71

Анонимен

преди 4 години

Сега като е на печалба държавата от капиталиститеХахахаха, къде видя капиталисти бе, Тоше? Бодигардовете ти, шофьорите ти и роднините ти :D Направо им звънни да ги питаш как е, надали сте се забравили.

70

Анонимен

преди 4 години

Като не искате злоупотреби въведете бонус на тримесичие за тези,които нямат болничен.Потърсете отговорността в лекарите,а не в пациентите.При доказателство за симулативен болничен приемете вид санкция....и още други подходи има,но не лишавайте хората,заради някои търтеи !

69

Анонимен

преди 4 години

Апаааааааааааааааааа,май се уплашиха. Като повечето им работа,май ще се откажат,та да не им се застраши властта,да не отърват келипира. Затова и няма никакви реформи,та да не паднат.

68

T

преди 4 години

Напоследък по телевизиите се въртят разни руски комедийни сериали, но в тях няма нищо смешно, защото погледнато отстрани е направо трагично. Всяка втора реплика в тях е заплаха за уволнение и абсолютни гаври с работниците. Всеки трепери за работата си и си правят всякакви издевателства с него, защото е напълно безправен роб пред шефа и този с малко повече пари от него. Ето натам ни дърпат и искат да ни завлекат - да ни превърнат в руски робски "рай"

67

Анонимен

преди 4 години

Смешници. Пак играят новелата за доброто и лошото ченге.Каквито режисьорите , такива и актьорите.Такава им е и публиката.

66

Анонимен

преди 4 години

Кога ще приемат решение на депутатите да не им се плаща през първата година в парламента?

65

Тодор Живков

преди 4 години

Здравейте другари как е животът при капитализма доволни ли сте има ли банани за всички в супермаркета?Разправят че съм бил диктатор и държавата при мен три пъти била фалирала???Сега като е на печалба държавата от капиталистите как е положението с пенсии болнични и здравеопазване???При фалиралия социализъм мъжете се пенсионираха на 60 а жените на 55 години за болнични лекари зъболекари и операции как е сега???

64

cn

преди 4 години

Значи държавата задължително ми удържа 600 лв годишно здравни застраховки, а когато един път годишно ми се наложи да отида на лекар, защото разни болни кашлящи и кихащи колеги на работата са ме заразили, вместо да си стоят у тях да се лекуват, тогава аз нямам право да си получа обратно част от вноските във вид на грижа за мен, точно когато имам нужда. Ей това управляващите и "бизнеса" са по-зле и от бг футболисти.

63

Костя

преди 4 години

Кой кой кой

62

Анонимен

преди 4 години

Всякакви сравнения с Белите страни са неуместни. В Белите страни заплатите са в хиляди евро, някъде работят по 4 дена в седмицата, някъде жените работят почасово, защото мъжът получава достатъчно висока заплата, за да осигури добър стандарт в семейството. А в Бг работят и мъжът, и жената, за да преживяват с жалките заплати, които получават. Какво стана с необлагаемия минимум? Какво стана с МРЗ- 230Е? Само с 25Ели ще я увеличат?!

61

Gruio

преди 4 години

Сега само децата ще се разболяват по празници :)Как точно се борят с фалшивите болнични?

60

Анонимен

преди 4 години

Това го няма никъде по света. И в Русия го няма.

59

Анонимен

преди 4 години

ами по тази логика трябва да се вземе един ден от заплатата на всички от правителството,депутатите и въобще на всички ,които заемат някакъв управленски и властови пост,тъй като са отговорни за мизерията в България и да сме на последно място в Европа по заплати и пенсии и най-много умиращи и болни...на първо място трябва да се намали заплатата на Б.Борисов

58

А

преди 4 години

Ми 5лв цигари 4-5пътни нещо за ядене и кафе и ето ти 20 лв.

57

Гробокопач

преди 4 години

"Кой ми *** в бикините"-Менда Стоянова;))) А, дали са ти сваляни за нещо друго, не питаме, щот е видно;))) "Предложението за болничните е на патриотите, ако беше наше и на правителството...". Интересното е, че Менда смята, че ГЕРБ имат пълно мнозинство в Парламента и управляват без ОП;))) "Ако беше наше и на правителството..." "Борисов 3" тотално рухна! И ако Тиквата не си подаде оставката, Улицата да му я поиска! Управление без парламентарно мнозинство е нелегитимно!

56

Анонимен

преди 4 години

До 66Не ги слушай Тея глупости. Вадят си от *** какво ли не, търсят смао крайни случай, за да иоравсюдаят глупостите си. В Холандия, повечето фирми си плащат болничните, а те 70% им ги до плаща здравната каса.

55

Анонимен

преди 4 години

А после защо напуснах страната още на 18 и повтори 11 клас, ама в чужбина...

54

Анонимен

преди 4 години

58,това казвам. Окей, нека не ми плащат първите 2 дни болнични. Ама като отида на лекар, да няма такси, лекарствата да ми ги плаща държавата и въобще лечението. А тук какво, плащам си здравните осигуровки, лекарствата, куп други неща и накрая и първия ден не ми го плащат.

53

Анонимен

преди 4 години

Не може на едни да плащат първия ден от болничния, на други- не. Това е дискриминация и всякакви оправдания с дете или трудова злополука са неприемливи. Когато внасяме осигуровки, внасяме всички. Стига с тия привилегии за едни, за сметка на други!

52

GHT

преди 4 години

До MaxМногознайкооо, не ми давай примери с Холандия! Хайде кажи какви заплати взимат там, какви пари им остават накрая на месеца и по колко спестени има из депозити, и други. От първа ръка знам какво е положението из западните държави. Тук в България хората живеят от заплата до заплата и нищо не им остава за спестяване, защото цените на всичко са супер надути, дори са по-високи от "на запад", и не отговарят на заплатите. Така не можеш да спестиш и нямаш буфер за неплатени дни. Ясно ли ти е?!