7

Анонимен

преди 4 години

Има петиция в сайта с петициите. Отгоре, където пише "най-нови петиции" излиза списък и е четвърта или пета в списъка някъде.

6

Анонимен

преди 4 години

Къде да се подпиша?

5

Тошо

преди 4 години

Вижда се че го хвърля в житото....не е паднало на цимент или друга твърда настилка...кучето има ли рани...не еееееееееее какво толкова е станало 5 000 души се подписали къде разбрали къде не разбрали за какво става дума то човек вече не може да погледне строго котка на улицата.... а като имах нужда от помощ да пренеса нещо си ...махам на колите, спирам хората никой братче не ти обръща внимание все едно си никой, не куче, айде сега .....малко се пресилват май....

4

Анонимен

преди 4 години

Най добре кастрация.

3

Анонимен

преди 4 години

А ефективна присъда за тиквоний банкянкси кога?

2

ННС

преди 4 години

Хора, това е престърник,без капка човечност, днес е кученцето, утре ще е дете,а други ден пенсионер!Садист, криминално проявен,мястото му е в затвора!!!!

1

Ха

преди 4 години

Предлагам към подписката за ефективна присъда на Ангелин да присъединят и подписка за ефективни присъди на "слепите"шофьори и лекарите дали им инвалидност , ония с апартаментите и къщите за гости,арестуваните"ало"измамници.Изборите минаха и нищо вече не се пише за тях.Всяко чудо за три дни.