28

Анонимен

преди 4 години

От вчера ги ръси хит след хит:)))))))))))))))))

27

Анонимен

преди 4 години

Искам да повтори изречението за енергийния микс след като затворят и последният реактор на АЕЦ Козлодуй! Неговите безумини изпълнения, с които спря Белене, ще ни излязат през носа, когато Грета убеди всички тикви , че трябва да наложат зверски такси за намаляване на емисиите. Защото ние просто нямаме с какво да заменим АЕЦ-а, а рано или късно тия реактори ще остареят и ще трябва да се затворят. И тогава какво ще стане? Ще плащаме като ненормални за Марицитие, защото друго нямаме.

26

Анонимен

преди 4 години

Само "успехи" жъне ***, а българите все болни и гладни ходят! Като умре много хора ще празнуват!

25

Анонимен

преди 4 години

другия път цялото правителство да лети в правителствения самолет до испания, ама на ток! за сигурност, да сложат и по едни *** пред всяка седалка, че ако даде накъсо, да има кой да генерира. после може ид а се хвалим с еко политика :)

24

Анонимен

преди 4 години

в цяла Европа, барабар със страните кандидат членки, няма данъци за електроавтомобили, нито за вноса им. само у нас има...еко такса?1? отново в цяла Европа като си санираш жилището, данъкът пада 2-3 пъти. само у нас се води подобрение лукс и ти качват данъка от общината. за сметосъбирането да не започваме темата:) какво еко, какви 5 лева, някои още горят гуми :)

23

Бате Гойко

преди 4 години

"тази иновативност, която за първи път видяхме всички автомобили, с които превозват делегациите са на 100% електрически и по никакъв начин не замърсяваме въздуха в Мадрид."Най-иновативно щеше да е, ако ги бяха качили всички да въртят ***.дали, а не да правят реклама на електромобили, чиято екологичност е меко казано спорна.

22

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости говори Боко ,защото най-големите замърсители на въздуха са Китай,Индия и Европа.САЩ не са сред големите замърсители,освен това да не включва Полша в отказа на въглищата,защото поляците нямат никакво намерение да се отказват от ТЕЦове,имат въглища за 600години!

21

Анонимен

преди 4 години

електромобили хубаво, ама електро самолети и електро кораби не съм чул да правят. и няма и да има скоро. отделно, всички лекарствени изделия и опаковки се правят от остатъчните продукти на суровия петрол. дори и теоретично да ги слагат в стълко вместо в пластмаса, това означава 100ци пъти повече горене на кислород заради обработката на стъкло. така че, да не се прекалява с фантасмагориите за 100% еко енергия.

20

шматка

преди 4 години

До Бай ХИ с какво се излага.С това че каза истината ли.Къде са САЩ и Китай в картинката.Атмосферата няма международни граници.ЕС ще натисне производителите да инвестират огромни средства в екология което веднага ги прави неконкурентно способни.Много хубаво им го каза даже трябваше да каже че без участието на САЩ и Китай такива форуми са безсмислени.Нещо като селска седянка

19

Анонимен

преди 4 години

Дали ще горят въглища за да правят ток и така ще се захранва МПС-то ти или, то самото ще гори нефт е все едно и също!------Не е едно и също, тьпчо.Даже и сравнение не може да става.

18

Анонимен

преди 4 години

Баце - балканската Грета Тунберг!

17

ТОЯ НЕ ПОДБИРА

преди 4 години

ЖЕНИ, МЪЖЕ ...Мъка, мъка

16

ПО-СКОРО ПРОСТ

преди 4 години

като каубойски църв.ул

15

А ЦЕЛУВКИТЕ

преди 4 години

а прегръдките. Нещо сте скрили лявата ръка на ВОЖДА на ДЕБЕЛКОЖИТЕ

14

Бай Х.

преди 4 години

Абе кой му пише на тоя речите? Съвсем се излагате, вече!

13

Радослав

преди 4 години

Не ни тикай в тази посока! И как българина ще си купи електромобил като данъка му е висок, ДДС-то му е същото като % и самия електромобил е колкото 10г. заплата на нормален човек в тая държава? Или да чакаме 20г., че да почнат и тях да ги пращат тук от Европа както е сега с двигателите с вътрешно горене? Какво направи правителството за да насърчи хората да мислят за екологията?Колите са с поне 3 еко данъка и къде се влагат тия пари?Кажете какво еко направихте бе?Засяхте някъде 100 000 дървета ли

12

Радослав

преди 4 години

Драги ни Тиквондур, няма как електромобил да е 100% еко защото тока с които се зарежда е или от ТЕЦ или от АЕЦ! Дали ще горят въглища за да правят ток и така ще се захранва МПС-то ти или, то самото ще гори нефт е все едно и също! Освен това драги ни Тиквондур, защо Европа да намаля капацитети, да влага милиарди в иновации и да си съсипва икономиката, когато на целия свят му е все тая? Цяла Европа да стане зелена ще спечели 1-2г повече агония за целия свят! Докато САЩ и Китай не са в кюпа,

11

Некъф

преди 4 години

TAПAГ !!!

10

Анонимен

преди 4 години

Да не се вози в открит автомобил да не го гръмнат като Кенеди

9

До атлантиците

преди 4 години

Тва да не вие Плевлю, да му дърпат ушите, Мустафа та може да го дръпне за друго.... Ха, ха, ха