22

geri

преди 16 години

Stiga ve4e spane i mal4anie.Napred s ATAKA do POBEDA. Da srinem mafiqta.

21

Жоро

преди 16 години

Като Мартин Заимов го бие в София и тва нещо герб е довиждане

20

преди 16 години

АХАХАХАХАХАХАХАХАТИЯ ОТ АТАКА МАЙ СА ХВАНАЛИ ХОРА НА ЩАТ ДА РОВЯТ ИЗ НЕТА И ДА ПЪЛНЯТ ФОРУМИТЕ С НЕСКОПОСАНА АГИТАЦИЯ.ЖАЛКА РАБОТА. НЕ СЕ ВИЖДАТ НА КАКВО ПРИЛИЧАТ.ОЩЕ ПЪРВИЯ МЕСЕЦ КАТО ВЛЯЗОХА В ПАРЛАМЕНТА И ТРИМА ОТ ТЯХ СЕ ПРОДАДОХА НА *** ЗА ДА ПРОСЪЩЕСТВУВА ПРАВИТЕЛСТВОТО ИМ И ДО ДНЕС. СЛЕД ТОВА НЕ БЯХА ПЕДОФИЛСКИ СКАНДАЛИ, ПОБОИ НА МАГИСТРАЛАТА, ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВАНЕ, СИНЧЕТО ЕВРОДЕПУТАТ, ДРУГ ЕВРОДЕПУТАТ ПСУВАШЕ И ЗАПЛАШВАШЕ ПОЛИЦАИ С УВОЛНЕНИЕ СЛЕД КАТО СТАНЕЛ МИНИСТЪР. КАКВО ДА СИ ГОВОРИМ ПОВЕЧЕ. СЕМЕЙНО ПРЕДПРИЯТИЕ.

19

Черноземски

преди 16 години

И тоя клоун е като предишните. Няма да се коалира с ДПС, но в листата му за общински съветници на София на десето място е лидера на *** партия ДРОМ (която между другото е в ОДС) Илия Илиев.Какво статукво ще променя мутра бойко, при положение, че той е част от това статукво??бАтака е същата работа, във Варна кандидатката за кмет като че ли повече се интересува от ***, отколкото от Българите, а и видимо прилича на ***. В Каварна пък се коалират с ЕВРОРОМА???!!! Няма да коментирам и издигането на мутрата Бинев, в чието предизборно послание пише: "НЕ НА МУТРИТЕ"??????? Баси майката, тия хора скрупули немат о_ОИ мишлетата на доносника каракачанов, уж се пишат патриоти, пък в една листа с въпросния *** от ДРОМ :Д Абе, думи нямам!Аз лично ще гласувам за младите националисти на Боян Расате, в тях все още имам надежда - номер 30!

18

ъъъ

преди 16 години

тия в партия атака атака си уредиха роднините та дори и вевропарламента пък вие гласувайте за тях

17

anonka

преди 16 години

Kade go prochete tova za B.B. che e Bogoizbran,che i az da se info?Naistina me zaintriguva.Ne mi prilicha na evr.,pak az se v evrei se vlubvam:(

16

АТАКА

преди 16 години

Аз ще гласувам за АТАКА- Българската партия !! А вие !??

15

Българин

преди 16 години

Самият Бойко Борисов > Бехар е евреин!Ми нали знаете,че евреите са световните банкери, не се ли досещате за приятелката му Карагьозова в Си Банк?? Самият Б.Б преди два месеца бе превикан в VIVA-TEL => TEL- AVIV - ;) да му набият канчето какво трябва да се прави.А някой иституция в Лъгария още се чудят кой се крие зад овшорната компания съзадена в Къпир която притежава БТК....Ех, Бойко Бехар, разправя,че дато му бил третиран незнам си какво и затова не го допуснали да следва в Симионово за ДС..... ех, но подлогата АЛБЕРТ= > Коритаров, не ти задава въпроса:Защо Бойко, като не те допускаха в Симионово за ДС заради манипулацията която ти казваш за дято ти, как така БОЙКО те допуснаха да охраняваш Тодор Живков?????Трябва комунистическите евреи да са доста ***.........

14

преди 16 години

Абе трябва да има малко разделение - за турците не знам, ама в София бибито е налапал поне 20% от *** гласове, което като цяло е добре. Успее ли да крадне и от ***, още по-добре :)

13

varg vikernes

преди 16 години

за ''атака' направете го и виев

12

!

преди 16 години

не знам за ГЕРБ , но цялото БСП и полувината НДСВ са само евреи !под ножа тая *** !

11

преди 16 години

Има само един начин да се спечели АБСОЛЮТНО всенародно и всеетническо мнозинство .Достатъчно е да се върнат парите на хората ограбени чрез НЕК и Топлофикация .Или поне да се прекрати тази очевадна далавера .Малка жертва в сравнение с останалите облаги , който тайно и явно си получават .Това би им осигурило поне стогодишен мандат .Ама са толкова свикнали да крадат и трупат от всичко , че едва ли ще го направят .В такъв случай ще се задоволят само с *** , турци и тям подобен електорат .Ами ако се намери някой по-тарикат в последния момент да направи една такава предизборна обещавка ?

10

gluposti

преди 16 години

и Кои са евреите ако не е тайна?

9

преди 16 години

много ниско падате с това заглавие, много!

8

преди 16 години

Разправят, че Бойко е мутра. Ако прецака ДПС ще е добре, но все пак за мутри не гласувам.

7

sten

преди 16 години

Червена,синя,жълта и др.подобна доганова *** се доказаха като крадци,лъжци и *** и доведоха умишлено народа на ръба на отчаянието.ГЕРБ е единствената надежда за България,друга алтернатива няма!

6

Ники

преди 16 години

Ей,голям играч е тоя Бойко!Ще вземе гласовете на ДПС!Те ромите и без туй много не мислят като гласуват!Който дава,на него гласуват,за после не мислят!А дали е приготвил кебапчета!?Не мога да забравя оня ***,дето репортерката го пита по повод купуването на гласове:Защо си даваш личната карта?,а той отговаря:Как да не я давам,нали ми дават 10лв!Ха-Ха-ха

5

анониман

преди 16 години

това са провокации от платени драскачи туказ лично няма да гласувам за коалиция с турци, роми и всякакви там-която и да е партия!Защо ли?Защото в тяхните държави българите ни нямат за нищо, та чак в управлението им да ни включат-това го правим само ние, само ние сме глупавите!И всяка жаба да си знае гьола!

4

Ники

преди 16 години

То хубаво,но за какво са му ромите?

3

Римлянин

преди 16 години

"Столичният кмет измъква електорат изпод носа на Доган."Разделяй и владей?