17

аа

преди 4 години

това е за отдел научна фантастика. Първо бегали от въци, после единия паднал в реката , а на другия оооооооо чудо , дошъл му куража и изкачил върха. Ама моля ви се преди да пишете глупости , изтрезнейте, па сетне

16

Анонимен

преди 4 години

Тия в казарма нали не са били? Е те ще бранят Родината ни а са напикаха от страх от две дръгливи кучета.

15

Анонимен

преди 4 години

А пък аз на това място видях пеперудено коте еднорог.

14

Анонимен

преди 4 години

Памперси носели ли са. Тия са само за войници. Да ги качим на Еледжик където две години и три месеца пазех погреби в казармата където имаше не само вълци но и мечки. Добре че вълците не са ги хапнали за мезе.

13

До 16

преди 4 години

Виждал си ти вълци колкото аз съм виждал еднорог

12

Анонимен

преди 4 години

Ако бяха видели мечка, щяха мощно да наторят балкана.

11

Анонимен

преди 4 години

Мале, мале, мале... От дете ходя по планините. Зимата- редовно на ски, лятото- походи. Както из нашите планини, така и из Алпите. Вълци съм виждал много пъти, дори зимата... Вълкът умира от страх, когато види човек. Дори да са в група, трябва да са изключително изгладнели, за да нападнат. Дори и тогава не е ясно дали ще посмеят. Относно групичката от "новината"- доста тъжно за тях къде са стигнали и колко им е умственият багаж. Колкото тъжно, толкова и смешно- не знаят неща, които знаят децата.

10

Анонимен

преди 4 години

Вълците навярно са избягали преди тях, ама пишман байр де да знае

9

ИТ

преди 4 години

Вълците дали са разбрали,че онези "герои" бягат от тях?

8

Анонимен

преди 4 години

Вълците добре ли са?

7

Сайга 12

преди 4 години

Вълците нямаше да им създават проблеми. Почти винаги избягват близък контакт с хора. Освен такива, които са болни от бяс. Те нямат страх от нищо. Кучетата на пастирите вече са друга работа. Те са на свободен режим и обикалят. Ако хората нямат оръжие направо ще ги разпарчетосат. После местния скотовъд ще каже ми те не са мои, не знам на кой са и до там.

6

Анонимен

преди 4 години

Историята е доста странна, но най-вероятно "журналистчето" което я е надраскало незнае на кой свят се намира...по-безсмислена история не бях чел!

5

Анонимен

преди 4 години

От Клофер, през късна есен, по обяд тръгват към връх Ботев??!! Оставям настрана атмосферните условия. Пишман туристи с две думи. Вълци? Хаха!

4

Олд трапер

преди 4 години

Пишман туристите, дето нямат оръжие, да си носят барем по няколко яки пиратки. И дълъг нож.Освен вуци, у балкана има свободно пасящи полудиви ***, че и бици. И съответните недружелюбни кучета около тях.

3

Някой си

преди 4 години

А ако е военно време и тия трябва да се разставят по баира и да стрелят по противника какво правим? Те вълци видели и онемели от ужас! Боже пази я тая държава, защото друг няма кой да го прави! Запасняците одъртяхме вече!

2

шматка

преди 4 години

:)))Тези попресолиха манджата.Как точно са избягали от вълците.Май си написаха сценарии за филм

1

селянин

преди 4 години

*** тия ора не знаят ли че у гората има вуци дека им е джепането лани една меца сакаше да ми украдне манджата та си размениме кожусите тя в буркани а я се греем