100

Анонимен

преди 4 години

Ром,май-стор,две противоположности

99

Смях

преди 4 години

Откога гражданският арест се превърна в отвличане?

98

Анонимен

преди 4 години

никога не се плаща предварително.Защото ще си прецакан

97

Анонимен

преди 4 години

До 97Да връща ... не - ама може да им отнеме имущество и да го даде на пострадалите ... хеехеее :)

96

Анонимен

преди 4 години

До 102Няма, ама има, особено ако ремонта е за 10-15000.

95

шматка

преди 4 години

Стар номер чудно че още има хора които се хващат.Няма сериозна фирма която да иска пари напред.Ако една фирма няма 30-40хил.лв оборотни средства бягайте от нея.Едва ли ще го съдят за отвличане.Мисля че по закон имаме право да задържим престъпник до идване на полицията а и тези със сигурност са с досиета

94

ввв

преди 4 години

И мен ме излъгаха по същия начин преди 10 години от майстори роми в София! От тогава с роми не търгувам, нито купувам от роми, нито разговарям! Платих 2000 хиляди лева, разпокриха покрива и избягаха на другия ден ми звънят за още 2000 иначе нямали да дойдат! Аз не се съгласих и повече не се появиха, за капак след два дни се изсипа огромен дъжд и още толко ми се вгорчи живота!

93

Т

преди 4 години

Да беше проверил фирмената регистрация

92

K6

преди 4 години

А бре човек с ромеи не се работи не го ли разбра

91

толерантен

преди 4 години

Акъл парасъ - друг път няма да наема "роми".

90

Ред и закон

преди 4 години

От години трябва да се въведе ред за некачествените ремонти. Изпълнителя, бил то часно лице или фирма трябва да носи отговорност при некачествено свършена работа. Има договор, платени са му данъците. Вижда се че е направено некачествено следователно съдът ги връща тези майстори да си го оправят. Не могат ли, тогава тези така наречени "майстори" плащат на дуга фирма, която може да свърши качествено ремонта.Тук трябва Съдът трябва да работи бързо и конкретно. Нали за това се плащат данъци?

89

Митко Банцера

преди 4 години

Само бой и стригане на тия шведи. Голяма грешка е допуснал човека, като е платил на шведи предварително. Тия освен че са мързеливи са и известни с това че са измамници по природа. Ако работи с шведи човеч трябва да плаща накрая. А най-добре да си няма работа с тях.

88

Д-р Исня

преди 4 години

Защо отфорковците не направят ремонта на някои от тикBеницитe, които управляват тази ***! Ама да им направят ремонт за "мерси"! Защото тикBeниците си имат лостовете на държавата и бързо се стига до "Ама извинете, сър". Вече е пълно с "арийци", още малко и тези лостове ще спрат да работя и тогава искам да видя децата ви депутатски как ги ***!

87

БГ франсе

преди 4 години

До Анонимен88Алоуу пич кви са тия цени бре вие у България милионери ли сте сите..Тука у френско на къща 80 квадрата сменят покрива за 5000 евро....баххххмааму

86

Бай 100ян

преди 4 години

Правят ми едни саниране и се разбираме 17 лв на кв/м само за труд.Материалите от мен .Всичко на устна договорка .Давам им 50% авансово онея налепиха стериопора и искат освен останалите 50% и още 6 лв кв/м за измазване. Събрах махалата и ги изгонихме с ритници .Спаси ме само факта, че са глупави и не ми поискаха останалите 50% преди да ми кажат, че в цената не било включено измазването !!

85

Чавка

преди 4 години

На тоя чавка ли му е изпила мозъка ? Как може да наема роми да му правят покрива? Роми ? Да работят ? И да смяташ че ще свършат нещо честно и почтенно ? Май не една чавка а цяло ято са минали през главата на този проост човечец . Сам си е виновен след като ги е пуснал в къщата си .

84

Анонимен

преди 4 години

За това не търсете фирма, а майстор! Това, че някаква фирма ви е дала договор и гаранция, нищо не значи. Майсторът си има име. И най-важното е "Швед в къщата си не пускам".

83

асс

преди 4 години

и какво те четирима стояли *** да им завържи ръцете със свински опашки, значи ако е така са го очаквали и даже с умисъл са се оставили да ги задържи после и да го съдят.

82

Totenkopf

преди 4 години

Некои си мятат пачките през балкона, други пък подписват с фирма най добрата от региона и им плаща предварително. Не виждам голяма разлика. Хитро отвсякъде, опита за саморазправа няма го коментирам.

81

Анонимен

преди 4 години

Тоя за да остави такава сума без контрол е крал яко. Нормабен човек за такава сума ще прояви контрол. Нещо друго има , че да остави сумата и да изчезне. "Бързал е за нещо" ПОКРИВ НА КЪЩА ИЗЛИЗА ОТ 7000ЛВ ДО 107 000ЛВ