14

човек

преди 4 години

Еми фактите са си факти. Камионът е български. Нашите си го потвърдиха, имат ли интерес да лъжат?Ирландци си регистрират фирма у нас. Ирландски шофьор кара нелегални афганистанци (примерно) за Англия.Къде е тук българската следа? Може би каналът за бежанци е най-пропусклив оттук?Ами, всички обвиняеми са ирландци, от Северна Ирландия.Българи засега няма. А това че шофьорът е арестуван не означава автоматично че е знаел за нелегалните в камиона. Но е бил длъжен да си опазва товара.

13

ШибиРиби

преди 4 години

Е ми нали Борката трябва си оправдае сделката с ЕЮ че остави Северна Ирландия в лапите на съюза. По подходящ тандем от северно ирландци и българи не може и да се мечтае.

12

Хич не е хубаво

преди 4 години

Хич не е хубаво така. По цял ден чакаме новини, които да подтвърдят, че ние (белите, християните, арийците) сме добрите, а те (бежанците, мюсюлманите, сиг.аните) са лошите.Вчера - греда, пича в Осло се оказа норвежец. Днес - лоши новини от острова, български сводници, сега и камиона.Какво става? Нали сме най-умнокрасивите???!!!!

11

Анонимен

преди 4 години

Дали не връщат ингилизките игиловци обратно. Дълбоко консервирани, т. н спяща клетка.

10

Анонимен

преди 4 години

Е щом е потвърдено.Мълчим. И мълчаливо си мразим ингилизите и византийските им номера.

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7не говорим за камиона в Унгария. Тук говорим за камиона в Ирландия. И за някой който непременно иска да намесва българите в криминални истории и да ги изкарва гадни. Ей затова става въпрос.Защото всички останали са цветя и не правят такива работи? нищо подобно. Просто на англичаните им бъркаме с нещо в задниците. И с това ме отблъскват неимоверно. Ако това е целта, успяват.

8

Анонимен

преди 4 години

Англичаните са виновни, ако бяха приели бежанците нямаше да се стигне дотам да плащат на каналджии и да се излагат на смъртна опастност. Англи трябва да се засрами.

7

Анонимен

преди 4 години

И защо българи да се качат в камион да не би да немогат да хванат самолет или автобус. Тези са Афганистаци пакистанци или сириици. Качени са от някоя държава и са искали да ги стоварят в англия. Но уви камиона е бил херметически затворен сигурно е бил хладилен въздуха е свършил и са се задушили.

6

Анонимен

преди 4 години

а камиона с труповете в Унгария ирландски ли беше ?

5

Наблюдател

преди 4 години

Бая народ са прехвърлили с този камион. Последните са изтеглили късата клечка.

4

Анонимен

преди 4 години

до 1,никой нищо не ти е прехвърлил. Цитирани са факти, следя английската преса и се цитират само факти, спекулации няма, никой не е казал нищо лошо за България. Камиона е с българска регистрация, това е факт. Кой какво ти е прехвърлил пък на тебе, ако пък криеха, че камиона е с българска регистрация тогава какво щеше да стане?

3

Анонимен

преди 4 години

Камионът е регистриран в България но собствениците са ирландци. Така че вината за смъртта на тези хора не е българска. Явно България е трамплин за далаверите на британските мушмороци, които дори имат наглостта да се мислят за по - голяма работа от нас. Тази държава ВБ започва все повече да ме отблъсква.

2

Куин Елизабет

преди 4 години

И оказва съдействие...???? МнВР на английската полиция ли оказва съдействие или английската полиция на МнВР?

1

Анонимен

преди 4 години

Почвам да си разплитам чорапите!Ужасна трагедия, безспорно, но стига тия лицемери прехвърляха на нас всичко!Защото не преносителя, а организатора на всичко това е важен!