176

Анонимен

преди 4 години

НЕгерп районни кметове в София да не бързат да се радват !!!КУКЛОВОДИТЕ от Жолио Кюри много скоро ще им покажат "магаре боб яде ли" !!Цацаратурата е готова да ги "СГОТВИ" в най-кратки срокове.Пак ще гледаме сериала "Иванчева-2,3,5", та до серия 1155..........А простот племе българaшko ще въздиша влюбено пред ТВто, гледайки "генерал" (ама малко се у..*** БурисУФ.

175

Анонимен

преди 4 години

Манолова като омбудсман свърши много работа. Жалко, че се отказа.

174

НН

преди 4 години

Тия,дето не подкрепят никого, как не ги домързя да се занесат до урните :)

173

Анонимен

преди 4 години

Ако се окаже, че ромите са поставили Фандъкова за кмет, какво ще кажат по въпроса патриотите? Или ще си натискат задните части и ще мълчат, за да не им вземат кокала.

172

Анонимен

преди 4 години

Гласове колкото половин ромска махала разделиха кандидатките.

171

Анонимен

преди 4 години

Пирова победа,санитаритееее бързо хахахаха,300000 администрация само в София ахахахахахха,абе ти сите докторе,учителе,полицайци ги напраи администрация бре????

170

Анонимен

преди 4 години

До Пирова победа,ми глей са браточка-ПРИ ДЕМОКРАЦИА-ТЪ на бай Тошо БКП пИчелишИ със 102%,при диктатура Борисов ОФ-то амен,амен да избЕре демократката Мазолова,ама НА църна мачка им пресече пъто,,,,Дали ще ти треснат главата два или пет пъти в стената няма значение защото още след първия удар падаш в несвяст,айде сега тешете се с всякакви глупости.

169

Пирова победа

преди 4 години

При впрегната държавна машина , която правеше предизборна кампания с бюджетни средства , при 300000 администрация само в София , при корпоративен и платен ромски вот, при манипулациите и фалшификциите , ръководени от Михаил Константинов - за каква огромна победа на Фандъкова може въобще да става въпрос?

168

ognyanz

преди 4 години

До Бсп лъже: Не само БСП иска промяна, а мнозинството от хората не са доволни от корумпираното гербаджийско управление. На тези избори с София стана това, което е пътят към промяната: част от десните избиратели гласуваха заедно с електората на БСП за промяна. Това е изходът. Досега докато леви и десни се бореха помежду си, на Бойко далаверата все му вървеше. Но на това вече му се вижда края.

167

Анонимен

преди 4 години

А колко са ромските гласове?И после нека пак ни хортува, че в София не можело да се купят избори.

166

Анонимен

преди 4 години

ААА.НЕ,гласувалите с не подкрепям никого СА ПСИХИЧНО ДЕСНИ бОрци против шайката,мафията,диктатурата на ГРОБ и затова гневно са гласувалипротив Фандъчка,хихихихи и така дефакто са дали борческия си глас за Данчето,муахахаха!!!Жълтопаветните аристократис бащи ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ ОТ БКП при бай Тошо от много аристократичен акъл дадоха победата на Йорданка!ОФ-то БКП-***-СпАси София се прецака и се удави в злобата си.Борисов да престане да се слага на деснитеЧЕРВЕНИ ЧУГУ..НИ и,,,Заев!!!

165

Анонимен

преди 4 години

Е как може с 200 000 гласа да я пишат избрана ами другите 1 000 000 къде ги навряха. Плюс това нее събрала задължителните 50 %. На това му казват Тоталитаризъм. Нали уж затова едни рипаха и скачаха за да няма тоталитаризъм.Ама май стана по лошо от тоталитаризма.

164

Бсп лъже

преди 4 години

Бсп искали промяна! Лъжа! Искали смяна на статуквото! (Попитали една възрастна жена:- искате ли смяна на статуквото? Тя ги изгледала втрещено:-Ъ-ъ?!)Каква промяна бе! Та тази партия Бсп е самото статукво. Все едно и също! 45 години, плюс още 30, цели 75 години, 3/4 век тормозят България! Когато тази партия се маргинализира накъдето е тръгнала с *** начело, тогава ще дойдат добри времена за България, защото политическото пространство ще се нормализира и България ще просперира още по-бързо.

163

Анонимен

преди 4 години

ДА ПОЗДРАВИМ ПСИХИЧНО ДЕСНИТЕ ЗА УСПЕХА ИМ В СОФИЯ.8 КМЕТА ОТ КОИТО НИЩО НЕ ЗАВИСИ И ЗА МАЛКО ДА НАПРАВЯТ МАЗОЛОВА КМЕТ НА СОФИЯ,ХАХАХА!!Старата любов ръжда не хваща, нали другари КУКУндрела КОСТОВИСТКА по поръка на БКП,такива като нея разсипаха някогашното СДС и сега се правят на автентично деснинаречени БАШ от БКП за камуфлаж психичнодесни уж не са от едно котило.ГЕРБ си получиха жълтия картон,ако не им е ясно си е за тяхна сметка.*** и Спаси София=БКП!

162

Waffen SS

преди 4 години

"Да се разкараш до изборната секция за да отбележиш, че не подкрепяш никого е някаква форма на иди0тизъм""Бих допълнил,това са предимно кварталните лАумпени и ГеДИнерати,верни избиратели на ГЕРБ с все още под наркоза от шльокавица.Това за тях е проява на чувството за хумор

161

Анонимен

преди 4 години

Да се разкараш до изборната секция за да отбележиш, че не подкрепяш никого е някаква форма на иди0тизъм.. Все едно да слеза до магазина за да им кажа, че днес няма да пазарувам...

160

Анонимен

преди 4 години

"кандидатката на ГЕРБ и настоящ кмет има на своята сметка 209 542 гласа, докато независимата Манолова изостава с малко над 20 000 гласа"Малко над 20 000 кебапчета искате да кажете.

159

Нищо ново

преди 4 години

До *** е абсурд: От кого се плаши повече народа ще се види на парламентарните избори. Няма вечни управляващи. Дори и в Тикволандия.По времето на Станишев бяхме на едно ниво с Румъния, а сега сме далеч зад нея. Ако Румъния се движи напред като костенурка, България се движи напред като ***. И това го дължим на некадърното и корумпирано гербаджийско управление.

158

F5

преди 4 години

И как ще докажат, че не са направили някоя измама при преброяването на гласовете? Чрез монтажните им камери ли?! Нали Мая печелеше, какво стана сега?

157

БСП жалка...

преди 4 години

Въпрос: Какво става като се срещнат комунист и крадец ? Отговор: поздравяват се - Здравей колега...