21

Русия

преди 4 години

До 21Дори не зная какво да ти отговоря,току що се завърнах от екскурзия от Япония -как мислиш с 10000 рубли ,дали мога да си позволя да отида до Японя за 12 дена ?Ти навярно Япония ще я видиш само по ТВ ,с твоята европейска БЪЛГАРСКА заплата.)

20

1

преди 4 години

Ние не сме независима държава и отделно народа ни пет пари не струва! От тези факти няма как да има нормални условия за бизнес, понеже вчера нагледно един главанак стана гл. прокурор, а един друг главанак управлява като мутро-шейх. И няма какво да ги виним тях, защото както и на изборите, така и вчера хората които си продадоха бедните душици за 20лв бяха повече! Това е на територията - алабалистики и простотия!Няма грам свобода, но на кого му трябва нали дават през няколко месеца по 20лв и храна

19

опетков

преди 4 години

Социалните и данъците не би трябвало да се смятат на куп. В крайна сметка, който е внасял социални, ще получава пенсия от тях(ако оживее), т.е.те са един вид спестявания макар и насила.

18

Русия

преди 4 години

В Русия живея и мога да кажа ,че плащам ток,вода топла и студена,асансьор,антена ,парно ...само 4% от заплатата си ,аз съм просто един работник.Когато някъде из Европа един обикновен работник плати -4%(то няма и пълни 4% ,ама айде ...) за комунали от заплатат си ,то нека се обади .Бягайте на запад -тук не ми трябвате .)

17

опетков

преди 4 години

До Щерю Означава, че имаме 1 млн лъжци, които лъжат държавата, но в крайна сметка те ще останат излъгани.

16

Анонимен

преди 4 години

"разходите за жилище (вода, електроенергия, отопление, обзавеждане и поддържане на дома) нарастват от 250 на 254 лв. (с 1.6%)" все още има хора дето вярват, че вноска по ипотека в размер на 800-1000 лева е нещо нормално. Не може средния разход за жилище да е 250 лева, това с включени комунални разходи, а ти да плащаш 5 пъти повече само за вноската му.

15

Анонимен

преди 4 години

Заплатата е такава , каквато си я направиш и спазариш!...............................Явно в Люксембург най-добре се "пазарят" - мин. заплата 2100евро.

14

накратко

преди 4 години

Роби.

13

Анонимен

преди 4 години

Еееее днес бг супер сте ! Сега пуснете статията за цените на имотите, богатите софианци и сте си изпълнили нормата, като "независима" медия.

12

Анонимен

преди 4 години

До dpгледам в тавана и пиша.Важното е да пишем нещо.вие камунетата сте ясни.

11

Глупости

преди 4 години

Заплатата е такава , каквато си я направиш и спазариш!

10

Щерю

преди 4 години

"средно на лице за третото тримесечие" - съседът ми взима 300 лв. пенсия, аз 1300 лв. заплата. Средно - по 800 лв. Но от тази глупава "средна" статистика - съседът ми означава ли, че живее добре? - Какво означава "НОИ сметна 1716 лв. доход средно на лице" за близо милион работещи българи на минимална заплата?!?

9

dp

преди 4 години

Разходите за храна и обувки намаляват от 50 лв.на 49 лв/3.1%/Е нямам идея как ги сметнахте.Като гледам и другите сметки и проценти са същите,гледам в тавана и пиша.Важното е да пишем нещо.

8

Деян Куцев

преди 4 години

На мен най много ми вървят за билетчета па за ядене вземам на старата пенсията.

7

БСП люлеят държавата

преди 4 години

Предимно милионерите-комунисти са в хранителния и строителния бизнес, и се борят за власт да събират и данъците.

6

Анонимен

преди 4 години

*** ми то само вие пиете

5

червения трол

преди 4 години

Не е вярно, ние червените *** най много харчим за наркотици и алкохол!

4

Анонимен

преди 4 години

В Румъния минималната заплата е 900 лв и минималната пенсия става 900 лв което значи,че в България минималната заплта 560 бруто трябва и минималната пенсия да е 560 бруто но н ее толкова а е 200 а социалнта е 132

3

Анонимен

преди 4 години

Вярно е, поради хиперинфлацията.

2

Анонимен

преди 4 години

Ако си от пенсионерите със социана пенсия 132 лв или всяка пенсия под 200 300 лв като си платиш парно ток вода и харченето спира даже и за няколко хляба не ти остават пари да си купиш и така се храниш само със водата която плащаш същото се отнася и с всички работещи за минимална заплата 430 нето и за всички безработни емигрират всички