155

До 163

преди 4 години

Грешиш, нормална виза за командировка от службата ми става за седмица.

154

Иван

преди 4 години

Щатските визи въобще не са атрактивни за българите,България е член на ЕС от 12 години. Отминаха онези времена, в които нагли и мазни американски чиновници се правеха на велики пред наредилото се за визи стадо пред посолството. Никой не им се натиска за гадната и престъпна държава,далечна и адски чужда.

153

Анонимен

преди 4 години

Тоя ще коментира кое е доброто за България,ле-ле! Нали си има виза-или даже американски паспорт,та другите да си стоят в къщи,както при комунизъм-за едни има-за други-не.Къде е свободата,а? Няма вече хора за САЩ,достатъчно работа има и по-близо.А и видяхме,че много приказки за нищо в тази прехвалена държава.Измама за белите р.о.б.и.

152

Митю очите

преди 4 години

Тая американска газ,не може ли да я пригодиме за Пасито,неговото племе и роднините им роми?

151

Анонимен

преди 4 години

Слушах интервюто с така наречения американски генерал Събев - интелект под нулата, достойнство - ясно че липсва! Днешните генерали са се клели и целували знамената, които им посочат.

150

Кисели са визите

преди 4 години

Кисело е гроздето,казала лисицата Солочончо,като видяла,че визите са вдигнати високо на асма.

149

Анонимен

преди 4 години

С поведението си Паси е обърнал поне 100 пъти баща си в гроба! Соломон Паси действа единствено срещу обикновените българи. Семейство Паси натрупаха милиони и им е все тая какво ще става с България.

148

Анонимен

преди 4 години

Те хора със зелени карти се връщат от САЩ, пък вие за емиграция говорите. От IT който е искал си е намерил работа там. Въпроса е че на тези които работят в България, като ги командироват да отидат за 2 месеца в щатите трябва да висят и да се чудят в американското посолство, "аджеба този чиновник отсреща дали ще ми даде виза или е станал накриво днеска и ще ме отреже?!"

147

щек

преди 4 години

Какви мозъци бе, Паси? Мозъците си намират работа в САЩ от България и заминават без проблем. Нископлатен труд пък е доста трудно там да се живее, в ЕС е по-лесно и не мисля, че някой чака падане на визи за да избяга ДНЕС. Виж за една елементарна екскурзия или посещение по бизнес дела да те тормозят толкова е странно...

146

Българин

преди 4 години

Точно така. Най-важното е да приютим безвъзмездно още американски бази, че ако САЩ тръгнат да воюват срещу Русия да подклаждат нива братоубийствена война.

145

Хъм

преди 4 години

Отпадането на Българските визи за САЩ никога няма да е най-важния приоритет на САЩ. Точно за това ние трябва да поставяме въпроса. Нямаме емигрантски натиск от България към САЩ. САЩ са много далече, нямат отпуски и хората се замислят два пъти преди да се изселят там. Визите ни пречат единствено за бизнес пътуванията в командировка!

144

Ала_Бала

преди 4 години

Най-важни са базите на американците в Черно море.

143

ПроСоТо

преди 4 години

болния еврейски мозък на така наречения "Паси" май се е отказал от НАСТОЯВАНЕТО си да продадем о-в Белене на Щатите и така,Ония да имат и собствена територия на Дунав..Сега вика:-"Е па що да отпадат визите?..-Яз нали мога да ода там кога си искам?!"..И в случая е прав,колкото и странно да звучи...Щатите НЕ са ОСНОВНАТА дестинация,цел и интерес на нашего брата,тръгнал да изкарва прехраната си извън Родината..Слугуването на Щатите НА НИКОГО ПО СВЕТА НЕ е донесло просперитет!..-Единствено-ПОДЧИ

142

ivailo

преди 4 години

Паси като го слушам, и като гледам какво излъчване има , все повече се убеждавам, че концлагерите са били нещо наложително.

141

Заплаха от Русия???

преди 4 години

Русия не е нападнала никого който не иска да купува нейното оръжие, нейния газ. Дори цветна революция не е направила на никого.Но САЩ ръмжат на всеки които не иска да им купува стоките, заплашват го, цветна революция му стъкмяват, нападат го без дори война да му обявяват, избиват мирни жители, дори унищожават цели държави.Кога САЩ нападнаха Ирак... когато Садам обяви цените на петрола си в Евро. Страха на САЩ, че няма да се купуват долари е причината за убийството на независим ръководител

140

Анонимен

преди 4 години

Сайта ви и 1 комнетар не заслужава , жалко за хората които не могат да мислят рационално и написали все пак нещо

139

до ББ

преди 4 години

И каква заплаха идва от Русия???Заплаха има единствено за американските бази които се правят у нас и заради които ще изгорим ние, а не американците които ще направят войната

138

Иванчо от втори Б

преди 4 години

Когато получаваме газ от Русия, сме били зависими от нея, а когато получаваме газ от ФАЩ не сме зависими от ФАЩ.

137

ББ

преди 4 години

Не пишете глупости.Уредихме ВВС с модерни самолети сега ще уредим и ВМС с една подводница.Може да е скъпо но трябва да сме готови за заплахата, която идва от Русия.

136

Анонимен

преди 4 години

На мозъците не им трябва да падат визите за да отидат в САЩ, те и сега си получават визи и живеят и работят там без проблем.Проблема е за по- нискоквалифицираните служители, които са дойната крава на българските политици и данъчна система, ако паднат визите и те ще се изнесат.