10

Анонимен

преди 4 години

Афинитета към пищни титли е запазена марка на азиатската душа.

9

Sichtpunkt

преди 4 години

критикувайки изказване на Макрон, че Турция не трябва да очаква подкрепа от НАТО за своята военна операция в Северна Сирия.Ми тя, Турция не е съгласувала тази си операция с НАТО, нито е била нападната. Абсолютно на своя глава. Така че е редно НАТО да не се намесва.

8

Анонимен

преди 4 години

Ердоган е грузинец мюсюлманин.Както и Мустафа Кемал не е бил турчин.

7

Гьобелс

преди 4 години

Алцхаймер Ердоган мисли, че може да купува руско оръжие и да е в НАТО. Макрон е прав. Какво общо има богата и културна Франция с Турция. Какви общи ценности или цели имат. Никакви.

6

Анонимен

преди 4 години

Франция е ядрена държава и има повече военна мощ от Турция. Може на бройки да са по-малко, но са по-съвременни. В момента Европа разчита на Франция. Германия не се представи на ниво до тук. Не иска евро армия, а да сме зависими, докато Франция ми хареса, че иска нрзависимс армия. Толкова страни 27, най-силния икономически континент, а зависим.

5

Анонимен

преди 4 години

През 1526 та година великият султан на Османската империя , Сюлейман Първи изпраща писмо до френския крал Франсоа което започва така ,, Аз, султанът на султаните.Този който поставя короните на владетелите . Сянката на Бог върху земята. Владетел на Средиземно мореИ накрая България би шута на евтината ви империйка през 1912 г.

4

Гошо...Тъпото

преди 4 години

До Анонимен 1:Нерде Сюлейман Великолепни,нерде Реджеп Ердоганя;все едно от небето до...земята разлика.Славата на Османската империя е с 400 годишна...давност и Реджеп трудно ше я повтори.

3

Анонимен

преди 4 години

"Предпочитам легалните мигранти от Гвинея и Кот д'Ивоар пред нелегалните украински или български банди, каза френският президент в интервю за крайнодясното списание Valeurs Actuelles.

2

Анонимен

преди 4 години

С изказването си Макрон направи хубава услуга на Путин.

1

Анонимен

преди 4 години

През 1526 та година великият султан на Османската империя , Сюлейман Първи изпраща писмо до френския крал Франсоа което започва така ,, Аз, султанът на султаните.Този който поставя короните на владетелите . Сянката на Бог върху земята. Владетел на Средиземно море и Черно море и Румелия и Анатолия, Караман и Ром и провинция Дулкадир и Диярбекир и Кюрдистан и Азербайджан и Аджем и Дамаск и Алепо, Египет и Мека, Медина и Йерусалим и цялата арабска земя и Йемен и много други страни. Аз съм внук на султан Баязид Хан, син на султан Селим Хан съм Султан Сюлейман. А ти си просто Франческо (Franço