152

Анонимен

преди 4 години

До Smurf Каза ,каза ! На 17 октомври в т.н. дебати с Манолова ,каза ясно и точно ,никаккво вдигане на данъците .

151

Анонимен

преди 4 години

До 32406 Абе умнико как мислиш че съм гласувал след като я определям като голяма бяла птица

150

Скептик

преди 4 години

Една компютърно обработена снимка на Фандъкова подведе Софиянци. Дигитализация му е майката да те разкрасят. И тя си го каза. И Комуникации му е майката. Права е Всички медии са техни.

149

Анонимен

преди 4 години

Затова на избори не трябва да има гъбари. Ако не бяхме оставили избора в ръцете на шведите, нямаше да гледаме доволното и изражение от нелицеприятната новина.

148

Знаток

преди 4 години

Хак да им е на софиянци за избора им

147

32406

преди 4 години

До SmurfТя само това ли премълча, та си толкова разстроен? И въобще какво каза тя в предизборните си изяви? Да не би да си гласувал за нея след всичките й првали+

146

Smurf

преди 4 години

Въпроса не е какво очакваш голяма бяла птицо. Въпроса е защо НЕ каза в предизборната кампания че ще вдигаш данъците, а го увърташе по килифарски

145

gypsy king

преди 4 години

ний *** факултйету пудкрепями. ний сми ихологичнити бате, наще пряагови са като тесла, без бендзин, без навта. без фосилни гурива. даже марко като се изтропа сушим бате и палим биологично чисти въглища, нема пилети няма парну. за бендзин и не помисляме дори, усвен ако не източим некой лукомутиф и като напалим нафтовата печка и като метнем две кила германски дрехи, мали как бумти. и бат бойко идва от време на време. даряви на кебапи, пръжолки, детски, социалки, евала. той е най гоумения, за него о

144

Дааа

преди 4 години

Махайте я.

143

Фастер

преди 4 години

За 30те години политическата *** вместо да краде,трябваше да работи за житейски стандарт за хората ,не само за своя!Сега трябваше да сме като Чехия ,Полша и някои други европейски държави и спокойно щяхме да караме по-нови или нжви на изплащане автомобили!С 800,1500лв.заплата средна ,в БГ немаркак да караш нова кола,най-много да изкараме.бричките по улиците и да не могат смрадоляците да мръднат никъде!Тъпо,по-тъпо,най-тъпо =БГ политик !Толкова са елементарни че нема до къде!

142

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД

преди 4 години

е открито ограбван от няколко мутри. Къде са сега парите за пенсии от "втория стълб" ?И не само Бисер Петков, но и "чичовото" - "Ананиевото" отроче (Вл Горанов) да заминава при Цацаров/Гешев, а от там при Бай Ставри. 12 милиарда загуби - мутрите съвсем се самозабравиха. Явно трябва ведната да бъдат отрезвени - всички при Бай Ставри. Начело с главната мутра. И никакво излизане.Бог да пази България !Амин !

141

Фастер

преди 4 години

Няма никаква логика от по-висок данък ,да стане по-чист въздуха!Как?Ще си плащаме данъците и пак ще караме ,от това как ще стане по-чист въздуха в градовете?????Хем е тъпо,хем никакъв смисъл!Въздуха ще стане по-чисто когато се спре влизането на дърти дизели и харчещи масло МПСта в градовете или срещу такса ,както е в Германия !Стари автомобили до периферията на градовете,но там трябва да има огромни паркинги и перфектен транспорт ,а това не могат да го изпълнят!

140

ПСИХИАТЪРа

преди 4 години

Данчето да се подложи на детектора на лъжата след това, да приказва

139

Ихтиандър

преди 4 години

*** хубаво ***, муцка, ама защо не го каза това по време на кандидатската си кампания, ами го казваш след като те избраха от йелектората от Факултето?

138

Анонимен

преди 4 години

ТИ ЩО НЕ ВДИГНА ДАНЪЦИДЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ *** !

137

Анонимен

преди 4 години

До 1515 Тогава излиза, че даскалицата е очаквала Манолова да спечели и сега няма полезен ход, освен да вдига данъци и такси. Но както казва Чомски, печалбите се приватизират, а загубите се социализират!

136

13

преди 4 години

Само един факт, Албания е по-добре от България. Удари ги 6.5 по рихтер, десетки хиляди бездомници им се предоставиха палатки, а сега постепенно ги настаняват в хотели, за които държавата ще плаща докато наново построи сградите. Хората няма да плащат нищо, държавата го покрива. Замислял ли се е ***, какво ще се случи с него при 6.5 по рихтер? Фандъкова ще остави *** да умират в храстите. Което е истина но *** изобщо не може да мисли.

135

Shark

преди 4 години

Тук не говорим за непопулярни мерки, говорим за откровени лъжи. Които, да, няма да бъдат приети. Също както и в Пловдив. *** обещаваше че няма да вдига данъците само докато лапнишараните го избраха. След това едни по-голям на всички, нали така?! Няма да се приеме това не защото е непопулярна мярка, а защото е лъжа. Ясно ли вие, и гледайте скоро да не се наложи да се избират отново кметове на някои места!!!!

134

1515

преди 4 години

Кметовете малко преди изтичане на мандата правят дългове, които общината не може да покрие. Те са на принципа след мен потоп, важно е обществените поръчки да ги вземат правилните фирми. Проблема е когато спечелят отново и продължават да са кметове, защото имат още четири години и не трябва да лъсне истината, че приходите са по-малко от разходите и работата върви към фалит. Единственото което им ражда крадливата глава е да вдигнат данъците, за да може фалита да се отложи и ако може да случи в мандата на следващ кмет.

133

8

преди 4 години

тая лелка все повече изнаглява -проблемът не е, че вдига данъците, а че не го каза преди изборите - за мен лично не е по-различна от джебчийка на женския пазар