30

Анонимен

преди 4 години

Значи вече можем да крадем. Браво.

29

Анонимен

преди 4 години

До 34Ако си мислите, че тези комисии се информират от тва което им казва правителството значи сте пълни балами.

28

drug(ar?)

преди 4 години

До 1 Анонимениска ви се да сте на власт, защото можете по-хубаво да лъжете ли? ;)

27

Анонимен

преди 4 години

Той ги лъже,че у нас няма корупция,а те го лъжат,че му свалят мониторинга.По-голям цирк не сте виждали.

26

пълна свобода

преди 4 години

Държавата може и да загива и бойко нишо не прави ама поне и не проверява много - от доста години данъчни не са идвали. Преди имаше статистика как проверките на кат са намалели на половина за първите 6 години от управлението на дженерала.

25

Анонимен

преди 4 години

От 10 поста - двама респонденти - четвъртият е нормален коментатор на случващото се, а другите 9 са един и същи некадърен трольо с едни и същи "опорки" - е, не вървиш, никой не е толкова ***, колкото теб.Днес.бг, кой и колко ви плаща е ясно, и вие вървите към тотален провал като Дир.бг - НЯМА ви!Не коментирам нивото ви на морал - елементарна порядъчност, професионализъм и миризлива избираемост на постове и редакционна политика. Вие вече СТЕ в категорията на отдавна умрелите Vesti.bg и Dir.bg

24

Анонимен

преди 4 години

Нинова за какво е кандидат, че не съм разбрал, драги гербави ***?

23

Анонимен

преди 4 години

Чудно ми е Нинова ще подаде ли оставка другата седмица по това време след разгрома който се очертава да претърпи на предстоящите избори.

22

sport

преди 4 години

Гледам снимките и тези глуповати душици, наречени министри. Единият е пословичен, Барни ***, дето търсеше бял хакер /като го гледах репортажа, все едно гледах някой от типажите от старите ни български филми/. Другата, милата, ми тя не знае, че има уважителна форма, която е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да бъде ползвана при визити на такова ниво. Онзи с очилцата, не искам и да го коментирам. Той милия всеки път като го видя и изглежда един такъв, да ти е жал за него. Горанката е ясен, малко на Ришельо ми бие.

21

Анонимен

преди 4 години

15 год мониторинг и полза няма, време беше да го махнат, скоро и нас ще ни премахнат от ЕС. Хем ще се отърват и от тиражиите.

20

баба мара

преди 4 години

и да падне ние пак си оставаме цър=вули защото сме такива по генезисцял живот гоним келепира

19

Анонимен

преди 4 години

"Борисов настоя за ежедневна борба за върховенството на закона, срещу корупцията и контрабандата" Не ви ли звучи това като виц!? На мен ми прилича като все едно Хитлер да беше казал:"Настоявам за ежедневната борба за интеграцията на евреите и комунистите" Да чуеш от бг политик че иска да се бори с корупцията, е наистина комично. Те са лицето на корупцията. Парламента е ядрото. Децата ще се смеят на такива коментари вече. Банално и изтъркано. Мафията казва" Борете мафията"

18

Анонимен

преди 4 години

Хората разбраха че със НАС на глава няма да излязат и само се хабят със тоз мониторинг, скоро ще ни изритат от ЕС.

17

Анонимен

преди 4 години

Има конкуренция на още по омразни същества от него.Какво да се направи- философия на компромиса и учениците следват своите учители и водачи.

16

Анонимен

преди 4 години

България върви така добре, защото комунистите не са били на власт повече от 10 години. И хубавото е, че хем държавата върви право напред към Европа, хем комунистите малко по малко изчезват... ако ГЕРБ управлява още 10 години ще си станем истинска европейска държава, колкото и да им е мъчно на крадливата коалиция бсп дпс!

15

Acho

преди 4 години

Срам ме е,че такъв *** управлява Родината ми!Още по_тъжно е,че и Европа я управляват същите като него.

14

Анонимен

преди 4 години

Чакай бе,бокич.Нито е паднал,нито ще падне,а ще бъде заменен с по-драстичен,т.е.глоби и спиране на еврофондове,а не писма,констатации и препоръки.Нещо пак не си разбрал май,или по стар навик се опитваш да ни преметнеш.

13

някой

преди 4 години

Бе как да не сте идеални бе, не бъди толкова скромен, Бойко!Идеални сте, даже повече от идеални!Я виж каква идеална усмивка си направил на снимката - ухилен като варена тиквa!!!

12

Mr.STARBUCKS

преди 4 години

До Анонимен 2Какво казваш .... ОСТТАВКА ааа ??Нинова е по ОСТАВКИТЕ,и след няколко дена .... аааа не я давам .Ада видим, след тези избори,ще има ли давам оставка , не искам си я пак :)

11

Анонимен

преди 4 години

Разсъждения на ниво дете в четвърти клас. При това не от умните.