9

Анонимен

преди 4 години

КОЛЕДА НА РЕСТОРАНТ???ИЗВРАЩЕНИЕ!НЯМА ВЕЧЕ ХРИСТИЯНИ, ОЯДОХА СЕ АНГЛИЧАНИТЕ!

8

Обикновен човек

преди 4 години

Веганите всъщност са кришнарска секта, така че те по принцип Коледа не празнуват. Както и чистокръвния англичанин Ануар. Освен това всеки нормален човек знае, че на Бъдни вечер, а и преди това се яде постно.

7

Анонимен

преди 4 години

Безумна и безсмислена псевдостатистика. В България традицията е православна - Коледа се празнува вкъщи с най-близките. На Бъдни вечер се хапва постно - боб, сърми, пълнени чушки, ошаф, домашна питка и плодове, а на Коледа се плющи яко свинско, баница с месо и други хубавини.Тревопасните са обект на естествения подбор и не живеят дълго. Нека ручат каквито треви и корени желаят. Не ми пречат, стига да не ми пропагандират самоубийската си идеология.

6

11

преди 4 години

Кво убаво британско име - Ануар Султан.

5

Анонимен

преди 4 години

Какви вегани бе аз не познавам нито един.

4

fiki

преди 4 години

повече вегетарианци да има, така за мен ще има по евтино и качествено месо.Да са живи и здрави всички преживни!

3

ПроСоТо

преди 4 години

общо взето и там,а и тука,празнуването на така наречената "Коледа" е изначално деформирано...Всъщност,на 25-ти Декември се отбелязва РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!!!..Това е важно!..Но незнайно по каква причина ДУХОВНАТА страна на тоя Празник бе изместена от чисто КОНСУМАТИВНАТА..Било тя пуйка,заек,или ..некакви треви и бурени....така че ,ако ще и само по една студена вода да пият британците около тоя празник,все тая-Нещата са преместени от сърцето към..червото..

2

Анонимен

преди 4 години

Рупайте марули, карайте тротинетки и бъдете върли ***.Тъкмо ще има повече мръвка за мен, по-свободни улици и повече женски за онождане. Харесва ми как се развива съвременния свят!

1

Другите сме повече

преди 4 години

Не-вегетарианците и не-веганите са много, много повече на бройв сравнение с вег-овете.Така че, въпросната традиция ще оцелее и още как!