15

Анонимен

преди 4 години

Западът не е луд да налива инвестиции и капитал в украинската джунгла. Демек още 100 години тия лузъри няма да се оправят. Развалиха си и отношенията с руснаците и сега нито от Запада имат полза, нито от Русия.

14

В КАЗАХСТАН

преди 4 години

избухна голям скандал за продажбата на органи от бедни украинци на богати западняци. Там са правили операциите. В тази връзка се появиха коментари, че мечтата на селяните от ГАЛИЧИНА за емиграция на ЗАПАД се сбъдва постепенно на части

13

саксофон

преди 4 години

Разделяй, насъсквай едни срещу други и владей/граби. Като Русия-Украйна, Китай-Хонгкогнг, Китай-Тайван, СК-ЮК, Индия-Пакистан, ЕС-Русия, България-Македония, Сърбия-Хърватия,

12

Анонимен

преди 4 години

Загубиха Крим, Донбас, цяла източна Украйна е про руска. Накрая ще им остане Лвов (Лвив както те го наричат) - малко княжество в западната част, с полски сантимент. Много проста нация са, лятото им пукат ушите за 900 лв. заплата на морето. Бедни, подли, злобни....надминават ни по тия качества. Заслужават си жалката съдба.

11

етно граф

преди 4 години

"Украинците", руските "македонци".

10

Анонимен

преди 4 години

Гладни украниюшки...полски пиззди с имена завършващи на -енко. Генетично объркана нация, без идентитет и национално самосъзнание. Още 30 години ще се лашкат ти на изток, ти на запад, докато населението им намалява и обеднява. Жалка нация.

9

Толкова тъпи

преди 4 години

че няма къде повече. Американците публикуваха информацията, че майдана е операция на ЦРУ, всичките действащи лица, харчовете, убийствата и тн. Само тия алкохолизирани идиотчета с мозъци нула продължават с изцепките си.

8

ГАЛИЧИНА

преди 4 години

си въобрази, че е УКРАЙНА. НЕ Е. Даже ПОЛША им прави сечено за всичко и ги цака така както нас ни накараха да си затриеем АЕЦ, индустрията, селското стпанаство. Първо им трябва чернозема, второ евтина работна ръка, а такива гиганти като МОНСАНТО както зарибиха БЪЛГАРИЯ с ГМО семена без потомство така и тях ще ги оставят в положение на абсолютна зависимост от ЗАПАДА. Ако не слушкаш даже семена за посев няма да ви дадем, пукайте от глад...

7

емперично наблюдение

преди 4 години

Колкото си по-близо политически до Русия, толкова е по-голям шанса да те споходи американска "пролет", "демокрация" и "благоденствие".

6

превод от еврогейски

преди 4 години

"проевропейския бунт" - разбирай, проамериканския преврат.

5

Анонимен

преди 4 години

Казаха "не" на москалите. Както останалия свят с изключение на С. Корея и Венецуела.

4

ПОМНИ ОДЕСА

преди 4 години

Възмездие ще има. НЕИЗБЕЖНО е

3

ЯЖТЕ КАМЪНИ

преди 4 години

тогава. Явно "прехода" на такива стране като БЪЛГАРИЯ на нищо не ги е научил. Ще го научат на собствен гръб. А техните олигарси са по-алчни и от нашите щом проядоха уникалната индустрия от Съветския съюз, която им остана. Вместо самолети ще изнасят ***

2

емперично правило.

преди 4 години

Погледнете държавите от Европа , Латинска Америка и т.н.Правилото е - колкото си по-близо политически до русия толкова си по-беден и нещастен.А тук на русия се радват само самотни възрастни и немощни мъже ,които си мислят ,че венцеславенето на путин ще ги направи по-мъжествени.

1

Анонимен

преди 4 години

А те братушките пък хвърлят бял боб за тия за сближаване.