12

С

преди 4 години

Бачка на бюро с компютър, и какво?Нещо за българската пенсионерка с какво и как живее ще драснете ли?Кифлата не ме вълнува...

11

Анонимен

преди 4 години

Само комунизма ше ги оправи такива. Как ще ходи по чужбина без разрешение на партията

10

Люк Скайуокър

преди 4 години

Йонел име от коя галактика е..?

9

Поздрав

преди 4 години

Как сте колеги?Втаса ли катъка в коридора? Разбрахте ли откъде идва оная гадна миризма изпод балатума? Натренирахте ли си завист-мускулатурата на лицето, като разбрахте, че мацката ви превъзхожда?Хайде наздраве! Другата седмица ще организираме по фейса дискусия на тема национален футбол. Добре сте дошли, ще има цяло буре от оная ракия, евтината. Било се ослепявало от нея, ми че то веднъж се живее бе! Елате, ще нарежем и люта ряпа, че да си поживеем както си знаем!Наздраве!

8

Балкански синдром

преди 4 години

От този пасквил разбрах само, че мама и тати на Йонел и търсят мъж чрез приятели журнал.я Иначе мацката изглежда симпатяга

7

Само питам до 2

преди 4 години

Защо искаш да е Памела?

6

Г.Т.

преди 4 години

Само на 20 години, а вече има 6 години стаж в най-голямата фирма за спортни стоки в Европа, организира маратони за програмисти (каквото и да означава хекатон), мисии в Африка и Шанхай (добре, че не е еАфганистан) ... и обратно в България!Аз си късам CV-то и се прибирам не село!

5

Южна Африка?

преди 4 години

Аха, жените ходят на такива мисии да развратничат, ама далеч от погледа на близките.

4

Феминист

преди 4 години

Марш в кухнята.

3

Анонимен

преди 4 години

Една се върнала от 3 милиона мигранти и чак се пишат статии. Бойко се чуди човека иначе що изтичат мозъци и май му трябва командировка до Китай да усети желязната дисциплина, че покрай дядо Тошо е спал в час.

2

Анонимен

преди 4 години

Защо да не е Йонел? Ти от цялата статия само това ли видя? Другия път Александра или Памела.

1

Само питам

преди 4 години

Как ще го кръстиш Йонел?