231

Никой

преди 4 години

БОГ ДА ГО ПРОСТИ

230

Гост+

преди 4 години

Поклон! Филмите му са емблематични, играта завидно добра. С тях той ще остане сред нас. Заслугите му за върховете които достигна българското кино при социализма са неоспорими. Ниво, за което днес в демократична България можем само да мечтаем. А нима това не е така и с всичко друго: образование, култура, икономика...Остана верен на идеите си докрай и не се пребоядиса, за което беше хулен и унижаван. Добър Министър на Културата. Незабравим !

229

Forever

преди 4 години

С право ще трие ***,защото не е човешко да се сипе толкова жлъч върху един починал човек,независимо кой е и какъв е.Стефан Данаилов заслужава уважение.

228

характеристика

преди 4 години

Тих, скромен, мързелив. Не се откроява от тълпата.Има правилно отношение към партийната политика.

227

Ф.С.В.

преди 4 години

Нека Софииският общински съвет с кмета -да направят паметник на актьора -Той го заслужава !!

226

терорист

преди 4 години

До Анонименха ха ха ха , само споменах че в "на всеки километър", пропагандно-идеологическа сапунка, играе роляна на червен комунист, и изтриха коментара...ха ха хаха...ами само върл комунист може да играе червен терорист.

225

Кинокритик

преди 4 години

Като актьор - нищо особено, връткаше се пред камерата - ауу колко съм красив ! Така де, трябваше да има кумири, за да се втълпява на другите колко са прости ...Партията го беше нарочила за лице в киното, както и Гунди във футбола, а имаше къде, къде по-талантиви. Хайде пишете минуси.

224

bolbov

преди 4 години

Поклон ,Другарю Данаилов! За голямо съжаление през моя живот в Нашата Родина не видях и не срещнах поне още един такъв прекрасен Човек като Вас.

223

Анонимен

преди 4 години

Поклон!

222

Анонимен

преди 4 години

До съвест 240Явно не сте гледали чуждоезичните роли на Стефан Данаилов. Простена да Ви е свещената простота.........За третостепенните роли в Октопод ли намекваш! Това е една съвсем евтина италианска сапунка която се излъчи само по италианската телевизия без да има какъвто и да е отзвук на световната сцена. Можем ли да го сравним с Ален Делон, Адриано Челентано, Бъд Спенсър, Теренс Хил, Ал Пачино и др? За какъв "мастър" бълнувате? Чудя се как е възможно да има толкова природно загубени хора

221

съвест

преди 4 години

До Анонимен 239: Явно не сте гледали чуждоезичните роли на Стефан Данаилов. Простена да Ви е свещената простота. ;)

220

Анонимен

преди 4 години

До съвест 238 Ако всеки, който вмомента оплюва Ламбо (пост мортем), беше поне една стотна толкова талантлив и работлив, щяхме да сме една цивилизована и напреднала държава. Дребни и мързеливи душици... Плюйте, плюйте... Един ден ще се задавите в плюнките си. :)А защо таланта на Ламбо не ни издигна в една цивилизована и напреднала държава? Защото БКП таланти няма! Истинските таланти са доказани на световната сцена където Ламбо не е стъпвал! Подарената диплома на тепсия е изкуствена!

219

съвест

преди 4 години

Ако всеки, който вмомента оплюва Ламбо (пост мортем), беше поне една стотна толкова талантлив и работлив, щяхме да сме една цивилизована и напреднала държава. Дребни и мързеливи душици... Плюйте, плюйте... Един ден ще се задавите в плюнките си. :)

218

Анонимен

преди 4 години

Поклон!

217

Идеалист

преди 4 години

Отиде си един талантлив и интелигентен артист. Той беше премерен и верен на идеите си политик. Беше човек, който вдъхваше доверие и уважение. Почивай, в мир бати Стефчо! Името ти остава в историята на българското кино, театър и политика. Беше хубав човек!

216

Ф

преди 4 години

Поклон!

215

Анонимен

преди 4 години

До Лъчезар 224Ако нямате думи да изразите печал от загубата...........а ти как разбра че е починал голям 'талант'? Да не те е талантливо........"покръстил"!

214

До 229 230

преди 4 години

Защо изтриване постовете ми.Пак ще напишаВие сте утреп/ки Вие сте нищото и затова сте злобни.Стефан Данаилов е ВЕЛИК

213

Пенсионер

преди 4 години

До Не на БОЛНИЦИТЕ 226 Лекарите във Военна болница не са некадърни. Ако не бяха те Стефчо щеше да почине преди месец. Е , вярно поизмъчиха го.

212

Зоро

преди 4 години

Збогом майор Деянов, ти никога неможеш да бъдеш Ален Делон-каза Велински. Ще си останеш известен единствено със сериала по някогашната телевизия -"На всеки километър".Збогом.