 4 години

Ако ало измамите, скимирането на чужди карти, фалшивите имейли, кражбата и продажбата на лични данни и източването на чужди сметки по електронен път е развитие на информационни и комуникационни технологии, то бг е много напред.

11

Анонимен

преди 4 години

Заради Тиквата е.Невиждани успехи!

10

Русофил

преди 4 години

А бе и така да е, я ми кажете тогава защо американците си бият ***, а? А? Кажете де!

9

До 1 - поправка

преди 4 години

Не е съвсем така. Тодор Живков само е измислил компютрите "Правец", заедно с операционната система ДОС и програмния език "Бейсик".После ги е създал друг - Станко Тодоров. А ги е внедрил Андрей Луканов.

8

До Докер

преди 4 години

Тогава интересният въпрос е какво си ТИ?Жалък и мизерен СПРЯМО другите хора в една "жалка и мизерна" държава

7

Анонимен

преди 4 години

Българите масово бягат от страната за да не търпят деспотията и мизерията направена от ДС мутрите.