59

Анонимен

преди 4 години

Всички срещу режима Борисов, вън мафията и Гешев от властта!

58

Анонимен

преди 4 години

Един кмет за максимум два мандата. Оттам нататък само далавери.

57

Нанайси балотаж

преди 4 години

Йорданка Фандъкова34.4%Мая Манолова46.38%Волен Сидеров4.03%Тончо Токмакчиев1.35%Борислав Игнатов7.23%Все още не съм решил1.71%Няма да гласувам за никого4.91%

56

Анонимен

преди 4 години

Не знам как е било по другите градове, но сега цялата предизборна кампания се наля в София. В моя град дори плакати не си направиха труда да разлепят. Партиите на статуквото треперят да не би някой по-различен да им отнеме властта в столицата, където кокалът е прекалено голям, за да бъде изтърван с лека ръка, а хората като цяло са гневни и ядосани. Затова са тези предизборни статистики в стил кандидатпрезидентска кампания. Изключително кръчмарски сметки.

55

знам

преди 4 години

до анонимен 63Мечтите са безплатни.

54

Анонимен

преди 4 години

Първи тур- Борислав ИгнатовВтори тур- Мая МаноловаВън ГЕРБ

53

Анонимен

преди 4 години

До 66 как да не са се продали като в миналото правителство бяха коалиционен партньор и водача им беше министър :)

52

до 48

преди 4 години

Ако поне малко следеше нещата, щеше да знаеш, че Игнатов нямаше как да е патерица на ГЕРБ. Неслучайно медийните атаки в *** медии са винаги срещу кандидатите на Демократична България. Само с тях не могат да се разберат, само те не биха се продали.

51

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 56Aми такива като тебе - "тъБ".... Боже, мили. Колко *** и неграмотен треа си...Стана фаворит защото докато беше омбудсман помогна на много хора , слушаше им жалбите и работеше за решаването им. Ето затова. А твоята самоковска фея превърна за 14 години София в разбита, грозна дупка с безумен трафик, *** двойни ленти по България, автобусни ленти от нищо в нищо, велосипедби безумия по Раковска и къде ли не...Ето затова

50

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен56"Манолката" НЕ стана "изведнаж" фаворит!..Тая жена отдавна е в "политпространството" ,а ако си проспал последните години,не е зле да се информираш,че въпросната беше Омбудсман....така че НИКОЙ фокусник НЕ я е "извадил от ръкава"!..Е,и тя,като всеки "грешник на Земята" си има "близки и далечни",но...калта по нея е "светлина" в сравнение с калта ,с която се самоопръска Белчинската даскалица..С неколко думи:-Искате ли ПРОМЯНА,или не?

49

Анонимен

преди 4 години

Борислав игнатов вибратора е пълен провал, да си ходи във варна с половинката си - страстна почитателка на два ви раъора в ръкатс!

48

За Фандъкова

преди 4 години

Ще гласува строителната мафия,която тя направи милионери, обгрижвани ги с раздути обществени поръчки.Софиянци да отидат да им видят палатите в Бояна и Драгалевци.И после да погледнат презастроените квартали и лющещите се панелки,разбитите тротоари,нередоения градски транспорт.Ако не ви е жал за себе си,помислете поне за децата си Те не заслужават тъжната ви съдба.

47

Фандъкова

преди 4 години

Пак ще ме изберете нямате избор!

46

Анонимен

преди 4 години

Не мога да проумея как изведнъж Манолката стана фаворит наравно с Фандъка!?! С какви професионални качества се отличава от останалите кандидати, че изплува над всички и реално се спряга като единствения конкурент на текущия кмет? Бива тъб народ, ама чак пък толкова, вече взе да идва в повече.

45

ЗАВОЙ НАДЯСНО

преди 4 години

Фандъкова и Мая са комунистки, а Джабзакки е безопасна игла, Десният кандидат е БОРИСЛАВ ИГНАТОВ

44

Anonimna

преди 4 години

Като в Багдад сме. Само в центъра има някакъв ред. Не бих гласувала за Фъндъкова

43

Anonimna

преди 4 години

А кои ще оправи панаира в кварталите. Майки с колички стари хора нама къде да ходят заради колите по тротоарите. За *** да не говорим. Миене на улици не. Етова свършена кметска работа ли е

42

НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ

преди 4 години

във власта. ОЯДОХА СЕ!

41

Пенсионер

преди 4 години

Аз ще гласувам за по хубавата , а вие правете каквото искате.

40

ПроСоТо

преди 4 години

До Тонкатаникакви "съвети" не давам,кукло!..така и не се реши да вденеш,че "ПроСоТо" е от .."друг свят",той НЕ се интересува от ВАШИТЕ проблеми!..Просто КАТО СТРАНИЧЕН НАБЛЮДАТЕЛ използва .."правото",което му дава тоя сайт да изрази мнението си..../разбира се "правото" свършва там,където "ПроСоТо" настъпи някого..Тогава просто се включва вездесъщата "гума"../