58

Заралия

преди 4 години

Всичко, което въшяците се заканват, че ще имат, нормалните държави го имат отдавна.

57

ВоваХибридков

преди 4 години

Не ми харесват мисите на НАСА до няколко близки астероида. Току виж след няколко години тези неща започнат да ни падат на главите а американците само да вдигат рамене в недоумение.

56

noFreeman

преди 4 години

с какво навлиза бе бат Владо... с талиги ли... отде двигатели???

55

Ала-Бала

преди 4 години

Нищо ново под Слънцето. През 80 години Америка по времето на Рейгън обяви т.н. Звездни войни, изтощи СССР, излъга Горбачов и СССР се разпадна. Днес нещата са много по различни: Путин не Горбачов и Китай не е незначително икономическо и военно джудже. Този път Запада ще види дебелия край на тоягата.

54

Анонимен

преди 4 години

До 48 Преди повече от десет години американците тестваха точноста на лазар от спътник с мишена в Австралия,китайците също имат този боен лазар още преди да се появи безаналоговия руски!

53

Анонимен

преди 4 години

Новият МиГ-41 ще може да оперира в близкия Космос. Никой няма такъв самолет! С-500 също е проектирана за бой в близкия Космос. Те добре се подготвят за война в Космоса. Безпокои ги само Boeing X47, но ще му намерят цаката!

52

Владо Путката

преди 4 години

Навлизат прасе фашистко, навлизат...Сам си го изпроси.

51

Иван

преди 4 години

До АнтонВсички руски а преди това съветски космонавти носят лично оръжие...

50

Анонимен

преди 4 години

Едни навлизат в космоса, докато други вече отдавна са навлезли в канала на историята и чакат с разтреперини *** кога първите ще ги отмият с мръсната вода. Такъв е живота!

49

Иван

преди 4 години

Неповторим ! Братушките от години имат въздушно космически сили , но ако НАТО тръгне натам, веднага трябва да взимат мерки!

48

до 44

преди 4 години

Вие в кой университет сте учили за тези платформи? Защото ,ако сте чели само в нета е безпредметно да водим диалог!

47

Анонимен

преди 4 години

До Джедай МастърХкрементче, сериозно ли намираш, че да напишеш Рушия е смешно? Само много примитивен индивид може да се радва на такава словестна полюция. Джедай, Междузвездни войни - ясен си!Колкото до лазерите, руснаците Прохоров и Басов са ги измислили и даже имат Нобелова премия за това. Бойният лазер "Пересвет" е вече в поделенията. И тук изпревариха американците, другите мишки не ги броя въобще!

46

Антон

преди 4 години

АлкашитеНе са се спирали да тестват оръжия в космоса още от времето на СССР. През 80-те години на миналия век две от космическите станции Салют са били оборудвани със 23-мм авиационно оръдие. Знам звучи смешно но всъщност тази идея работи и дори успяват да унищожат няколко цели в Космоса. Отделно първия товар на ракетата Енергия (при следващия си полет извежда Бураан в Космоса) е лазер с военно предназначение Скиф. Заради грешка в извеждането Скиф пада в океана само след една обиколка.

45

Анонимен

преди 4 години

Предишните две статии с Путин нямаше нищо военно,поучаваше ни нещо за Евросъюза,та се обезпокоих,че не бди ,какви ги вършат враговете на Русия!Нейсе излъгал съм се,хвърлил е едно око и нагоре и е мернал НАТОВските намерения!Сега ще нареди на Шойгу да задейства безаналоговото ПВО Космоса ще се види тесен на НАТОвци!

44

до 42

преди 4 години

Затова ти си много сложен!

43

Анонимен

преди 4 години

До до 28Имаш интернет - не бъди мързелив, търси, чети, учи се, инфото не е скрито за никого приятелю. Лекции на готово в университета.

42

до 28

преди 4 години

В НАТО произвеждат платформи за дамски обувки,за войници с дълги коси.

41

Анонимен

преди 4 години

Путин печели рейтинг когато се репчи, но като започне да се прави на селка врачка, хората разбират колко е елементарен.

40

Правят се на шушумиг

преди 4 години

Путин ясно ви казва, че го нервите и ще заиграят шамарите.

39

до 28

преди 4 години

Я ни разясни какви "платформи" имат НАТО и какви и колко носители произвежда РФ?