16

Анонимен

преди 4 години

Киро Домусчиев: "Ето така искам да играе моят отбор".

15

Анонимен

преди 4 години

Помня един мач преди години в Б група, отборът на Добруджа беше полудял и се опитваха да си вкарват автоголове, а противниковият тuм се беше наредил на голлинията им да ги пази от попадения в собствената им врата. Мисля че Добруджа паднаха с по-малко тогава.

14

Анонимен

преди 4 години

с този мач се видя че ЛУДОГОРЕЦ е едно голямо нищо спрямо испанците абсолютно махленски отбор време е тази година ЦСКА .ЛОКО И ЛЕВСКИ да променят статуквото и да спукат огромният зелен балон на домуса

13

Ужас

преди 4 години

Гледах до 30 мин, не можах повече. Вие видяхте ли после стстистиката от мача? Нямаме удар по посока на вратата! Камо ли в очертанията. Нямаме ъглов. Нищо. Такова нещо не помня да съм виждал в който и да е мач. Чак такава ли да е разликата между почти най-слабия в Испания и нашите?

12

respect

преди 4 години

Тия в Еспаньол са расисти...не видех ни един черен в отбора им...Фифа,Фуфа и Уефа трябва да присъди служебна победа на домузите ....

11

Анонимен

преди 4 години

Исках да видя физиономията на оня ромей Петричев....

10

Анонимен

преди 4 години

Оня ден и друг турски отбор отнесе шестица

9

Анонимен

преди 4 години

На национала му писаха 6, сега и на клубния шампион. Християнско е да се обърне и другата буза.

8

ники

преди 4 години

Леле, те Лудогорец били много добри бе, ама съдията ги закопа :) :) :) :)

7

Анонимен

преди 4 години

Последния в Испания пребива от бой шампиона на България. Не ми се мисли ако Барса хване тия делиорманци какъв ще е резултата. Само Лионел може да им натика 6-7 гола. )))

6

Анонимен

преди 4 години

Невероятно е как Аматьорец с един мач заличи всичко постигнато в турнира.

5

Само Локо Сф

преди 4 години

Няма ли някой да каже: съдията ни пре*ба, лошо съдийство... :) Нали винаги нещо отвън ни е виновно. Иначе Лудогорец може да допуска такива драматични загуби, но е най-доброто което имаме.

4

Mr.STARBUCKS

преди 4 години

Днес във футболна България се родиха още едни ***!

3

Гошо

преди 4 години

Странно е, защо сте шокирани. Това се очакваше. ;)

2

The Ghost

преди 4 години

През годините демокрация, видяхме какви ли не "велики олигархични футболни клубове" ( като Литекс). Колкото е че парите един ден свършват, с резултатите неминуемо намаляват. Въпрос на време е Луд'Горец и олигархичния му велможа да приключат.

1

Соросоид

преди 4 години

Това е отборът на един самозабравил се олигарх, който с пяна на уста обиждаше българите колко некадърни и мързеливи са и затова трябвало да им се намали заплатата и отпуските. Най-вероятно за да има пари за футболанта му играчка.Да не говорим какво се говори, че се произвежда във фармацевтичните му фабрики и къде се изнася с неговите кораби след това.Затова, тези и да вземат ШЛ, та дори междуконтиненталната купа, пак няма да ги подрепям. Най-малкото защото не ям кренвирши :)