315

Колю

преди 4 години

Така нещо не схванах. Значи Манолова уговаряла роми да казват, че Фандъкова ги уговаряла с пари за да гласуват за нея за Фандъкова де, ама пък това не било истина само Манолова ги уговаряла, а пък ромите гласували за Фандъкова, защото директора на местното училище бил от ГЕРБ, ама всъчщност гтласували за общински съветници от ДПС, а не за същият тоя директор дето го харесвали ромите:)

314

Анонимен

преди 4 години

Абе не съм фен на никого, но като се замисля, герб винаги са били най-онеправданата партия вкл. главатаря им. Най-тъмните заговори се правят винаги срещу тях и те са най-големите оплаквачи! Все някой им пречи и някой е виновен! Но никога те и главатаря им! А всъщност те са тези, през които ръце минаха най-големите реки от пари. И какво е свършено? Нищо! Една загиваща страна начело с иди0ти!!

313

Премиерът

преди 4 години

До Анонимен 328С *** се раждаш и така си умираш? Чувал ли си за зависимост, държане с компромати, маШа... Какво да направя, такъв съм...

312

Анонимен

преди 4 години

До 328 откъде знаеш, че се е отказал?----------не съм чул да плаща членски внос в БСП. Макар, че отвреме на време ви подарява по някой пост без да заслужавате.

311

Мачкам Тошовите уши

преди 4 години

Уговаряла или уговаря? Доста разлика има, нали, Мутро

310

Анонимен

преди 4 години

До 328 откъде знаеш, че се е отказал?

309

Анонимен

преди 4 години

Мисля трезво. Не харесвам червените, но герб се оказаха по- червени от оригинало. Ща, на ща, Манолова е шансът в този момент.---------от Манолова по червено няма.

308

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМного ниориентиран си, другарю! Борисов бил ли е член на БКП? Фандъкова била ли е? Да продължавам ли?-----------Всеки може да е бил и да се откаже. Само умния човек си вижда грешката и я поправя, а *** остава да си държи на неговото. И това, че някой е бил член на БКП преди 40 години не го прави комунист сега.

307

Десен

преди 4 години

Мисля трезво. Не харесвам червените, но герб се оказаха по- червени от оригинало. Ща, на ща, Манолова е шансът в този момент.

306

До драскача

преди 4 години

До АнонименМного ниориентиран си, другарю! Борисов бил ли е член на БКП? Фандъкова била ли е? Да продължавам ли?

305

Анонимен

преди 4 години

Всичко е алтернатива на Фандъкова. Това не може да продължава.

304

Пътник си

преди 4 години

Бойче, късно проветряваш! Течението ще те туберколозира! Покрай теб и Данка- държанка.

303

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАми, то герб са комунистите!-----------герб ще станат комунистите когато се разформирова БСП която е наследник на БКП и винаги си носят кръста, че са бивши и настоящи комунисти. Докато БСП я има комунистите са ТЕ и нямат бягане от това.

302

Паралел

преди 4 години

Фандъкова трябва да бъде катурната! На този етап кой е човекът? Изборът е един.

301

Относно

преди 4 години

До АнонименАми, то герб са комунистите!

300

Анонимен

преди 4 години

До 318 той много добре знае, ама дали му пука и се напъва да оправи нещо е друг въпрос.

299

Комшия

преди 4 години

Стига тайно, след толкова години и те да си признаят, че са твои хора!

298

Анонимен

преди 4 години

В този сайт пише един необразован и злобен червен каскет. Неуважаеми другарю, ти знаеш ли , че Борисов е Премиер и всички служби са му подчинени. Ако той не знае какво става в България ти ли ще знаеш. Много , ама много прости хора сте .

297

Да знаеш

преди 4 години

В Сливен правих спортни зали, изложението за животни и продукти", каза още Борисов.1. Ти ли ги прави?2. Ти ли беше експоната?3. Ти уби животните и затри всички български продукти!п.п. но София няма да ти позволим да съсипеш!!!

296

Аман

преди 4 години

Бойко, стига с тези магистрали, тикво! Къде ти е производството!? Къде ти е икономиката!? Шофирай из София без лампа, да те питам! Баааа и проЗтия матрял!!!