73

мак

преди 4 години

"Работа, работа, работа" и "Надграждане", от това по-популистско здраве му кажи. Нищо ново не казват, само обичайните клишета и нападки към опонентите. А какво правят, всеки вижда, не само в София. Да отидат в Александровска, а и не само там и тогава да говорят за просперитет. А междувременно хората се изнасят, от благоденствие ще да е.

72

Лудко

преди 4 години

Цвайтера що го няма бре???

71

Анонимен

преди 4 години

Никога не е късно за една хубава лустрация!

70

Анонимен

преди 4 години

Тая снимка....ау,уау,ау,ауубез коментар

69

Iozeff

преди 4 години

Борисофф е доста злобен но ще го потърпим още малко! България е унищожена ог герб! Да видим Европа до кога ще търпи лъжите му!

68

Чичко Тревичко

преди 4 години

"но вината не е на ГЕРБ" - тя никога не е. Все някой им *** в гащите.

67

На снимката

преди 4 години

Гербаджийско сборище.

66

Анонимен

преди 4 години

Държава България има само по документи територия,тази държава вече е няма за съжеление остана само слънцето и планините.Тези политици явно са много глупави незнаят къде се намират да казваш на черно бяло.Без коментар.

65

Анонимен

преди 4 години

Огромна прилика с ДПС по начина по който се ръководят местните структури. Буда разпределя порциите, и само правилните хора по места могат да ги получат за да асфалтират улици и да слагат плочки по селските площади.

64

Анонимен

преди 4 години

Нека да си говорим истината. Първа политическа сила реално според 20 % от имащите право на глас.

63

Грую

преди 4 години

Те БКП бяха така 45 години.... някой вземат пример от тях

62

ПЕРНИК

преди 4 години

Да , отчета е Перфектен за ГЕРБ - Вече имаме Хуманитарна Криза в България след Управление на ГЕРБ в Перник - ЕС спря Мониторинга над България , започва се друг етап - достави на Червения Кръст .Главния Прокурор не се Самосезира , и стария и новия - те са от ГЕРБ .

61

Анонимен

преди 4 години

Не се е чуло ГЕРБ от кой цвят са за да се определи картата как синя,че още от кое синьо щото туй е бледосиньо от синьото при подкрепата на тъмносиньото и подкрепата от страна на работодатели на които туй не е им работата и тяхна сфера на дейност по принцип за набиране на гласоподаватели как определени бройки за печелене на първенство в изборните резултати при честни и свободни избори с вход свободен до урните срещу лични документи с вписано местоживеене как за местни избори що и за другите също

60

Анонимен

преди 4 години

Не виновен бат Бойко, не са виновни и мафиотско - бандитските мутри на гербаджиите!"Не е виновен онзи който яде баницата, а онези които му я дават."Тоест, 800-те хиляди гласували за тях!Всеки народ заслужава съдбата си !

59

Анонимен

преди 4 години

Вие сте първа унищожителна сила на България. Повечето ви гласове са купени и ромски, колко мъртви души възкресихте и пак сте мафията с най много отлив от нея. Искренно се надявам гладът и мизерията да изкарат хората по улиците. Страхът ги е завлядял че ще ги оставите без работа, но гладът е по силен от тока.

58

Анонимен

преди 4 години

Триста удивителни да има, знайте, че всеки минава през върха и слиза. Особено, когато лъже, скоростта е по-голяма.Има възмездие.Лъжат, изнудват, подкупват всичко на пътя си към властта, палят лицемерни свещи в храма, не няма индулгенция.Надявам се някой да знае ккаво е това.Има равновесие.Възмездие има.Даже "три папи да са те галили по главата".

57

Да, така е

преди 4 години

Първа мутренска сила сте.

56

Анонимен

преди 4 години

Населението на България е сведено до състояние на безволно инертно стадо, лутащо се без водач от място на място в напразно търсене на мир и по-добър живот. Съзнанието за пълното безправие е толкова дълбоко, че се е превърнало в неделима част от битието на всеки един от нас. А как живеем с унижението ? Ами как, много лесно всеки мисли, че унижението е чуждо !!!!!

55

Анонимен

преди 4 години

герберастки смешници

54

Анонимен

преди 4 години

АБЕ КЪДЕ Е АНАЛИЗА НА ИЗБОРИТЕ НА ДРУГАРИТЕ! ОНИЯ ДВЕТЕ, ДЕТО 2 МЕСЕЦА ЛАЕХА ДО НЕБЕСАТА, В НЕДЕЛЯ ВЕЧЕРТА СЕ ИЗПОКРИХА, С ИНТЕРПОЛ НЕ МОЖЕШ ДА ГИ НАМЕРИШ...