32

морски

преди 4 години

Виждал съм много отвoрковци, уж бизнесмени големи, на морето ни.Идва един, раздава го тежко-тежко, щото пред семейството си няма да се излага я.Понеже го праща мой познат, му обяснявам къде е най-добрия ресторант цена-качествена услуга, но той ме дърпа малко настрани.Миличкия, той искал най-евтиното место да му кажа.Казвам, че там няма да му хареса нищо, но той настоява ...Какво направи после тариката ли ?Отишъл на ресторант с панорама (на мой приятел), разгледал менюто и бегом навън.

31

Анонимен

преди 4 години

120 хиляди в чужбина. Да бяха милион и 200 хил та да викаме, че е масово. Не е толкова розово положението, колкото си мислите, щото "много" хора ходели в чужбина. Да не говорим, че са си някакви парвенюта, фейсбук-активни и им е много важно да покажат, че са си позволили 2000 лв за нова година в чужбина.

30

Извод:

преди 4 години

На домашно ше се довършиме..

29

До 47

преди 4 години

Изнервен ли си брат?? Е тая година няма да си купиш нова кола от една вечер :)))))

28

До 40

преди 4 години

ГраЦки, на Запад бизнеса печели от оборот, топло отношение и ниски цени а вие се опитвате да печелите от цени, грубо отношение към клиента и простотия! Е кой сега е "селския"?

27

Анонимен

преди 4 години

........раздават безплатен акъл как се прави бизнес и как било на запад.Смешници.

26

Анонимен

преди 4 години

Явно сме много велики след Живков???При Живков беше нормално и на заведение да идеш , защото всеки можеше да си го позволи, а сега освен , че е излишно скъпо , освен това там ще видиш много комплексари и ще ти е по приятно и уютно да си в семеен кръг.

25

Анонимен

преди 4 години

Та много ми са смешни дърти селски склерози, ходили 3 пъти в живота си до София, да ми разправят как е на запад.

24

Анонимен

преди 4 години

До 38Ти селски като знаеш как става, колко състояние си направил?И къде е това твоето на запад? Щото снощи пих 7 бири малко на запад от тебе, на цена 10.50 евро за 330мл.

23

до 31

преди 4 години

Никой не иска безплатно, просто вие прекалявате и злоупотребявате с цените, с "ден година храни" до никъде няма да стигнете!На Запад се печели от оборот, бавно, но сигурно, а тук искате за един ден да направите състояние, е не става!

22

32

преди 4 години

И ти на какво се радваш??? Че живееш в бедна страна, която е пред поредната си катастрофа? Ако в БГ е скъпо, калво ли ще кажеш като влезеш в западен магазин??? Повечето стоки са доста пп-скъпи.

21

Анонимен

преди 4 години

Бизнеса е изнервен, никой не купува! В големите вериги забележете колбасите как са хванали лека коричка, залежават! Алчността ще погуби бизнеса!

20

Хахахаха

преди 4 години

Хора, в БГ ресторантите е МНОГО евтино. Вие какво искате? Хората да ви работят безплатно ли? Който няма пари за ресторант, си стои в къщи. Така е по цял свят. 30 години сте свободни и не научихте правилата. И един безплатен съвет: Не е важно колко харчиш, всжното е колко изкарваш. Ако си с 1000 лева заплата парите никога няма да стигат. Това е истината.

19

Хихихи

преди 4 години

До 29: Кво става брачет няма клиенти ли :):):)

18

Казал го е човекът

преди 4 години

"Нацията ни никога няма да успее, ако не се отърве от най-долното си качество да не си плаща и да се опитва винаги да мине метър."Атанас Буров

17

Анонимен

преди 4 години

21-ви коментар е на бг-бизнесмен, я вижте с каква жлъч, ярост и обиди говори, това значи че вървим по прав път и този път Народа ще ги бойкотира!!!

16

Анонимен

преди 4 години

до 21: Бойко, ти ли си?

15

ogin

преди 4 години

ЗА 500лв ще празнувам половин година а не една вечер

14

ogin

преди 4 години

За 50лв ще празнувам половин година а не една вечер

13

Анонимен

преди 4 години

"За четирима души цената варира околко 500 лева, което е двойно повече, ако решите да вдигате наздравици в домашна обстановка"В къщи като си приготва сам всичко мога да мина и с 50 лв. за четиричленно семейство. Това, че е празник не означава, че трябва да ядем до пръсване.