79

Анонимен

преди 4 години

Аз съм във Варна и не познавам човек който да бачка под 900 лв чисти на месец. Какви са тия минимални заплати където всички ги говорят. Кой бачка за минимална заплата? Само тези в сивия сектор са с минималки и отделно правят пари под тезгяха. Една касиерка в голям супер маркет взима 1200 лв. Толкова много глад за кадри има вие ми стоите да бачкате за 500 лв. Като не ти стигат 500 лв , молбичката и напускаш. За няма и седмица ще си намерите по - добра работа...стига да сте кадърен.

78

Анонимен

преди 4 години

Аз беден гербераз не съм видял.

77

ДААА..

преди 4 години

НАПИСАНОТО ПО ГОРЕ СИ Е ЧИСТА ПРЕДИЗБОРНА АГИТАЦИЯ - ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАС ЩЕ ВИ НАПРАВИМ 1500 ЛЕВА ЗАПЛАТА АМА ЩЕ ВИДИМ???????????

76

bankqnska SMRAd GNUS

преди 4 години

ГеЙрберски ке л ешЙ, намалете незабавно *** пред портрета на Бойко Методиев Борисов. Проявявате склонност към усамотяване. Не се самолекувайте, а потърсете помощ от психиатър-специалист. Държавна психиатрична болница Карлуково, Обл. Ловеч, общ. Луковит, с. Карлуково, п. код 5782, Гара Карлуково, 0697/2337 централа; 0697/5035 факс.

75

Анонимен

преди 4 години

Аз беден гербераз не съм видел.

74

А без кражбите

преди 4 години

Без кражбите на ГЕРБ, без липсата на 50 милиарда, без изгонените чужди инвестиции, щяха тези цифри да са верни. ГЕРБ искат да спрат увеличението на минималната работна заплата през следващите 2 години, а сегашното им увеличение не поема инфлацията на ток, вода, топлофикация, храни, горива, лекарства и хиляди други услуги.

73

scotland

преди 4 години

Не ви знам къде гледате, но българите живеят по добре днес. Разходете се в средноголям български град - не можеш да се разминеш от нови коли, в магазините пълно със стока и купувачи, и няма скъпо - купуват като бесни например бяло саламурено сирене по 12 лв килото , а само преди 4-5 години мрънкаха на цени от 4 лв за същото сирене. Това сам оз апример. Веригите магазини правят оборот.

72

BOIkoFF

преди 4 години

Всезнаещото слънце над бостана ..... моят идол .... цяла книжка е прочел ......

71

BAi HOi 50 do lara

преди 4 години

И какво направиха мутрите от ГЕРБ за над 10 години власт в тази насока ?!! Нищо ! Стимулират грабежа и разпада на страната, не поощряват нито раждаемостта , нито оставането в родината! Най-големите национални предатели в историята на държавата! Кога ще линчуваме мутрата от Банкя и подопечените му изпечени крадци ?!!

70

BAi HOI TYp g yz

преди 4 години

А къде е Пеефски в тази врътка защото именно ТОЙ изтегли никому неизвестното ченгепрокурор от Перник в София и директно го назначи за зам на Китоподобният Сотир и спецпро.Ай,сиктир бе

69

+-

преди 4 години

Едни в България(20%)ядът месо,а другите 80% ядът постно зеле.Средно у нас хората ядът месо със зеле.Тъй и тази статистика.

68

Смирен депутат

преди 4 години

Депутат взема 4 хилки,българина бачка за 560лв минимална заплата-436чисто.И средната заплата е над 2 хилки

67

BAi HOI

преди 4 години

ГЕШЕВ, ТИ СИ ДОЛЕН СЛУГА НА МАФИЯТА И ВМЕСТО ГЛАВЕН ПРОКУРОР ,ТРЯБВА ДА СИ ГЛАВЕН ОБВИНЯЕМ

66

Анонимен

преди 4 години

Средната работна заплата не отразява индивидуалното благополучие. Тая статистика не е за обикновения човек, който е на заплата. При средна заплата 1200лв и 10% данък - бюджетът ще е един. При средна заплата 1500лв и 10% данък - бюджетът ще е друг. Покупателната способност на населението също. Ако сте си все на 300-400лв, си е ваш проблем!!!

65

Аналогия

преди 4 години

Геноцидът над пенсионерите - среднисти с 219лв. пенсия ще става все по-тежък :( Вдигането на цените на основните продукти надминава жалките проценти, опитващи се да запазят устойчив геноцид.

64

bai HOI

преди 4 години

Как се живее със 600 лева на месец , мога ли да отида на почивка , круйз като повечето европеици , мога ли да отида на заболекар без да си дам цялата заплата.. мога ли да си позволя нормален живот ? Не всичко е пари но и в такава мизерия не е лесно . Вероятно ти си в авангарда на герб и нямаш такива проблеми

63

КОЛЕВ

преди 4 години

До до Колев Печеля добре, защото работя почти денонощно, а давам хляб и на още десетина семейства! Ако бях *** щях да съм избирател на БСП или на ДЕМО-БГ!

62

КОЛЕВ

преди 4 години

На последно място сме по доходи, но също така при нас цените и данъците са най-ниски, а има и още нещо много важно---всички си имаме жилища и не живеем под наем, който наем примерно в Италия е около 700-800 евро на къща или апартамент. Така, че не ни внушавайте колко сме зле...оставете народа да прецени и той ще го направи на всеки едни избори.

61

GNQS GERBARESKA

преди 4 години

az bachkah u 1 restorant 13 chasa i nakraq MURITE gnusni mi podadoha 20 levcheta ei taka na bazik a neznam za KVi 5 euro na chas govori taq moge bi v ISPANIA da ama tuka qdesh goliq

60

Анонимен

преди 4 години

Заплатите се вдигат ,но няма качество на работата.Тук се допуска грешка вдигат заплати,защото няма хора за работа,работниците изнудват работодатели.България не е Европа,не може да се прави сравнение,как ще се бориш с държави които имат икономика от години като Германия,Франция,Англия и т.н.Тези държави плащат имат стандарт.Да не забравяме че в Европа се работи а в БГ не всички са по кафета с телефоните,ЧАКАМЕ ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ.