16

Анонимен

преди 4 години

Къде е Пакистан, къде е Босна?В Пакистан има много бедни, но като цяло това е мощна държава, една от 8-те ядрени сили в света. Не е във война, а и да беше, по-скоро тя би нападнала и победила другите, отколкото обратното.Не е редно да товари проблемните си граждани на изстрадалата и бедна държавица Босна.

15

Тuran

преди 4 години

На който не му харесва яденето и пиенето обратно в Пакистан.

14

Мел Гъбсън

преди 4 години

Авторката на статия да иде и да прибере няколко у дома си!

13

Онуфри

преди 4 години

Доколкото ми е известно в Пакистан няма война. Защо се приемат ''бежанци'' от мирни страни, от какво бягат? Не мисля, че значението на думата бежанец е бягащ човек.

12

Анонимен

преди 4 години

Каква война има в Пакистан? Бягат от мизерните клоаки, които сами са създали, към всичко наготово в Европа. Нямам жал, съчувствие и милост към такива "хора". Радвам се, че живеят като животни. Познайте какво се случва, когато тия станат 15-20% от населението на съответните западни държави - правят същия к.зеф, какъвто са си сътворили у дома. Много ми е интересно къде ще емигрират, като съсипят целия свят... На Марс ли?

11

Да попитам

преди 4 години

Защо бягат само от мюсулмански страни? Защо не напират индийци и китайци? Защото тази примитивна религия със своето многоженство генерира *** с промити мозъци и без потенциал да имат семейства. За това се мъкнат тук с мерак да им излезе късмета.

10

Хюго Бос

преди 4 години

Защо като? Те са животни. На който не му харесва, да си заминава обратно в клоаката, откъдето е изпълзял. Ние черни оркоподобия не сме канили, нито искаме.

9

Анонимен

преди 4 години

Пакистанци в Босна "бягат"от война? И искат непременно къде? Германия. Гостите на Меркел, новите германци, дето идват да ползват всичко безплатно и без да се трудят

8

АнонимеН

преди 4 години

И АЗ ИСКАМ ДА МИ СЕ ДАДЕ ДОМ, ХРАНА И ИЗДРЪЖКА БЕЗ ДА БАЧКАМ ГРАМ!!!НАЙ-ГРОЗНОТО Е, ЧЕ НЕЛЕГАЛНИТЕ ПОЛУЧАВАТ ПОСТОЯННА ИЗДРЪЖКА БЕЗ ДА СА ГРАЖДАНИ НА ЕС!!А ДА ВИДИТЕ В БЪЛГАРИЯ АКО ОСТАНЕТЕ БЕЗ РАБОТА И ДОМ КАКВА ПОМОЩ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ОТ ДЪРЖАВАТА !!

7

Анонимен

преди 4 години

Хората ако бягат от война дали ще избират дали в Босна ще са или в Германия

6

Баба Марта

преди 4 години

Тая Меркел както и Бог да я накаже, ще й е малко!

5

Анонимен

преди 4 години

В Пакистан война няма и сигурно е по-топло, какво търсят в чужда държава и от какво бягат? Търсят щедрите социални права на Европа, плюс правото да си установят порядките и да задължават останалите да се съобразяват с тях. Никой за нищо не им е длъжен

4

Анонимен

преди 4 години

Искал да яде и да пие човека.... и някой къща да му постори, а той от мигранта от Пакистан да живее безплатно в нея да прави чавета едно след друго и да яде и пие на гърба на европейците... Такъв рай и Мохамед сигурно не е обещавал..!!!!!!!

3

бай х

преди 4 години

айде кой откъдето дошъл .... да не взимам кръпела

2

Анонимен

преди 4 години

Живеем тук като животни казва пакистанеца искам в Германия ейййй голям тарикат тоя бе

1

СВДрагунов

преди 4 години

И защо КАТО животни?!