41

Анонимен

преди 4 години

Значи балканския селянин може да приеме, че една подводница може да стои с месеци под водата обаче отказва да приеме, че човек може да лети в космоса :)

40

От провинцията

преди 4 години

Смешно и тъжно е как младите софиянци живеят в заблуда и не могат да мислят самостоятелно, да анализират ! Изглежда, че обикновения човек от провинцията е по умен от най " умния " софиянец

39

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера какво е толкова трудно да се повярва :) По-трудно за вярване е, че хора са стигали дъното на Марианската падина където налягането е огромно докато космоса е просто празен.....

38

Анонимен

преди 4 години

До 34С кое са готови Китайците, че не разбрах? Я кажи името на лунната им програма? Защото Спейс Екс и Боеинг са общо взето готови модулите си и носителите.

37

Един

преди 4 години

До Анонимен 27Наса отваря последната проба от мисията Аполо 17. имат обаче още неотворени проби от предишните мисии (15,16) какво не е ясно. Между другото мисии *** луната са правили и руснаците. Никой не им поставя под съмнение пробите и мисиите. Поставя се под съмнение стъпването на човешки крак. Наското даже и евреите разбиха един апарат на луната в опит да кацнат.

36

Анонимен

преди 4 години

Има разни индивиди, които по някаква причина отказват да приемат фактите и доказателствата по простат причина, не могат да ги разберат :)

35

Анонимен

преди 4 години

Никакъв Гагрин не е летял, изстреляха празна ракеа, а него го спуснаха с капсулата от бомбардировач, уж че бил кацнал.

34

Анонимен

преди 4 години

Ха ! Американците могат само да мечтаят да кацнат на Луната. Китайците вече са почти готови да отидат там с пилотиран кораб. Простата логика. Как са ходили няколко пъти на Луната стара техника която не са я имали а сега не могат да отидат там а използват за полети руски ракети ? Хайде разбирачите физици, астрономи, тесни софииски специалисти, сороски активисти.

33

Георгиев

преди 4 години

До Марко ЗахаревКемптрейлс, кемптрейлс... ХА ХА ХА.

32

До Марко Захарев

преди 4 години

Марко, ти каво работиш, нобелов лауреате по физика? Напиши си честно.

31

..

преди 4 години

До Марко ЗахаревА Земята е плоска, и е под похлупак, да държи въздуха. Всичко това на гърба на костенурка, върху която стоят четири слона, които крепят плоската зема на гърба на костенурката. И въпрос към теб: Какво чадат костенурката и слоновете? А, а от самолетите да те пръскат с нещо случайно?

30

Анонимен

преди 4 години

До 28Ами ти спрямо НАСА.. НЕ само си простт ами си като индиянец пред тях. Едвали точно ти човека от панела расъл в комунизма, разбираш от физика и австронафтика. То даже е смешно, като го пиша :) Не се прави на умен, защото просто, не си.

29

Анонимен

преди 4 години

Както винаги САЩ и учените им показват интелект. Оставили са проби за след 50 год, защото са знаели че технологията, ще в доста развита. Браво. НАСА служи за пример на всички младежи и мечтатели. Не слушайте разни бай ***, които от безсилието си и природната тъпоттаа, която имат... Плюят ли плюят. Ами те друго няма да оставят такива хора след себе си. Купчина фашкиии.

28

Марко Захарев

преди 4 години

Треа си мега *** откъм Физика и Авиация, за да вярваш, че са ходили не един, а няколко пъти до Луната и са се върнали. И всичкото това е било без инциденти.А да не забравяме и как лунния модул излита от Луната и камерета последва издигането му, че даже и зуумваше в същото време. Явно оператора беше останал на Луната.Ако ме контрирате, че е било дистанционно искам да го видя с очите си как са го постигнали в такъв перфектен студио-синхрон.

27

Анонимен

преди 4 години

"...НАСА отваря ПОСЛЕДНАТА проба от "Аполо 17"...""...НАСА разпечата ЕДНА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ недокосвани лунни проби, донесена от "Аполо 17"...""...След сегашните изследвания единствените недокосвани мостри ще останат две, донесени с мисиите "Аполо 15" и "Аполо 16"..."Последно, какво е отваряла/разпечатвала НАСА!?

26

КОМУНИСТИИИ . . .

преди 4 години

Нали американците не бяха стъпвали изобщо на луната ? И то към петнадесет пъти , за разлика от магучая . . . . Нали така ?

25

Ахмед Яшаров

преди 4 години

СЛАВА НА САЩ..Единствените който могат да отидат на Луната, и да го повторят .Рушанките НИКОГА НЯМА ДА МОГАТ ДА СТИГНАТ АМЕРИКАНСКИЯ ВРЪХ !НИИККООГГААА .

24

Анонимен

преди 4 години

Пробите са фейк, както и прословутите кацания на луната.

23

Един

преди 4 години

До 22Не, аз отскочих като тебе до луната и после се носих в космоса докато не се спрях в нещо. Не съм очаквал, че може да има толкова сензационно прости хора!Това дали са кацали хамериканците и дали на Луната има гравитация са две съвсем различни неща. *** да твърдиш, че хамериканците не са кацали, щото там няма гравитация....трее си мноо ***.

22

Анонимен

преди 4 години

Като гледах " кацането" на луната ама така съм се смял, ама такъв смях ви казвам