43

Ф.Д.

преди 4 години

ПО време на комунизма имахме 100000 армия с едно от най-доброто въоражение за времето си.Авиация с над 300 самолетаТази година взехме държавен борч за 8 (ОСЕМ) самолета, които даже не съставляват най-малката военна единица в авияцита - ескадрила.България е тотален колапс и ще бъде чудо ако след още 30 години съществува.

42

Тодар Правешки

преди 4 години

Алоу, ушанките. Като спрете да лъжете, може и да млъкна. Нека младите да знаят - човекът, докарал хиперинфлацията в България, фалирал над 12 банки, изнесъл житото на страната, включително житото за посев, се казваше Жан Виденов! А авторът на масовата приватизация, боновите книжки и РМД-тата, се казваше Румен Гечев!

41

Щирлиц

преди 4 години

До Тодар ПравешкиКак изчезват стоки от магазините?Много просто-задържат се по складовете,за да им се покачи цената.Пример за това,как Партията се загрижи изведнъж за народа,след 45г. социализъм.И така е вече 30години.

40

Факт

преди 4 години

Това е лицето да разрухата на страната заедно с ДПС разрушиха икономиката и разграбиха страната...

39

Анонимен

преди 4 години

Каква вярна посока бе? Ти чуваш ли се какво ги дрънкаш? И преди и след теб България във пълен фактически фалит откъм брой население изобщо, валутен финансов капитал, включая външни кредити към МВФ, технологицното ни развитие е на ниво 60-те години! Останалите държавни сфери като военно дело, здравеопазване, образование, външно-търговски баланс въобще липсват. Държавата е МЪРТВА!

38

Тодар Правешки

преди 4 години

До БКПА банкнотата от 50 лева с Царевец?Да не говорим, че имаше и монета от 50лева. Паметта изневерява нещо, а другарю?Намали бояришника, че уврежда мозъка!

37

До БКП

преди 4 години

А ти защо смяташ онзи лев в долари,бе сладур?В рубли трябваше...

36

История

преди 4 години

По младите ако не знаят това е човека който с така наречените три членки,съсипа селското стопанство на България.

35

Анонимен

преди 4 години

Браво Филипе, мачкай комунистите_______________________________От това мачкане останахте един файтон хора... Природата недоразумения не търпи, за това и Българите изчезват като народ.

34

(-_-)

преди 4 години

Нормалните хора са наясно, че България загива, а тоя бил такъв и оня онакъв говори, че нормални хора почти няма в тая страна! Проста ретроспекция ясно доказва какво се случи, ама нали сте много умни - сърбайте си попарата.. Тоя народ просто е ликвидиран до състояние на будна кома. Това е идеята и кpeтени, като тоя я осъществиха!

33

Сата НАТО

преди 4 години

Ф.Д извърши геноцид върху животновъдството. Всички животни бяха ликвидирани, може би защото бяха комунистически *** и крави.-------Явно са оставили тук-таме по някое комунистическо го ведо или крава - като тебе.

32

До 58

преди 4 години

Няма как закон да докаже каквото и да било.Ама такова ви е нивото на пребоядисаните комунисти, сега гербери

31

БКП

преди 4 години

Един Български лев струваше повече от 1 долар,Най голямата банкнота беше 20 лева

30

Соросоид

преди 4 години

Едно важно допълнение защото много се лъже по този форум.Аз по това време бях в ръководството на СДС и като видях какво бoклyци са напуснах.Селското стопанство и ТКЗС бяха разрушени напълно умишлено.На първите избори БСП спечели главно с гласове от провинцията, малките градове и селата.За да направят хората по тези части на страната зависими от СДС, напълно умишлено разрушиха ТКЗС-та за да убият червения вот в бъдеще.Така и стана - сега няма никой по тези бивши населени места.

29

Щирлиц

преди 4 години

Този нарече България мафиотска държава,явно Партията такова поръчение му е поставила.А оптимизмът ще се върне,когато такива умници изчезнат от новините.

28

Нормалните хора

преди 4 години

Нормалните хора в България знаят, че комунистическият режим, датиращ от 1944 до 1989 година е бил престъпен. Още през 2000 година Народното събрание прие закон, който доказва това.

27

Анонимен

преди 4 години

Филип Димитрв беше един от *** ,които съсипаха държавата ..

26

Червените милионери

преди 4 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

25

Комунистите ограбиха

преди 4 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

24

(-_-)

преди 4 години

Държавата по време на лошия социализъм беше акумулирала толкова ресурс, че днес още крадат от него, а в благодарение на такива глупци като тоя днес сме една пълна трагедия.. Да не забравите да се обадите на децата по скайпа! Щото едва ли ще се върнат!!