98

Анонимен

преди 4 години

Това изобщо не е за хвалене, ще вдигат пенсионната възраст, няма кой да работи, на 100 излизащи в пенсия само 66 постъпват на работа а нашия никаквец се хвали че нямало мигранти. Хората в момента си подбират по читави мигранти а ние пак на края ще опрем до тях и ще оберем баберъка дето не става за нищо.

97

избирател

преди 4 години

Другарю Борисов,мислих мислих и не можах да измисля,защо сте го ТУРИЛИ ,това "МИГРАЦИЯ" в изречението?!Предполагам,защото просто сте чували думата?!Друг е въпроса ,че явно не знаете значението и!!!Освен много други книги признавам,чел съм и ВИНЕТУ,но там тази дума я няма....

96

Pilot

преди 4 години

На снимката , как трябва да изглежда един политик и до него антипода!

95

Българин

преди 4 години

Тази държава е пълна нула, а премиер е некъв неадекватен бодигард!

94

С нула миграция сме!

преди 4 години

Е, хайде да почнем от начало, от първи клас, и да си поясним що е то, "миграция" и има ли тя почва у нас.Понеже държава без миграция, вкл. вътрешна, по света няма и не е имало. Освен ако не е оборудван концлагер, в който милицията е разпоредила кой къде ще живее и работи и не дава и пиле да прехвръкне през границата.В този ред на мисли България е най-мигрантсака държава - постоянно движение и в нея и извън ней с потоци...както го каза човекът - "нелегални канали", наред с легалните.

93

Sichtpunkt,

преди 4 години

Тук изобщо няма нужда някой да хвърля каквото и да било по твоя Господ, дето си го иконясал и му се кланяш и когото получаваш плата и потупване по бойкото рамо.Той сам си се излага. И ни излага.

92

Анонимен

преди 4 години

Борисов, ами новината за камиона от Пазарджик, какво е?

91

Анонимен

преди 4 години

И защо трябваше Макрон да ни казва, че царят е гол? И че България има нелегални канали за какво ли не, вкл. за нелегални мигранти? Че и му се сърди българчето, обидило се, нацупило се, като дете в детската градина, ама от тия, дето са в първа група.

90

Sichtpunkt

преди 4 години

Баце Бойко е велик,има пушка с остър щик, Алкашами на титик държи да го карат без лъжи.

89

Анонимен

преди 4 години

"С нула миграция сме!"Вие, дето сте писали това заглавие, или сте неграмотни и не знаете какво е "миграция" /а това е движение, най-общо, като е идиотско да се твърди, че такава няма, след като всеки ден има купища напускащи, че и идващи мигранти има/, или се бъзикате с вожда, като директно изтипосвате негово неграмотно изказване.Избере - кое от двете.

88

Анонимен

преди 4 години

Защо не отнесете "новината" в категория "Вицове"?

87

Бойково Време

преди 4 години

Кралят Слънце ви го каза. По Бойково време няма бежанци, пътищата почват от спалнята ти (събуждаш се и тръгваш), престъпност НЯМА (ГДБОП имат 0 хванати банди, значи няма), икономиката РАСТЕ, дълга намалява... Само каките от БСП-то пречат на просперитета ни (също така побъркаха г-н Радев)ПАЛЦИ ГОРЕ ЗА КРАЛЯТ СЛЪНЦЕ!

86

Анонимен

преди 4 години

Като гледам чехът е много притеснен и явно се срамува, че е дошъл на тази среща, усмивката му е много насилствена, а нашия го "гепил" за врата както едно време когато е отнемал превозни средства по насилствен начин, като да казва: - "давай ключовете или те смачквам на момента !"

85

Анонимен

преди 4 години

Вчера 35 парчета до магистралата край Ихтиман.

84

Анонимен

преди 4 години

Въпрос на време е туррците да превърнат заплахите си в реалност, тогава ще видим с 0 ли ще сме.Абе изобщо всичко ни е 6, аз слушайки нашия вожд правя само такива изводи, най-добраа държава не само в Европа, в целия свят. Важното е да сме позитивни.

83

Истината

преди 4 години

Супер Бойко и БатДинкоМан ги лОват и не дават афганистанче да прехвръкни.Недай си Боже ердоганя да ги пусне, че тогава друга песен ще пее Боцко

82

Анонимен

преди 4 години

Клоун, не стига че отказа България да се присъедини към Висшеградската четворка, ами тръгнал да се хвали с 0 мигранти, при положение, че построи бежански центрове и кляка на Брюксел за квотите.

81

Разумен

преди 4 години

Тва че сме със 0 МИГРАЦИЯ не означава ли, че никой не е хванат и си влизат като в разграден двор? !? ?! ?! ? ? !? ? Ако не бяхме разграден двор щеше да има поне 1-2ма успели.... то по комунизма са влизали повече хора от бойково време БЕ

80

Анонимен

преди 4 години

Както ги е запретнал тези ръкави, дали ще чупи дъсчици като в Корея или прасе ще коли?

79

сара

преди 4 години

За този човек на снимката / единия / няма ли такова понятие като етикет, няма ли кой да му каже, че не трябва да прегръща и целува де когото свари. "Покровителят" на всички...