242

Анонимен

преди 4 години

Коментари всякакви. Даже от типа - дайте да избием русофилите. Да ама поне 60% сме русофили. Е как ще стане.

241

продължение

преди 4 години

до 252 Ти какво искаш , Русия да спре да поддържа АЕЦ -а ли ? Наскоро имаше аварии в Чехия , преди това в Украйна ,заради опити да се работи с американско гориво . Заради краварските интереси , искаш да си затворим централа ли ?Русия ли упражнява мониторинг върху съдебната ни система . Руски " специалисти " / шпиони" ли ще идват в БГ да ни надзирават икономиката .

240

до 258

преди 4 години

Не на скъпия американски газ.

239

Анонимен

преди 4 години

Да ходи да пита колко ще му струва да си прекара тръбите през Беломорска Тракия и по Вардар, а да говорим как ще мине през албанците в Прешево. Шиба няк петербурский... Има договор и тръба през Укрия, да си бута гаста оттам.

238

Анонимен

преди 4 години

До Сата НАТО 257На името на проф. Шипковенски има заведение в София. На ул. "Искър". Там преглеждат денонощно. Не отказват и прием, пак денонощно.

237

до 257

преди 4 години

Всички от Сата НАТО трябва да се неутрализират!!!

236

тцттцтцтт

преди 4 години

До 252 Що пишеш глупости ?Външната и вътрешната ни политика се управлява от Брюксел и САЩ . Посочи ми един закон , приет в полза на Русия или на България Казваш АЕЦ - Русия ли ни наблъска скъпите фотоволтаици , русия ли ни продава евтиния ток от АЕЦ Козлодуй външния пазар , а скъпият на американските АЕЦ остава за нас . Кой е този фонд изкупуващ земи ? Не променихме ли закона за земите след давление от Брюксел ?

235

Анонимен

преди 4 години

Ние сме под диктата на американците. Този поток през България ще бъде забавен максимално за да може Украина някак да прекара зимата. На Борисов му е подсказано да бави. Всичко е за наша сметка. Невъзможния живот ще прогони още десетки хиляди наши работоспособни граждани в чужбина. Зле защитаваме интереса си. Не Путин, а руските управляващи ще ни го ........... Това е на държавно ниво в Русия. Путин е говорител.

234

не на руска газ!

преди 4 години

България трябва окончателно да забрани внос на всякакви суровини от Руската империя и трябва да ги замени с източници от други страни, газ от Мала Азия и Каспийския регион ще бъдат много по-изгодни за нас, чрез обвързване с Русия (Империята на залото) обвързваме идните български поколения да зависят от хрумванията на руските марродери.НАТО да не се помайва, ами да осигури тръбопровод през Босфора и то от няколко източника, Русия трябва да се илиминира като доставчик на страните от ЕС.

233

Сата НАТО

преди 4 години

Руската прта колона трябва да се неутрализира с всички средства, тоест ако трябва и с камъне и дървье. Не да ми получават ордени и да продължават богопротивната си деятелност.

232

Анонимен

преди 4 години

Още ли има хора дето не вярват че тръбата може да ни заобиколи

231

Логично

преди 4 години

Заради нашия слугинаж към американците тръбите отново ще ни заобиколят и ще плеснем с ръце. Ще се превърнем в незначителен анклав на Балканите и никой няма да ни обръща внимание.

230

ЕВРОПЕЕЦ

преди 4 години

България би трябвало да си следва икономическите интереси, а не тези които ни диктуват западните страни. Защото накрая ще седнем между двата стола на зямята, а глупостта ни води към бедност.

229

kkk

преди 4 години

До 7И за това руснаците са го убили!

228

дръж се малко...

преди 4 години

До 7Кое ни е американско, че не се сещам ? АЕЦ-а ни зависи от Русия и за части и за поддръжка, най-големия бизнес в България е руски (Лукойл), основния доставчик на газ ни е Русия, най-големият фонд, изкупуващ земи е с руска собственост, втория АЕЦ, който се гласи е пак зависим от Русия... да изброявам ли още ? А нищо хубаво не сме видели от тия, само ни крадат и ни вдигат цените на всичко.

227

7

преди 4 години

Някой още да не е разбрал още , че ние сме американска колония !?Само питам ? След Освобождението само Стамболов е водил самостоятелна политика ! Оттогава нашите управници се продават , продават и нас !Няма Путин - тук става това , което каже САЩ !Всичко друго е лъжа и измама ! Но , докога !Това го каза още д-р Петър Берон като председател на НС!

226

Анонимен

преди 4 години

много добре :)руско-турския гъзопровод ни влиза със средна скорост от 5 км на ден !

225

бахахах

преди 4 години

Искам да мяукаш вовка, ***. Айде прекарай от другаде тръбицата, като си отворен ? Велика русия много сте големи, айде дай друго трасе. Не ти щем газта на завишените цени, имай си я. Що се натискаш да минава от тука ?

224

ахаххаха

преди 4 години

Руското джудже нещо е бесен на света напоследък! Като видя някой така да се пени много се кефя..

223

Мнение

преди 4 години

Ами ние защо купуваме най-скъпия газ в ЕС? Да намали цената и тогава!