141

1212

преди 4 години

Няма такава простотия

140

состин

преди 4 години

Взеха и баницата на другарката Ниноваааа, рееееев и сополииии хахаххаха

139

Тодар Правешки

преди 4 години

Ами не се учите другарко. На първите свободни избори БСП раздаваше капачки за буркани на гласувалите за тях. Оттогава изтече много вода, времената се промениха, но е всеизвестен факт, че комунист пари не дава!Да бяхте събрали червените милионери да дадат някой лев за купуване на гласове,макар че се съмнявам Р. ОВЧ. и другите да развържат кесията! Поне да бяхте отпуснали някой лев от парите на Саддам - къде 250 000 000 долара ви е дал! Не бъдете пинтии, че властта ще я гледате през крив макарон!

138

Анонимен

преди 4 години

За какви честни избори говорим няма такова понятие. В деня на изборите на село един българин не можеше да мернеш, но за сметка на това тумби от малцинствата. Едва ли е нужно да споменавам защо са там и кой им плаща

137

Анонимен

преди 4 години

Къде ти т3з 300 лв? Само слушам лъжи от тея. Аз гласувам вече 15год и никога никой не ми предложил пари. Да сигурно някъде в някой село има селски баджанаци... Ама това по никакъв начин, не променя унищожителната победа на Герб. Хората видяха, че се прави нещо и няма как да кажеш на бялото черно. Тотален крах за компроментираното бспп. Време е да затваряйте и да си ходите. Младите, ще създадат нови партии с нови хора. Вие вече сте 0.

136

БЗНС

преди 4 години

Я па тая - ами давай и ти по 300 лева ! Поне да беше казала,че ГЕРБ давали по 500 лева, че да хване дикиш ?! Лично ние не сме полуаили и по 30 дтотинки,а и нашите роднин и,познати,колеги и съседи -също ?! Какви врелеи-некипели бълнува госпожа ЛЪЖА ?! На нея ВЕЧНО другите й виновни - ха-ха-ха-ха-ха...

135

Sadia

преди 4 години

Ninova e obeshtala da varne na dargavata Tehnospeksa zaedno s vsicki milioni,koito e specelila.Vece e gospogaNeistina,a me g-ga Laga.

134

Анонимен

преди 4 години

ДРУГАРИТЕ КАТО ЗАГОВОРЯТ И ОТ УСТАТА ИМ ИЗЛИЗА ЗЛОБА, ОМРАЗА И ЗЛЪЧ.

133

не по...........

преди 4 години

не по 300 лева а по 30 ако бяха дали ,то на урните щяха да гласуват 99% ,а някой щяха да гласуват по пет пъти

132

Анонимен

преди 4 години

Нино... Никой немаше да ти вземе баницата, ако си бяхте спазили разпоредбите. Вашите номера бяха същите, преди 25 години. Само че, вие и закони не спазвахте. Затова, когато Станишката оглави тройния змей, хората проплакха яко и гласуваха за Бойко Борисов. 15 години след като Бойко Борисов влезе в политиката, хората още гледат с УЖАС на идеята, БСП да се върне на власт. Прави си сметката.

131

Анонимен

преди 4 години

а за балотажа по колко ще дават

130

Анонимен

преди 4 години

До СержантС увеличаването на помощите, ромите ще гласуват за този, който им дава.

129

Анонимен

преди 4 години

Хайде олан и ти си за дpъвникa

128

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 136Грешка, приятел. АКо даваш пари за гласове, даваш на пределени групи, а не на цялото население. Нйа0-дорбе работи именно при ниска избирателна активност. Знаеш, че ще вземеш едни 25000 гласа, ама ти трябват още 3-4000 - Дай на някой по 400 лева, да ти докаара гласове и готова работата. Ако тоя някой, не т докара гласовете, жална му майка после.

127

хах

преди 4 години

До Анонимен 136Какви 90 % - те са дали на негламотните, които са управляеми. Не всички са подкупни та да дават на целокупния български народ.

126

Анонимен

преди 4 години

Да,това е най- противния човек ,който БСП са имали.Плюе Бойко,а кой даваше по 40лв за глас да дойде да види.БСП ,НЕ БОЙКО.И пак не нищо,просто не ги искат тези ***................хората.Нагли,лъжливи мръсни ,милионери искат да станат ...Милярдери.Крадене крадене и пак крадене.Това е КОРНЕЛКА

125

Анонимен

преди 4 години

Ако ГЕРБ са давали по 300лв на глас, то избирателната активност щеше Да е 90% , а ГЕРБ да спечели всички общини и то с 90%.Бсп изхарчи парите си за *** и ПР реклама и сега нямат пари и за баница

124

сара

преди 4 години

Може само със сигурност да се твърди, че нищо не е вечно. Все му идва времето и Видовия ден.

123

Сержант

преди 4 години

Мразя комунистите и тази госпожа, но в случая говори истината. Просто погледнете ромските махали как са гласували. От там може да се заключи, кой е купил изборите. Лошото е, че това се знае от институциите, но те не реагират.

122

Така е ..

преди 4 години

Къшмеррр! Къшмерррр !