110

Анонимен

преди 4 години

Абе какво стана с Йончева милионерката?

109

Змиорката

преди 4 години

Какво образование, каква култура в България мале мила... неграмотност и повсеместна простотия вече 30 г.И колкото повече увеличават учителските заплати, толкова по неграмотно поколение се излива. Тиквата е глух, сляп и нагъл тип.

108

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен115Уважаеми,ама тая НЕ Е ПРЕДСТАВИТЕЛ НА България!!!!!!!...НИКОЙ в България НЕ Е ГЛАСУВАЛ за нея!!Българите в огромния си брой дори не знаят коя е тая и чий го търси из вроинституциите!!!Тая е ТИПИЧНА "КАЛИНКА"-ФИГУРАНТ,турена на определена синекурна длъжност заради известни "услуги" на ..некои....Ей,сега вденах:-Мазното еврейче "Паси" е прав!!..-Тая ЯВНО прилага принципите на "сексуалната революция" щом от НИКАКВА,никому непозната,стана.."представител на българите"!!..

107

ПроСоТо

преди 4 години

и както заяви еврейчето:-"Ръководителя на сексуалната революция в Европа-М. Габриел" ,зае подходящото й място.......Но колко е щастлив Бидона на тая снимка!!.../дали не си мисли,че и него ще го огрее покрай тая ..ЩУРОТИЯ?../

106

Анонимен

преди 4 години

Защо никой не се интересува как една *** без грам умения освен да се ожени за чужденец става представител на държавата. Интересно ми е какви критерии спазват в ЕС че позволяват такива глупости и заради това тоя съюз и глупостите в тая държава няма да се оправят без народ който да оспори и възспре това ни управление и поведение на управляващите. Кога ще се погрижат тия хора за народа а не за ближните

105

Анонимен

преди 4 години

Мария Габриел е новата Надежда Михайлова Нейнски

104

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен102тоя,към който се обръщаш ,НЕ е "ПроСоТо"!!Това е една недо..кл..атена персона,която не си зарежда редовно батериите и единствения й шанс за оргазъм е да драска тук от ника на "ПроСоТо"....как па го не разбрахте?!

103

амурче

преди 4 години

То пък онзи Слабаков какво е направил за България в ЕС? Май само цигарен дим....

102

Смърф

преди 4 години

Мале, мале, Гаргамел уредил жена си шефка в ЕНП!

101

хайде стига фанфари

преди 4 години

Избрани са десет заместника на Туск нашата е една от тях така, че това си е много шум за нищо. При предишния шеф на ЕНП заместниците бяха тринадесет.

100

БАНко

преди 4 години

Гледах отстранената от Борисов лекарка заради смъртта на детето и разбрах : Трябваше да разстрелят Цветан Цветанов за лекарите от Г. Оряховица !!!Срамувам се , че Б. Борисов е жив !!!

99

ЗАГУБА ЗА БЪЛГАРИЯ

преди 4 години

Това са добри новини, но за Мария Габриел. В крайна сметка коя е Мария Габриел, а *** Майдел? Образование в чужбина, брак за чужденец, не живеят в България и НЯМА да живеят в България.. А дали децата на Мария изобщо говорят Български? Да са живи и здрави, всеки си има път.. Но нека не се заблуждаваме - не е гордост за родината, че качествени хора избират да се реализират навън. Това е загуба за България!

98

Василев

преди 4 години

Готвите ли се за черен петък???Агент Дейвид Джеймс!!!ЦРУ!!!

97

Ха-ха

преди 4 години

След като Станишев бе избран за лидер на ПЕС(!?),що да не изберат и Габриел за вице на ЕНП!Ясно какви са критериите!

96

Русия

преди 4 години

Джендриел се е снимал с някакъв *** дет прилича на Жипку с бибитката! Тия двамата най-здраво СТОКИРАТ нащи средства!

95

Анонимен

преди 4 години

трябва да се радваме на поредния дето е излязъл от гората за да стане началник

94

Анонимен

преди 4 години

колкото по-глупави, толкова по-сигурно, че ще бъдат избрани.така е у нас в Брюксел.

93

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТогерб е ковачница за протежета

92

Анонимен

преди 4 години

КОГАТО ГЕРБ ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ, БОЙКО ПЛАЧЕШЕ ХОРАТА ДА ГО СПАСЯВАТ. КОГАТО ГО ИЗБРАХА ИМ КАЗА ДА СЕ ОПРАВЯТ САМИ.

91

Русия

преди 4 години

Джендриел се е снимал с някакъв *** дет прилича на Жипку с бибитката!