65

Ludoto Lenche

преди 4 години

...kolegi ,pointeresuvahte li se kakvo obrazovanie ima tazi kalinka na Soros ?!?? Da ne ostanete sasa ziapnali usti ?!!!

64

axa

преди 4 години

скочиха ама от БСП, а ние щом го казва бсп не слушаме. Само каквото каже Вожда е вярно, те бсп не разбират и работят срещу нас.нали така ви облъчват вече 30г.Ей ви "демокрация". Който е живял поне 30г при соца нека сравнява. Тези дето говорят за 80-те да не се обаждат защото това не е соца и е времето на горби, когато ни остави на хиените,на либерастодемократите на с'орос ,още тогава ссср се дръпна, това не е соца.

63

wfffff

преди 4 години

И тази била стещу насилието на жени и деца. Другарко, насилието няма пол, възраст, цвят и прочие, то е само насилие, спрете да го делите срещу нещо си и чак закони да гласувате, да ви хрантутим там за идиотските ви закончета. Наказуемо е насилието независимо срещу кого е.Затвор за вас всички,само тогава ще се оправят нещата.

62

:))

преди 4 години

Удобен пешкир на/за Баце!:)) Сачева добре ли е с главата, де?

61

true

преди 4 години

няма изненада за оставката на социалния,Боко се срещна с демократите в сащ и му спуснаха инструкции и той като си е надупен прсто изпълнява, нито пита,нито се интересува , просто изпълнява.Е, ако много се възмутим и му затрепери стола ще се наведе още да мине бурята и пак ще изпълни какво са му наредили. Важното е да стои на власт вечно ако ще да е за наша сметка.Сачева е "представител на Националния демократически институт на САЩ.

60

Ludoto Lenche

преди 4 години

...kolko po- netarpimo oshte triabva da stane polojenieto be Narode Balgarski ?!?? Ili vikate " idat praznici ...kvo pak tolko ?!?!! " " Nekva ministarka ?!?? ! " " Navan sneg zavale !?!! " " Studeno ...sipi po edno vino I nadeliai ot sodjuko " !!!

59

Анонимен

преди 4 години

Тази Деница Сачева е радетелка за заселване на ислямцки нашественици в България.Затова марш от политиката изобщо.

58

do 60

преди 4 години

слага жени щото такова е нареждането отгоре,сега ги избират по пол, не по професионални качества.Ама това е със съгласието на народа, щом одобрява такава политика, тя не е скрита, слагасж герб и знаеш какво прокарват, слагаш бсп- те имат друга визия, патриоти - друга и всеки избира, защо сега се чудите.герб = демократите в сащ.Европа=демократите в сащ. Е, в сащ не са демократи, там поумняха сложиха републиканец и няма как да се разбира с гейсколиберастка европа.

57

Анонимен

преди 4 години

Очакваме антисоциалните мерки на социалната министърка.

56

Анонимен

преди 4 години

Поредното доказателство колко са фалшиви от партийката на Валири Симеонов - бащата на тая пръв патриот нефесебеец щерката върла герберка соросоджендерка. Нямам думи за безочието на такива фамилии

55

baffff

преди 4 години

важното е че от герб по-добри няма, как ще сложим "лошите" бсп дет не искат истанбулската и се борят срещу нея,щом 10г не можем да разберем кой кой е, ами каквото си дробим това ще сърбаме.За 10г герб ни задължи да пращаме децата в детска градина и вече има ново облъчено поколение, ще ги усетим много скоро като навлязат в пубертета и после когато вземат да управляват.80% де'били каза някой. сбъркал е в %-те.

54

А бе

преди 4 години

Б.Борисов спри вече с тези жени министри.Писна ни.Няма ли мъже в тази партия ГЕРБ ???Ангелкова е предостатъчна.

53

Ludoto Lenche

преди 4 години

..kak pak edin ,chitav ne se poiavi beeeeeeeeeeeeeee ?????????????????????!!!! Tezi vsichkite do edin zaslujava da chuiat .." V Imeto na Naroda .."

52

Анонимен

преди 4 години

Гейове търсете при комунистите, те са по тези работи.

51

бело

преди 4 години

Двуличната ИК трябва да се ратифицира спешно, и ето ти Сач-еева

50

Анонимен

преди 4 години

От министерство на образованието в министерство на социалната политика. Това значи две неща:1. Никой гербер не разбира от каквото и да било, щом напълно годен да заема всеки пост - КОНПИ, консул, образование, енергетика, младеж, иновации, спорт, ИТ - абе квото му дадеш ще пасе там и ще симулира дейност;2. Не се търси компетентен и достоен човек за конкретен пост, а се тръси пост за човека. Така герберугите само си прехвърлят постове, а всеки от тях разбира от всички.

49

Като цръвици

преди 4 години

Принципно си прав. Болшевиките първи узакониха gей парадите,gейовете и отнемане на деца в комуни. В България обаче всичко е наобратно - най-много gейове,пеdали и dженdъри има в ГЕРБ,ДПС и психодесните - просто болшинството sексуални девианти от БКП изприпкаха към либерастията. Има ги и в БСП по наследство от комунизма,но поне трендът е да намаляват нищо,че СерГейчо,Вагинанин,Заеков,Бургиева и други се гънат като цръвици.

48

Анонимен

преди 4 години

Тази е толкова гнусна, че се чудя на Семерджиев как е могъл да я такова толкова години. Той изглежда прилично за възрастта си. Явно джендърката владее извратеняшки техники.Дали обслужва и Баце?

47

Анонимен

преди 4 години

Защо всеки си мисли, че трябва да се маха, т.е. да се спасява поединично?Имаме един 10 вагона предатели. Събираме ги на стадиона, опукваме ги и си оправяме държавата. Ако някой ще бяга, нека са те.

46

Ала_Бала

преди 4 години

Посегнаха на парите ни - дадоха 2 000 000 лв, за една снимка с Тръмп - мълчиме си траем.Сега посягат на бъдещето на децата ни - защо не излизаме по улиците. От суда ли вие страх, след наколко години децата ни и внуците ни ще ни проклинат, както ние питахме бащите си:" Защо мълчахте 33 годинии?" Какво ще кажем, когато ни попитат: "Защо ни оставихте на джендърите, да ни извратят, да ни продават и да ни отнемат мъжественоста? Защо, нямаме Родина? Къде си Каракачанов - потриоте - долен, гащник