30

Анонимен

преди 4 години

До: избирателВ армиите на Израел и Норвегия например жените служат заедно с мъжете. Пълно равенство на двата пола!

29

Анонимен

преди 4 години

Баба ми викаше за такива случаи "убий *** обичам те" . След 20 години спряла да го обича и чак тогава се оплакала.

28

някой

преди 4 години

До: номер 16По принцип е така. Но само по принцип.Реално жените жертви на насилие изобщо са много повече от мъжете по логични причини.Мъжете са по-агресивни по природа и по-силни физически.Това обаче не означава, че няма мъже жертви на насилие от жени.Тук обаче проблемът е друг: Много от тях ги е срам да си признаят че са жертви.Именно защото от един мъж не се очаква да бъде жертва.

27

избирател

преди 4 години

Що за "МЪЖЕСТВО" е това да биеш жени и деца?!Сигурен съм,че недай Боже,ако се стигне до мобилизация,подобен ТИП,ще се окаже негоден за военна служба!!!По медицински причини.....Все пак сме България!

26

Анонимен

преди 4 години

Има страшно много жени, особено по малките населени места, които са редовни жертви на насилие и те търпят... заради хорското мнение, заради натиск от роднини: Той ти е мъж, ще те бие, заради децата, заради мизерия и нищета... Те никога няма да потърсят помощ, просто ще търпят ... до смърт... и това е жалко и тъжно!

25

Анонимен

преди 4 години

15 жени от цяла българия. А в Норвегия 30% от жените се оплакват от насилие. Ние сме направо отличници и нямаме нужда от Истанбулска конвенция. Норвежците да си я приемат те явно имат нужда.

24

69

преди 4 години

хаха, тия да си дадат и адреса, та мъжете насилници да могат да им отидат на гости. Интересно каква защита биха могли да осигурят няколко доброволци (вероятно също жени) срещу психопат биещ жена си с маркуч и тръба?

23

Анонимен

преди 4 години

четох докато стигнах до DW....всичко е ясно, изпечени лъжци и българофоби нацисти

22

Ха-ха-ха!

преди 4 години

НПО активистите пишат коментари под статиите, а после сами си отговарят.

21

Анонимен

преди 4 години

аз пък да ви кажа гледната точка на съседите ... обадиш се в полиция един път, обадиш се втори път ... полицая идва, жертвата се кълне, че нищо няма, съседите не са разбрали, тя паднала и станала олелия ... един път го отведоха насилника, жертвата отиде и си го прибра на другия ден. Е какво повече да направиш като толкова много се обичат. На психиатър не сме звъняли.

20

Анонимен

преди 4 години

Това са поставени актьори, заради истанбулската конвенция ! Тия НПО-та няма да мирнат, докато не ни ***всичките

19

Мъжкар

преди 4 години

Тя съжалява, че не е потърсила помощ по-рано.Жени търсете навреме закрила, не търпете ***, които да си изливат комплексите върху вас. Имайте достойнство, вие заслужавате по-добър живот защото създавате деца - бъдещето на една нация. Без вас ние мачовците няма да има пред кого да си дуваме анаболните мекици.ГОЛЯМ ПОКЛОН ПРЕД ЖЕНИТЕ И МАЙКИТЕ

18

До 16

преди 4 години

Така е много точен коментар, да не говорим, че тук става въпрос и за избор. Някой кара ли ги да се обвързват с подобни мъже? Те са си избрали, после лоши били, ами толкова ти е акъла. Той ме бие, мен ме е страх да и ще мълча - това отново е въпрос на избор, дали да търпиш или да потърсиш изход, а такъв винаги има.

17

Доктор Сър Пичук

преди 4 години

Медийните манипулатори продължават да бълват лъжи за несъществуващ проблем с домашното насилие, посочавайки шепа случаи, че са прави и са необходими мерки, а от друга страна имаме близо 1000 самоубийства всяка година, много повече са жертвите от шепата жени пребити от партньора си, но за тях се мълчи защото сега целта е да се пробута истанбулската конвенция...

16

Анонимен

преди 4 години

Има и жени откачали,които бият майките си,бащите си и други роднини. Сутринта четохме, за една такава,която уби баща си. Не може да делим убийците и агресорите по полов признак,и да приемаме,че мъжа по презумция е насилник,а жената жертва с разни престъпни конвенции.

15

Анонимен

преди 4 години

Добре и какво предлагате? Да им наливаме мозък на *** *** условно наречени Надежди?

14

Анонимен

преди 4 години

Бивш,затворник много ги обичат такива кифлите после реват не са за съжаление

13

Анонимен

преди 4 години

Майка ми беше жертва на постоянен побой, скандали и разправии от страна на брат си, който на 35 г. нито искаше да работи, нито да си мръдне пръста, а само да се налива с алкохол и друг да му плаща сметките. Живееше в нейния апартамент, защото, според нея, "той ми е брат, независимо от всичко, и аз го обичам". Има такива ненормални жени, които са склонни да търпят всякакви издавателства поради ред измислени причини. Детството ми премина сред полицаи и по спешните отделения. Съседите - бяла тишина

12

До 11

преди 4 години

И тя ли е при него в затвора, та я бие по 3 пъти на ден?

11

Анонимен

преди 4 години

Има много *** жени честно познавах една запознах я с едно ергенче бил смотняк нямал кола омъжи се за един затворник с кола и я бие по три пъти на ден