46

Анонимен

преди 4 години

Когато получиш поредна присъда влизаш в категорията РЕЦИДИВИСТ! Честито, Баце!

45

Батакa

преди 4 години

Хора събудете се бе ГЕРБ е навсякъде в мвр,пожарна,футбол,администрация,правосъдие,радио,войска всичко командват.КАК ЩЕ СПЕЧЕЛИШ ДЕЛО Б-Я не е правова държава,метър менават само ДПС защото ББ трепери от Ердоган.Доган има ТЕЦ никой не казва нищо.Губиш Манолова както и изборите.

44

Кика

преди 4 години

МАНОЛОВА, НЕ СА ЛИ ТИ МАЛКО, ТИ НЕ СИ НАУЧЕНА ДА ЖИВЕЕШ С МАЛКО

43

Р. ОВЧ.

преди 4 години

Маяма нолова отива в канализацията на историята и трябва смело да пуснем водата!

42

Р. ОВЧ.

преди 4 години

БКП 2019 е: б с п, демо кра ти чна българия, во ля, а така, българия на граж да ните, спас и софия и други. Виолиста ще ръси простурии от собствен ефир. Няма такава телевизия....

41

Анонимен

преди 4 години

до Р. ОВЧ,тя тая партия и още няколко ги управляват с дистанционно от Москва. После искаме Шенген, евро и уважение. Къде бе?!?!? Кога бе?!?!?

40

Р. ОВЧ.

преди 4 години

Сла витри фон офффф е изпълнител на една част от б с п, почетен гражданин на пловдив, май ц у м беше негов... Та той му е подал ръка още 90-те.После го набута в национален ефир да сее простутия. А маяма нолова му гостува в онази "телевизия" преди да се махне и сега в новата му чалга тв.тя повярва, че ще успее без него да спечели, но като беше 1 гост в новата имитация на телевизия е ясно, че поканата за игра заедно е приета. От една и съща анти българска партия са тръгнали и все още са.

39

Анонимен

преди 4 години

За Костинброд Мая беше права. Тя каза, че има подготвени бюлетини за фалшифициране на вота, прокуратурата влезе в печатницата и намери бюлетините. Бяха на палети и подготвени за експедиране, опаковани и с етикети кой палет за къде пътува. Дори Цацаров, който няма как да бъде упрекнат, че недолюбва герберите, беше там и показваше как и за къде са подготвени бюлетините. После успяха да потулят случая и да пробутат нескопосаната версия, че това били макалатури.

38

Анонимен

преди 4 години

до 39,бе те и в западните държави го правят, но като тука го няма никъде в ЕС. Може би само Унгария и Румъния, но не е сигурно. Берлускони например беше казал право в очи "Дърта дойна крава" на Меркел, но и тогава беше друго.

37

Анонимен

преди 4 години

В западна държава няма да видите политиците да се калят в ефир с измислици и лъжи. Там за да кажат нещо такова, трябва да разполагат с доказателства за думите си. Тук номера минава безнаказано и затова лъжите са широко разпространена практика. Съдът трябва да присъжда много сериозни суми, за да може политиците ни да се придържат към нормалните за цивилизования свят практики.

36

Анонимен

преди 4 години

Ама защо медийте продължават да дават изява на една чевена ***, костибротска конспирараторка, дезертирал омбутсман, провален кандидат за кмет и откровена лъжкиня !Това ли е примера за жената политик в България ?

35

Анонимен

преди 4 години

Я къде се обърнаха нещата.... за едни 15к ставало въпрос.

34

Анонимен

преди 4 години

Славчо си направи телевизия, а Манолова ще си направи радио: "Независима Европа". Все пак рано е още да ги вкарваме в един кюп, те са независими, след изборите тогава, ако минат бариерата де.

33

Р. ОВЧ.

преди 4 години

Иииии за репресиите вурху български граждани като ги лъже от сутрин до вечер в национален ефир най-вече по новата ъелевизия на бкп, не бс тв, не ев ро к, не 78 а националната б т в.

32

Анонимен

преди 4 години

Майчето като я видя ми става много независимо.

31

Р. ОВЧ.

преди 4 години

Аааа и за гостуването и в чалга телевизията на неуспешния виолист, където каза повече лъжи от болен хидеров и агента шпионин на ссс р умен ген чев взети заедно!

30

Анонимен

преди 4 години

Огладняха извън властта 10 год :))

29

Р. ОВЧ.

преди 4 години

Аз щр съдя маяма нолова за костинброд, за лъжите в ефир, за това че носеше тениска шанс за орешар ски, белия автобус, че позираше по влаковете с един и същи букет и за това че е в бкп от 1989г.

28

Бях свидетел

преди 4 години

Във Волуяк бях свидетел как г-жа Манолова раздаваше, трюфели, Дом Периньон и черен хайвер от есетра, а в съпровод им свиреше Виенската Филхармония, имаше и томбола на всеки 5-ти гласувал за нея безплатна къща с плувен басейн и тенис корт в Калифорния.И не бяха БГ роми, а северномакедонци и кюрди от РПК, натурализирани българи.

27

Анонимен

преди 4 години

За подобни лъжи присъдите трябва да са много големи, докато политиците се научат, че не могат да говорят каквито си поискат лъжи безнаказано в ефир с опраданието "ами един човек който е бил в щаба на Манолова ми каза". Ако осъдят няколко негодника за лъжите им с по половин милион, после сериозно ще се замислят преди да кажат нещо пред медиите, което да не могат да потвърдят с факти.