100

Анонимен

преди 4 години

Ние сме си виновни и за некачествените храни и за беднотията и за емиграцията по принуда.И ако още търпим и по-зле ще стане !

99

Анонимен

преди 4 години

Един елементарен чесън, тук е китайски или от китайски сортове. В Сърбия чесъна е като нашия от едно време. Малки скилидки, приятен млечен вкус.

98

Анонимен

преди 4 години

Я влезте в " Берьозка " и вижте в руските салами колко Е-та има ! - те нали не са нито в Кравария нито в скапаният ЕС.Е защо тогава ги тровят с *** ? - и в сръбските колбаси има подобрители и консерванти и даже си ги пише.А това че нашите храни са *** е 100% факт , но не ни е виновен ЕС а липсата на контрол и корупцията във всяка една сфера.

97

Анонимен

преди 4 години

Закопаха родните сортове плодове и зеленчуци, закопаха селското ни стопанство, закопаха хранителната промишленост. Западните ни господари ни пробутват третосортни сурогати на двойни и тройни цени.Тиквата обеща да ни направи заплатите като 1/3 от гръцките ама друг път.И хората се мъчат да намерят от къде да си купят нещо добро за ядене на нормални цени и при човешки условия.Това е причината за този бум в Сърбия, но също и в Македония и в Турция дори.

96

Истината

преди 4 години

Не само за мръвки ходят българите там, но и за забавления! Колкото и да е печално за нашите собственици на спа центрове и хотели, качеството и цените в Сърбия, са по-приемливи и по джоба на нашенеца. Сложи и качеството на напитки и храни, обслужване,и те вече са далеч пред нас! Горчивата истина, но е факт!!!

95

niki

преди 4 години

Разликата между нас и сърбите е, че сърбите имат отношение към храната. В България по заведенията масово се готви с меса с изтекал срок на годност / на ръба на изтичането (утре примерно). Примерно кебапчета като си купиш, ами те са основно от черен пипер и подправки, за да се убие вкуса на полуразваленото месо. Ходил съм в Сърбия и съм ял на много места и веднъж не попаднах на нещо кофти сготвено. В България е същото, само че обратното - много места зле и тук-там някое дорбо.

94

Анонимен

преди 4 години

Идете на паркинга на "Метро" в Божурище и ще видите , че няма нито една сръбска кола и не само, толкова са умрели нещата, че 2/3 от паркинга се отдава под наем за полигон за кормуване.

93

А от южна България

преди 4 години

нахлуват в Турция. Ниски цени и качество. Може ли някой да ме спре хем да си направя разходката, хем за 300 лв. да си купя качествена стока, че и лекарства. Много здраве на нашенските търгаши.

92

Анонимен

преди 4 години

Качеството в Сърбия е истинско.

91

Я пак ?

преди 4 години

Какъв сурогат бе...във всеки супермаркет можеш да си купиш вкусни, български селски домати...човека по-долу ти каза...идват и купуват месо от нас , а ти после ходи там на кебапчета и плескавици...

90

Анонимен

преди 4 години

Не само е по-евтино, но и по вкусно и качествено! Сега купуваме сурогата на евросъюза и пълним техния джоб.

89

Пълни смешници...

преди 4 години

Простовато племе сме си...все завиждаме на другите...митове и легенди се родиха за тая Сърбия и всички вкупом повярваха и се хвърлиха на "евтиното"....

88

факт

преди 4 години

Поредното доказателство, че сърбите са по-бедни от нас! Нали българите ходят там за по-ефтино. Същото е при нас, но с обратен знак. Румънците заливат курортите по морето. Ядат и пият на корем! Балчик се храни само от тях!

87

Анонимен

преди 4 години

За Сърбия незнам, но тези плескавици, които купувате от Македония като отлично качество са с кайма от Кауфланд в Кюстендил. Македонците го твърдят. Казват "Вие идвате да купувате кюфтета от нас, а ние каймата за тях купуваме от вас" :-)

86

Анонимен

преди 4 години

.Даже в съседна страна(която може да се счита че е във война)цените на дрехите и обущата са вече по-евтини от тези в"контейнер шоповете" в БГ------ Интересно, коя ли е тази съседна страна в толкова тежко положение? Това, което беше в Сърбия, свърши преди повече от 20 години.

85

До 99 Тоци

преди 4 години

Ха! Стига бе ! А *** как помниш какво е било тогава като се роди в 2004 година ? Ти ще излезеш " детето чудо " бре ! Още не бил заплануван даже а *** помни от едно време!

84

До 88

преди 4 години

"Здравият разум не се поддава на статистика"---Джордж Оруел

83

Тоци

преди 4 години

Бре, бре.....комунистите отново коментират за Сърбия, защитавайки с гърдите си какво е било у нас преди 1989. Айде нема нужда, другари. Помним глупостите ви.Няма да ви мине номера да се върне онова ,,хуууубаво" време.

82

Анонимен

преди 4 години

До Сериозно?Виж си минусите за коментара ти за качеството на сръбските храни и това коментирай... Ходил един път до Лесковац и кой знае къде са те завели да пазаруваш и си готов с "генералните" изводи.... Ами хубаво - пазарувай си "качествено" от родните хирермаркети!

81

Анонимен

преди 4 години

До 75 кога за последно си зареждал та пишеш глупости. На 30.10.2019г. в Делчево цената на дизела бе 62денара или точно 2лв. А на бензиностанцията Круз в Благоевград бе 2.09лв