136

М, да ...

преди 4 години

До художникаА винилните платна на ГЕРБ ли са били? Грешката е моя ако не са! пп. ГЕРБ / от община/ си раздават листовки, а собств на малки обекти се чудят как да се завъртят / реален случай зная на пазар Слатина преди няколко мес.!

135

пак "не е"

преди 4 години

До не е цензура*** означава "мypraви, интегриращи се, български граждани"

134

прав си

преди 4 години

До Анонимен но въпроса е , че избирателя не трябва да оставя политиците да се самозабравят. а герп наистина водят държавата към закриване .не , че бсп са по добри но ако манолова спечелеше софия това щеше да е червена лампа за боко да позамисли.

133

художника

преди 4 години

До М, да ... Далече си от бизнеса приятелю. Ако видя билборд на ГЕРБ, но съм от БСП няма да стъпя в тая автомивка, същото важи и на обратно. Затова човека е решил да бъде НЕУТРАЛЕН, т.е. да не слага политически изображения на оградата си. КАПИШ ???

132

Анонимен

преди 4 години

Точно БСП започнаха първи да купуват гласове преди години и сега вече когато и другите започнаха да го правят и БСП започна да реве. БСП когато са купували гласове ГЕРБ още не са съществували като партия!

131

и така

преди 4 години

Дали ще е тая или оная ми е все тая!

130

Анонимен

преди 4 години

Имаше купуване на гласове в Русе, Благоевград и Перник. Не случайно кметовете там са от социалистическата кочинаа

129

Анонимен

преди 4 години

аре Майчето да си заминава .Курнелката я прецака и се отърва от нея.

128

Анонимен

преди 4 години

Аз знам от дядо ми. че кюстендилската слива става само за ракия, нищо друго

127

явно

преди 4 години

хората са доволни от мизерията на герп щом нямаше наказателен вот. много правилно избирателя преди смени бсп с герп дори и да не беше ясно дали е за по добро но сега странно след 10 години ограбване на България от герп избирателя не избра манолова давайки сигнал на боко , че яко е сгазил лука

126

Анонимен

преди 4 години

За Манолова е направен изразът "слънчоглед партия". То не лъга, че не била червена, то не се спря да охажва "десни"-те партии, които също щом я подкрепиха за мен не са такива. Всички искат да захапят кокала и да не го пускат, ама не ги огря.

125

ogin

преди 4 години

Даваха ми 30лв да гласувам за картофената госпожа но аз отказах

124

Анонимен

преди 4 години

Като стана дума за купен вот,прави впечатление, че за Мая гласовете започнаха да растат 1-2 часа преди края на изборния ден.Кой чака така бленуваната "ПРОМЯНА" до последния момент...???

123

Анонимен

преди 4 години

Аз и да бях в България нямаше да гласувам,защото знам "формулата" как се правят избори.Всичко е един Абсурд в тази Държава!!!НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!

122

Анонимен

преди 4 години

Какви 1,5 млн. софиянци бълнувате бе - вижте, че половината коли в София са от други окръзи. Аз от 20 години живея в София, но си се водя, че живея в родния си град. Не намирам смисъл да ставам софиянец по лична карта.

121

партийно кебапче

преди 4 години

Гладен ром = Не гласува , или как ромите във фалкутета избират десни кметове срещу манджа и чалга или десни ли са десните , цирк.......ромите средната класа на българия .....

120

Анонимен

преди 4 години

Тя Мая Манолова, най-добре знае как се купува ромския вот.

119

Пояснявам

преди 4 години

Имам предвид онзи клип, в който българите бяха наречени "с..г..а..н, която се сеща за другите (тоест за малцинствата) само когато краде!"С други думи, според авторите на клипа ние ощетяваме ромите, а не те нас.Брееееей, ти да видиш!

118

Някой разбра ли

преди 4 години

в кое село беше сниман онзи клип, в който се каза, че за всяко ромче държавата отделя по около 1 000 (хиляда) лева месечно?Какво означаваше изречението "Ако не изберете ей този човек, следващия месец няма да има по 100 (сто) лева на дете!" Сега детските надбавки за ромчетата по 100 лв месечно ли са? Защото по времето, когато минималната заплата беше 240 лв, месечните детски надбавки за ромче бяха 60 (шейсет) лева без няколко стотинки. Само детските надбавки, 22-та вида помощи са си отделно!

117

Анонимен

преди 4 години

Бесепето е установило, че на вчерашните избори Манолова се класира за балотаж !