32

Mockingbird

преди 4 години

нека поясниме бавно, без резки движения за цензурата на получаващите заплати от тази "демокрация" на нпо-тата.това е поредната "понци" схема", от която никой няма да получи пенсии.. данк не адолф хитлер, а данк клинтън и обама!

31

Анонимен

преди 4 години

*** де ги видяхте тия бе???Едно време, при бай Тошо, също ги нямаше, а гледаш - виетнамци се подпрели на лопатите, седят и пият бира на бордюра на тротоара!И нямаше иначе изобщо гастарбайтери!!!Сега, освен китайци на Илиенци чужденци не виждам.В САЩ, във Вашингтон имат цял квартал с китайци Чайнатаун. И уличните нсдписи са им на китайски!

30

Анонимен

преди 4 години

Имиграцията от терористи и неграмотници вече "внос" на работна ръка ли се води ?

29

Mockingbird

преди 4 години

оке, джугашвилите на безбожиците болшовики от ек казват: всичко е ок!а какво казват клиентите?

28

Анонимен

преди 4 години

Дошъл някакъв англичанин програмист в някаква фирма ??? Брейй това ингле или е мал'оумно или е напълно безх'аберно в занаятът си, че да остави 10 пъти по-голяма заплата и да се потопи в помийната яма...може и да има пък такива ба'лъци и на запад, хора разни и на запад се раждат ***'оти !

27

Ю кортес

преди 4 години

По младост и южен парк срещам групи младежи говорещи английски и други езици.За себе си реших от собствен опит.В София с 2000 лева съм по добре от в Мюнхен с 2000 евро.Купина е по як и гаджетата са супер.

26

Анонимен

преди 4 години

Чили сега ще изпита силата на социализма! Първите 5-10 години добре и после парите свършват и всичко потъва в тотална мизерия! Тоя филм сме го играли...

25

Ф.С.В.

преди 4 години

Това е една лъжлива статия която има за цел да успокои алчните ни бизнесмени изпаднали в паника -че-трябва да увеличават заплатите - Успокоително от ГЕРБ!! - лошото е че икономиката на Бг ще се сгромоляса за не повече от 3 г - и то след близката 2025г !

24

Анонимен

преди 4 години

Факт - идват вече от други страни, включително западни - в нашата фирма има англичанин програмист и турчин. Просто глада за кадри е толкова голям че заплатите вече са на почти западно ниво само дето тук с тези пари се живее много по добре...

23

Анонимен

преди 4 години

Аууу ще внасяме работна ръка, ама от Сомалия, Афганистан, Мозамбик, защо не и от Индия нали внасяме и сериали от там на почти без пари, та като дойдат да си ги гледат...ха ха ха абе Слави как разбра, че "няма такава държава"...ха ха ха това ли е цирк "България" ? Напред с ГЕРБ, напред към Америка и после към "вечните зелени полета" !

22

Анонимен

преди 4 години

А ня руснаците пречупен ли им е гръбнака, та имат по-малки заплати и не протестират?

21

Анонимен

преди 4 години

На българина му е счупен гръбнака от векове на игото и затова няма как да ходи гордо изправен, в,Чили и Испания са други хора.Пълзи,народе възродени..

20

Евроатлантик

преди 4 години

Трябва повече африканци и от близкия изток да се вкарват работници.Така Макрин и Меркел ще ни похвалят че сме истински евроатлантици.

19

Анонимен

преди 4 години

До ПРАВЕДЕНВижте в едно далечно Чили какво стана за един мавсец: Революция, изпепелиха чак линии на метрото, но постигат тяхното си: минималната заплата е почти УДВОЕНА, цените на градския транспорт драстично НАМАЛЕНИ------ Мишленце, ако тука почнеш да палиш и да чупиш, ше ти строшат и ръцете и краката. Гарантирано от ГЕРБ. Поне още година и половина ще е така, а после ако искаш си избери някой, дето се поддава на шантаж.

18

21847

преди 4 години

Неквалифицирани безработни у нас има доста. защо им се зиплащат социлани помощи а не ги задължат да работят?що за статистики показват с данни за нераотещи млади хора! Необходими са ни квалифицирани кадри, но тях няма как да си внесат нашите работодатели. Защо не се сещат да отделяят от милионите си стипендии за обучение на свои кадри със сътоветния договор за работа във фирмата, която е платила обучението... Или стипендиите се дават на децата на онези фактори, които дават субсидии и поръчки...

17

Анонимен

преди 4 години

Абе руските бежанци по черноморието какво работят ?..живеят от наемите за които не плащат данък !?

16

Анонимен

преди 4 години

Вероятно е Киргистан.

15

Факт

преди 4 години

Петя журналист- коя е тази "земята на четиридесетте племена"?????????

14

Waffen SS

преди 4 години

Все повече гастарбайтери в БългарияАма много ли от тях са оператори на машини с ЦПУ,генетици,кардио и невро хирурзи,електро инженери, програмисти,специалисти по ГАПС-ове,роботика,кибернетика.Копачи имаме

13

Анонимен

преди 4 години

Някой би ли пояснил коя е "земята на четиридесетте племена" ?