20

Анонимен

преди 4 години

Ценоразписа бил проблема, хаха. Еми като чакате да ви изпопадат всички зъби и ви се натрупат проблеми за хиляди левове ще е проблем, да. Единственото, което трябва да се прави е, когато се появи проблеми той да се оправя на време. Останалото е поддръжка на устна хигиена и почистване на зъбен камък два пъти в годината.

19

Анонимен

преди 4 години

имам един роднина.дето от службата му плащат зъболечение до опред.сума.ама той не си мие зъбите вечер и като му казали доплащането за мост. "ади... уа...".точно така каза.

18

Дидо

преди 4 години

Работя в агресивна с химикали среда.През месец плащам на зъболекар за пломби ,които падат и накрая ми заяви"толкова ли нямаш 4000лв да ги облечем с коронки".Откъде бе ,брат при заплата 700 +една газирана вода на ден от автомата за 10 ст?

17

Анонимен

преди 4 години

До 11На Запад хората не си слагат имплантанти за да не си мият зъбите бе !

16

За кво са ви зъби ?!

преди 4 години

Много българи, карат основно на течни колории - ракия, вино ... бира.

15

Анонимен

преди 4 години

в Германия се пазят архивите 30 г.гаранцията е 5 години.тук всичко е по български . ами умрял случва се. да влезе следващият...

14

до 13

преди 4 години

Силно се надявам наистина да имате квалификацията само да миете чинии. Защото това би оправдало донякъде незнанието ви какви фактори причиняват пародонтоза.

13

Анонимен

преди 4 години

До Мияч на чинииСъвременните кастанети са сто пъти за предпочитане пред които и да е естествени зъби. И естетично и здравословно и всякак. А пък ти си търкай там с тирката, като нямаш пари за едни качествени протези.

12

ВЪПРОС

преди 4 години

А, КАКВИ СА ЦЕНИТЕ НА ЗЪБОЛЕКАРСКИТЕ УСЛУГИ ???

11

РусенецЪ

преди 4 години

Да, добре ... зъб, "лекуван" в продължение на 6 месеца. Тотал цена - 1200 лева! Няма касови бележки, няма здравни книжки, никой не е и отварял дума за това. На 12-тия месец още 60 лева за ВАДЕНЕ !!!!!!!!! Дори не искам да коментирам повече !

10

Мияч на чинии

преди 4 години

Парадонтозата е доказателство за немиене на зъбите и особенно между зъбите.Ако Андрешко разчита на зъболекаря да му измие зъбите, в края на крайщата получава "кастанети".

9

Анонимен

преди 4 години

На запад хората масово си махат зъбите и си слагат изкуствени и няма кариеси, няма мариеси. В този си вид, стоматологията е остаряла и неефективна. Технологиите толкова напреднаха, че да ти завират бормашина в устата е... Тези си карат със сто години назад и не им се внедряват нови технологии, защото 90% ще останат без работа.

8

Анонимен

преди 4 години

Първенци в това отношение е електората на банкянския,които в подходящ момент се явяват защитници на гешефта, а днес и на далавери симеонов. При тези екземпляри, сто броя имат общо триста зъба.

7

Анонимен

преди 4 години

Който си мие зъбите редовно и обстойно, няма нужда от зъболекар.

6

Malian

преди 4 години

В България има достъп до орална грижа, но цените не позволяват на 80% от българите да се лекуват.За раната на крака, с която е даден примера ще се даде направление от личния лекар

5

Анонимен

преди 4 години

ОТИДЕШ ДА СИ ОПРАВИШ ЕДИН ЗЪБ - ТЕ ГО ДОРАЗБИЯТ ЗАДА МОГАТ ДА ТЕ ВИКАТ ОЩЕ ПОНЕ 5 ПЪТИ ДА ТИ ВЗЕМАТ ПАРИ ЗА ЛЕКУВАНЕ И НАКРАЯ ДА ГО ИЗВАДЯРТ!!!!!!!!!

4

Яким Вълев Донев

преди 4 години

Българина НЕ неглижира проблема ! Проблема се НЕГЛИЖИРА от ЛИПСАТА НА ПАРИ в голяма част от обикновения Български гражданин ( Тук изключвам политици , чалга звезди и футболисти ... ) и НАДУТИТЕ ЦЕНИ от зъболекарите ... на принципа - "КЛИЕНТ - МЕСЕЦ ХРАНИ!..." ..... Както почти всичко в Мутристан де ! ..... :( :( :(

3

Анонимен

преди 4 години

До 1Какъв "ценоразпис" бе ?Колко струва една четка и паста за зъби бе ?Предпочиташ да пушиш за да прикриваш миризмата на немитите си зъби !

2

бели зъбки

преди 4 години

ей все ценоразписа е виновен, но този по моловете и кръчмите не е нали. Въпрос на приоритети

1

Анонимен

преди 4 години

Мийте си зъбите бе !