90

Анонимен

преди 4 години

Защо в София да са повече като там всичко е по-евтино?

89

Пешо

преди 4 години

IT-тата си изкарват парите. Чужди фирми плащат заплатите и са високи за България. Те правят офиси у на и дават високи заплатаи, за нас!( малко като на ишлеме). Та нека взимат хората. Проблема е, че един инженер също трябва да взима висока заплата, подобна на IT, но далеч не е така.

88

Анонимен

преди 4 години

Може ли разбивка на тази сума? Наистина ми е интересно.

87

Анонимен

преди 4 години

Прите на никого не стигат - на някой за хляб на други за яхта а на трети за самолет. А виж акъла е в излишък.

86

До 65

преди 4 години

Да те осведомя защо се изнесоха от България западните пенсионери. От стари селски съборетини направиха красиви и удобни къщи, да ти е кеф да стоиш на улицата и да ги гледаш. Отиват за десетина дни на почивка и като се върнат, що да видят. Някой е решил /да не казвам от кои интелигентни и работливи хора/, че може да си набере каквото поиска. На едни даже дограмата бяха отмъкнали. Та с техните пенсии царе бяха тук.

85

Анонимен

преди 4 години

а мухобоико недоразумението казва че всичко е стабилно !!

84

we

преди 4 години

В София живота е по-евтин в много отношения. Отоплението с парно е по-евтино, отколкото примерно в Карлово на ток и въглища. Данъците кола, имот са по-ниски с 40% спрямо Пловдив.

83

Анонимен

преди 4 години

3259, само че на човек. За четиричленно семейство е оцеляване и произвеждане на завистливи комплексари.

82

Анонимен

преди 4 години

В Уйкипедия стои, че германеца е произвел 6 млн. автомобила (без тежките) за една година.Пита се какво е направил Андрешко за германеца за да му кара Мерцедеса, а само се оплаква, че не му стигат парите ?

81

Анонимен

преди 4 години

75 г манипулация червена не ви стига за да я разберете,какво стадо сте вече не е ясно, явно не сте и овче,защото овцете запомнят пътищата по които вървят всеки ден,вие не запомняте измамите,лъжите и обещанията на ком'унетата,затова и ги държите на власт от 1944 г. до днес,защото не запомняте как са ви измамили,а като си сменят и "дрешките" от червени на други напълно ви объркват ! В една година соц държавите смениха строя и тръгнаха нагоре към прогреса,само България имитира смяна и само затъва !

80

Анонимен

преди 4 години

Чувал съм че в София почти няма заплата под 1500 лева. Даже повечето фирми вече давали много повече обаче си мълчат и дават половината пари под масата за да не плащат данъци.

79

Анонимен

преди 4 години

Някой може ли да каже колко плаща едно четиричленно семейство за цигари, алкохол, такси за телефон, интернет кбелна телевизия, куче или котка ?

78

akud

преди 4 години

ей селяциииииии 618 лв е жизнен минимум. него сравняваите със средна заплата и ЯСНО го обяснявайте какво точно искате да внушите на Българите с това . че 618 лв. са необходими. НО ЗА КАКВО????? за живеене или оцеляване. сеLtaцииии

77

Анонимен

преди 4 години

какво означава 'нормален живот'? Първо дайте дефиниция за нормален живот в ***, че чак тогава го оценявайте.

76

Некъф

преди 4 години

Храна, транспорт, почивка и т.н. !!!!!ШШшшшш ало, със 600 лева кое по напред!!!

75

Анонимен

преди 4 години

Нормална заплата за София било 2800-3000 лева?Чич, тов че то си се нврвл някъде и я взимаш тая заплата, изобщо не означава, че всички са така.

74

Мен

преди 4 години

До АнонименПълни са защото изкарването на 5к заплата е свързано с труд и учене. Кисненето по кръчми и мрънкането как "няма кой да ти ги даде" е много по лесно. Докато не стоплите че това какви пари изкарвате зависи само и единствено от вас няма да се оправите.

73

Анонимен

преди 4 години

До 74И ко? Дал 10 лева за 2 кюфтета, картофи и бира, следователно богат, ама се прави на беден и то задаваш "риторичми въпроси" щ, за да ни покажеш, че не било бедни?

72

Анонимен

преди 4 години

До 1200 лв на месецМоже би имате зеленчуци от село ...или повечко хлебец в яхнийка?

71

Анонимен

преди 4 години

Андрешко: Като си купя цигари, ракия и бензин, и не ми остава за ток, вода и парно !!!