21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16След време същия полицай ще реши и твоя син да пребие или и тогава няма да ти прелича на пребит.

20

3M

преди 4 години

Използвайте видеорегистратори в автомобилите си за да се заснемат безумията на милиционерите

19

Анонимен

преди 4 години

"ей така без нищо го настигнали и го били. Карам от много години автомобил всеки божи ден, а много често и през нощта. Никой не ме е спирал и не се е заяждал, когато съм бил стриктен."Има си протокол за тези неща, а не някакво дебело чиче, което не са го взели за охрана, да се прави на велик и да ряздав правосъдие.

18

Анонимен

преди 4 години

До ЛЛЛичи си че момчето е преживяло насилие.

17

Анонимен

преди 4 години

Според коментарите тук:Майната му на закона. Обаче, когато се с товари на вашата глава - ревете!

16

Анонимен

преди 4 години

До ЛЛЯсно било, имало причина...Ти си най-лошото нещо от съвременното ни общество...

15

пешо

преди 4 години

До ПффДобра позиция! Майката прави лоша услуга на келеменцето.

14

Анонимен

преди 4 години

Не ми прилича на пребит, дайте да го пребия ще сравним и ще разберем, лекаря също да бъде подведен под съдебна отговорност Който може да издаде фалшив болничен, той може да издаде и фалшиво медицинско.

13

Анонимен

преди 4 години

До ПффКато неможеш да биеш човек на стероиди тръгваш да биеш лапета.

12

опетков

преди 4 години

До Анонимен Анонимчо, не може да има причина полицаят да те бие, дори да си извършил убийство или виновен за нещо друго според него. Той може да приложи някакви техники и оръжия при съпротива, но няма никакво право да те бие. Сигурен съм, че въпросният бияч ще бъде уволнен, най-малко, а дори и съден. стига да има солидни гоказателства. Ако са били двама полицаите, за съжаление, те винаги ще излъжат, за да се защитят.

11

Анонимен

преди 4 години

Този младеж ми се струва хилав и едва ли ще е бияч освен ако няма помощни средства.

10

Глупчо

преди 4 години

Аз така го разбирам, че заради такива като Минку полицаите трябва да работят и през ноща. Минку де си тръгнал в 2 през ноща бре кюрпе и то със тежка операция на крака 400 метра не си видял патрулката зад тебе. Каква стоп палака им търсиш примигват свирват ти веднъж със сирената и отбиваш Каракачанов да подаде оставка, вместо такива като Минку да са в казармата те ходят да се дрогират по нощите и цяла патрулка нe мoгат да скиват, кой обеща да въpне казармите ?

9

Пфф

преди 4 години

Малко са го били, на 18 години в 2 през нощта с някакви непълнолетни лекенца. Намерили са каквото са търсили, вместо маминка да му удари и тя два шамара, сега ходи по медиите. Ама утре ако се обърне с кошляка по нощите с книжката на 4 месеца ще кажат - уууу нЕма държава. Това дето вкъщи не си го възпитала за 18 години, няма сила на света да го възпита нито с шамари нито с нищо!

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Затова почне ли да те бие полицията най-добре е другия човек до тебе да снима с телефон и така след това да можеш да осъдиш съответното рпу. Ти не трябва да биеш защото ще те изкарат, че ти си бияча.

7

Анонимен

преди 4 години

Полицията със сигурност бие. Всички сме го виждали. Обикновенно има причина, дали е заслужено и дали е правилно е друг въпрос. Вярвам му, че са го били, защото съм го виждал не един или два пъти, но не вярвам, че не е имало причина.

6

Анонимен

преди 4 години

Според мене дори е да е бил пребит може и да си го е заслужил.Има хора които бързат за работа и заради някой полицай закъсняват понеже той ги проверява дълго време.

5

матура

преди 4 години

Що за заглавие!!!

4

Свиня

преди 4 години

Като гледам детето изглежда свястно, за разлика от много други дето от пръв поглед са за затвора... а сред полицаите има много ***....мой познат с блъзък на висок пост е бил на косъм от подобно нещо ...спасило го е това че е звъннал ...и веднага на тях са им звъннали....после *** му се извинявали и му се молели да не ги топи когато ...*** с власт е най голямата ***....

3

Да бе,

преди 4 години

ей така без нищо го настигнали и го били. Карам от много години автомобил всеки божи ден, а много често и през нощта. Никой не ме е спирал и не се е заяждал, когато съм бил стриктен.

2

Анонимен

преди 4 години

Разбирам го минцюлая. Вместо да спи и камерата да снима, той ще се занимава с минку цяла нощ. Пропиляна смяна. Нито лев рушвет, нито частно с бандитите, нищо. Така не се живее. Ще трябва да си харчи от заплатата.