39

Анонимен

преди 4 години

Русофилството е мерна единица за Предателство.

38

Анонимен

преди 4 години

От империята на злото - само Зло !

37

Анонимен

преди 4 години

Слабохарактерен "журналист".Заработи добър хонорар. Когато се продадеш изглеждаш жалък.

36

До Мекер..о 22

преди 4 години

Аллаху АКБАР

35

Анонимен

преди 4 години

Този дърт вампир кой го измъкна от уютния му ковчег и то по бял ден?

34

До Мекер..о 22

преди 4 години

Турция както е завзела Югоизточна Европа , така и я губи лека-полека - Румъния,Унгария,Сърбия,Гърция,Албания как са се освободили ? Ония защитници на православието ли са им дали свободата ?

33

Асан Агов

преди 4 години

Много мразим Русия и съм голем журналист.

32

До Мекер..о 22

преди 4 години

Държите се като руски парцали , а не като БЪЛГАРИ. 4/ запомнете - ВЕЧНА БЛАГОДАРНОСТ на никой не дължим , още по-малко на руснаците дето минали преди 140 год. в поредната (12-та или 13-та ) война с Турция и са ни "освободили" . Само 7 год. по-късно поддържат Сърбия срещу Съединението , а в ПСВ и ВСВ ни бомбардират и атакуват през Добруджа. ОТДАВНА СА СИ ИЗЧЕРПИЛИ КРЕДИТА НА БЛАГОДАРНОСТ , особенно и след като 45 год. след ВСВ сме им колония и потънахме с тях в блатото на светлият комунизъм. 5/ и не ми пробутвайте глупостите как ако не са били те , още щяхме да сме турска територия. Турция какт

31

ДЯДО ТОШО

преди 4 години

На тоя стар Фрол и на оня с Тръбанта кога ли ще им сипят да ядът парчета от 7 и 9-тата Планета.Може и да ядът боб, фасул или леща като оня на Албиона..

30

Анонимен

преди 4 години

Само по черноморието 400 000 руснаци имат жилища.Някой от тях с нещо да ви е заплашвал?

29

Анонимен

преди 4 години

Обикновен русофоб фашизоид.Този никога не е критикувал Хитлер или Мусолини. Сега критикува Екатерина Велика, както Путин, Ленин. Какво критикува? Какво е общото в критиката му? Не е комунизма. Общото е русофобията му и фашизоидията му.

28

Анонимен

преди 4 години

Естествено е да мрази руснаците. Нали все пак е потомък на турци, както и Плевнелиев, а руснаците са махали фесовете на дедите им, но заедно с главите им.

27

Анонимен

преди 4 години

А ЕС и БЪлгария за интересите на Русия ли работят,бе Агов?Стига с твоите празни приказки.Тъкмо те забравим и пак изпълзиш.

26

Есперти

преди 4 години

Агов, Агов ! Като какъв експерт се изявявал след като някога преди да падне СДС от власт за имаше 0 гласували на изборите. Все Русия ви е виновна за вашата крадлива некадърност.

25

Дедо Цецо

преди 4 години

Ох на дядо ястребчето.Пак изпълзя от нафталина.

24

Анонимен

преди 4 години

В последните 80 години поне,Русия само се защитава и отбранява от нападките на разни наши и чужди пишман анализатори.Изглежда много се страхуват от военната мощ на тази страна,която спечели 2-та св.война с 20 милиона жертви.Затова никой не трябва да я упреква ,че модернизира въоръженията си и се грижи за сигурността си.Русия не е клекнала пред никого.За разлика от нас.

23

стар чвор

преди 4 години

навремето дядо му взриви църквата в София да се дакаже верен на СССР ,бяха първи комунисти-ядоха и пиха-аговцикаквото и да пишете , ние Българите обичаме Русия

22

До 21

преди 4 години

Абе,"умнико",кога Русия е завладявала Турция?Ако не беше руско-турската освободителна война сега щеше да ходиш с п.о.т.у.ри и нямаше и да помиришешЕС,в случай,че бяхме оцелели.

21

do victimized

преди 4 години

с тая разлика,че ВСИЧКО, което говореха за запада СЕ ОКАЗА ВЯРНО!

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17Русия не е агресирала в нито една държава.Не е провокирала воини и кръвопролития в нито една държаваПитай: Финландия, Украйна, Полша, Япония, Естония, Литва, Латвия, Чехия, Словакия, Унгария, България, Турция, Афганистан и още една сурия дали Русия не ги е агресирала. Толкова си си наврял главата в ..., че си станал на абстрактна фигура.