37

Анонимен

преди 4 години

Ти не си "толерантен"........ти си троол по машки.

36

Анонимен

преди 4 години

Копиривачките копираха пак от Дойче веле

35

Ердопут

преди 4 години

От кога еднополовите бракове са разрешени в Сирия?

34

Тошето

преди 4 години

само кажете кой плаща заплатата на социолога и борец за права на малцинствата Тодор Тодоров.Ииии неправителствената организация "Америка за България" е отговорът.Жив и здрав, Тошко, да облажиш брадата таз вечер.

33

толерантен

преди 4 години

в Сирия от векове живеят кюрди......................Те живеят от векове, ама и много избягаха от Турция. И си показаха рогата в Сирия.

32

Анонимен

преди 4 години

Пиши на кирилица по мак.

31

До 30

преди 4 години

Стига си плакал като вдовица за к.рбегендарскапън

30

Анонимен

преди 4 години

"Еми, Сирия прие кюрди от Турция"в Сирия от векове живеят кюрди.

29

Анонимен

преди 4 години

Асад не е печелил избори, ако трябва да сме точни...........................А, "ако трябва да сме точни", на ал Сауд пък изобщо и мисъл не му минава да прави избори. Защото е баш "демократ".

28

толерантен

преди 4 години

Еми, Сирия прие кюрди от Турция, а те за благодарност се опитаха да отцепят Сев. Сирия в съюз със сащ, като платят със сирийските петролни находища.Затова, мене ако питат, хак им е прочистването. Щото се направиха на големите тарикати.

27

Анонимен

преди 4 години

27Пропусна страните от Източна Европа, които показаха сре ден пръст на руслЯмдия.

26

Анонимен

преди 4 години

Ееййййййй! Какви есперти имаме ! От такива есперту българия удари дъното за 30 години демосратска ограбвация

25

Анонимен

преди 4 години

"***"?! Сериозно? Косово не бе мръсно? Украйна не бе мръсно?. Либия, Египет,Афганистан, Ирак, Сирия? А! Когато Турция изнесе фактите за разфасования в саудитска мисия в Турция Хашоги. Потулването на случая не бе мръсно? Подялбата на петролните находища в Иран и Ирак от Англия и САЩ? Последвалото сваляне на непокорната светската власт от английските тайни служби и докарване на аятоласите? Та *** сделка значи? "Експерт"?

24

Анонимен

преди 4 години

Асад не е печелил избори, ако трябва да сме точни. В по-голямата част от Сирия Асад даже не е организирал избори, а там където е спечелил, е било под фактическа окупация от чужди войски. А контрол върху земите североизточно от Ефрат Асад не е упражнявал отпреди 8 години.

23

Наблюдател

преди 4 години

Ердоган вече сключи сделка с Тръмп, сега е ред на Путин.

22

Анонимен

преди 4 години

Снимката е показателна - двама диктатори "миротворци".Остава само да им дадат нобелова награда по един златен истребител !

21

Анонимен

преди 4 години

до 14 значи ако не смятаме Сирия за суверенна държава, как може да смятаме Турция за суверенна?-------Има достатъчно всни определения какво е суверенна държава, какво е легитимност и какво е суверенитет върху дадена територия. Сирия, по-конкретно Североизточната част, не попадат под тия определения. Чети повечко, но какво да се очаква от тьп гьс като тебе - повтаряш безсмислени мантри... Суверенна била държава в гражданска война, вътре чужди войски, а 2/3 от територията безконтролна...

20

Анонимен

преди 4 години

"През 30-те години на 18-ти век, след Руско Турската война от 1825"----------------------------Бих уточнил, че 1825 г. е 19 век. Друг интересен случай от предната Руско Турска война е на наша територия. През 1811 г. Ахмед паша, начело на 60 000-на армия, напада разположената в град Русчук 15 000-на армия на руския генерал Михаил Иларионович Кутузов, но бива разбит и обърнат в бягство. На 19 юни 1811 г. 15 000 руски войни разбиват и обръщат в бягство 60 000-на турска войска.

19

Анонимен

преди 4 години

Диктаторите си поделят плячката, както Хитлер и Сталин Полша, само, че руския Гулаг отново е съучастник !...абе световен "освободител" !

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимендо 14 значи ако не смятаме Сирия за суверенна държава, как може да смятаме Турция за суверенна? Асад не е губил избори, а те са легитимното средство. Ама диктатор бил. Ако разсъждаваме така, то и Ердоган е дикататор пък САЩ го подкрепят.