79

ГЕРБ Е МАФИЯ

преди 4 години

Голяма фалшификация са тези избори. Голяма манипулация !

78

Анонимен

преди 4 години

Забравяш, че ГЕРБ са коалиция със СДС и реално минус 20 хиляди гласа са на СДС и без тях Манолова бие Фандъкова. Сега СДС и ГЕРБ ще правят още коалиции, защото се топят и не им стигат гласове и ще си купят изборите с проекти и асфалт за фирми на СДС и другите.----------Повечето хора от тия които не са гласували ненавиждат комунистите повече отколкото да харесват ГЕРБ, за това на балотажа гласуването ще бъде масово срещу червената Мая Манолова, а не толкова за Фандъкова.

77

Анонимен

преди 4 години

Забравяш, че ГЕРБ са коалиция със СДС и реално минус 20 хиляди гласа са на СДС и без тях Манолова бие Фандъкова. Сега СДС и ГЕРБ ще правят още коалиции, защото се топят и не им стигат гласове и ще си купят изборите с проекти и асфалт за фирми на СДС и другите.

76

Анонимен

преди 4 години

до 90Ама не е по-добре защото е като вица за оня дето си удрял топките с два камъка.Като го попитали дали не го боли,той отговорил,че се радвал когато не ги уцели.Е това казваш ти!!!!

75

Анонимен

преди 4 години

Филма е един и същ толкоз години вече. На губещите стратегията е ясна и няма резултат. На печелившите също. Зрителите се напрягат от анализатори, агенции и медии. Последните три имат гарантирана далавера, без значение резултата. Ситуацията е патова. Дъно няма. В тази система толкоз.И проблема не е ГРБ,СТС,БТП или други съкращения. Няма полет на мисълта, вдъхновение, само бизнес професионализъм, в тъпчене по утъпкани пътеки, чиято крайна цел е консуматорско безвремие.Но всичко има край. Скоро.

74

Анонимен

преди 4 години

Реално толкова години работят на 30% мощност.Другото еоткраднато!Това са фактите!Представете си още 60% колко щеше да е и 10% няма как да не се откраднат като навсякъде по света.Това е истината!!!!!

73

аххахахаа

преди 4 години

До Гошо...ТъпотоНадай се! Балотаж има защото и на сляпата *** синовете й решиха да стават кметове.Ама ти от тези работи не разбираш Гоше. Пий си хапчетата и бъди щастлив!

72

Анонимен

преди 4 години

хахаха1989-та баба ми ходеше 5 часа сутринта да пази ред за кисело мляко.Какви салами в изобилие бре склеротик?Хляб зареждаха 2 пъти на ден и ставаше 100 метра опашка.Половин час след като докараха хляба всичко се измиташе и магазина затваряше.Иначе да- хубаво миришеше хляба.-----------тя, баба ти е голяма работа!

71

Анонимен

преди 4 години

до 69Сегашните управляващи са същите дето те е срам от тях тогава.Днес обаче не се наричат комунисти а десни и лошото е,че това което трябва да правят го афишират като постижение а то им е задължение.Понеже другите обаче хем крадоха,хем не направиха нищо и ти днес си мислиш,че ГЕРБ са десни,а то не е така.Реално са направили 30% от това което трябваше да направят с тези пари от ЕС.Това е реалността за съжаление.

70

Гошо...Тъпото

преди 4 години

В София,Пловдив и Варна...балотажи.Вероятноста опозицията да ги вземе е реална.Тежка седмица за ЕФ Боко-ГЕРП.Касичките са на път да се...изплъзнат,а фирма без...касичка,все едно таратор без...краставица.

69

до 81

преди 4 години

Възраждането на България ще започне когато БСП и производните и изчезнат и в управлението влезнат само хора без връзка с БКП и ДС . Но до тогава ще минат поне още 2 -3 поколения.

68

Анонимен

преди 4 години

до 77 ОлеС избори няма да започне може да си сигурен!Иначе все едно казваш,че вярваш в дядо Мраз!

67

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 67хахаха1989-та баба ми ходеше 5 часа сутринта да пази ред за кисело мляко.Какви салами в изобилие бре склеротик?Хляб зареждаха 2 пъти на ден и ставаше 100 метра опашка.Половин час след като докараха хляба всичко се измиташе и магазина затваряше.Иначе да- хубаво миришеше хляба.

66

Анонимен

преди 4 години

Сърбитв краднеха пари от другите държави в Югославия и неслучайно Югославия беше разрушена.

65

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ и БСП са БКП!Това са фактите!!!!!!

64

Оле

преди 4 години

Важното е, че Възраждането май ще започне от Варна, Пловдив и Добрич, а другите овци си бяха ясни.Да живее България !

63

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 71Победените са мързеливи негодници, неставащи за нищо.Към кой терминал ще поемат?Към Северна Корея ли?

62

Анонимен

преди 4 години

до 62Забрави Тренинг!Бяха по-удобни от Ромика.Подметките и за двете от Китай братята ги правеха за нас а някой партиец взимаше голямата пара.За ширпотребата с розовата пантера Пинко и другите пластмаси какво да говорим...Всичко е за комунистите и така е до днес и ГЕРБ и БСП са БКП!!!!!!!!

61

Анонимен

преди 4 години

Адидас маратонки се разлепваха от една разхотка в парка на свободата. Бг галосшчета бяха много здрави и 100 пъти по-евтини.

60

Анонимен

преди 4 години

Абе махнете я София бе.Важното в Полски Тръмбеш.Нали така другари?