17

Сасаров

преди 4 години

До: Съдия МaдypковАма преди това да и дадат да изпие пет големи бири с порция цаца и пържени картофи със сирене и една люта чyшка!

16

Съдия Мъдурков

преди 4 години

Може и да и се приеб***ло на жената и да е ходила на " кафе" с райбер!Човешко е.А бабата да се впише в книгата на Гинес.Такъв случай няма да има в световен мащаб!

15

Анонимен

преди 4 години

Бил съм в скенер и имаш чувството , че си напъхан в канална тръба , без възможност за излизане. Разстоянията около теб са по 10см и не можеш да мърдаш защото си вързан преди да те напъхат .Невероятно е че е оживяла след този стрес и ужас.

14

Съдия Мъдурков

преди 4 години

Рендгеноложката да се накаже 12 часа затворена в скенера,за да се прецени въздействието върху психиката и пикучният и мехур!

13

предложение

преди 4 години

Може отсега нататък на всеки пациент да дават по един Валтер 22-ри калибър със зареден пълнител!Може да е пластмасов, отпечатан на 3D принтер, да не го лови скенера и да не пречи.

12

Анонимен

преди 4 години

Taja e sa diszlinarno uvolnenie *** dr sestri laboanti iskat pari samo ru6veti 100 200 lv kak e lejala dischala tasi jena v skenera ako eOt gerb deputata miinisterka rodnia na boiko i dr namasche. Da e sabranena posor sa bolnizata

11

Анонимен

преди 4 години

Добре, че на пациентката не и се е приакало.

10

човек

преди 4 години

Виновната лаборантка била мъмрена???Сигурно са и издърпали ушите?Добре че е изключила апарата. Ако и него беше забравила включен, щяха да извадят горката жена изпържена!!!А лаборантката сигурно щяха да наградят за убийството с екскурзия на Малдивите?

9

Ники

преди 4 години

Този звънец е в комплект със скенера и Винаги се дава и е задължителен дори и за производителите на ЯМР-та и CAT скенери. Демек казвате, че досега са работили в нарушение на практиката и сега чак започват да я спазват, че и го изтъкват?

8

Анонимен

преди 4 години

Не е ли по добре по един пищоф,тогава гарантирам че няма да има забравени и унижени пациенти!

7

Иванов

преди 4 години

То не може да уволниш някого. Колкото и да е некадърен, все ще го оправдаят и ще го върнат.

6

Анонимен

преди 4 години

Интересно е как се забравя пациент там, и защо е била завързана. Ходих на такова изследване преди 2 седмици, единственото е, че трябва да ти е вързан абокада към контраста. И лаборантът трябва да е там за самото изследване. Доста съмнително ми звучи всичко.

5

Анонимен

преди 4 години

На Запад, за подобна "издънка" болницата ще трябваше да заплати солидно обезщетение на пациентката, а лаборантката щеше да бъде уволнена и едва ли щеше да може да си намери работа по специалноста в друга болница, където и да е било!!!!!Но, в Бг може...

4

rusnak

преди 4 години

Бабата може и да си е подремала тихичко, но по интересното е че в Павликени имат томограф, а това вече наистина е новина, и шок.

3

Ха ха

преди 4 години

Добре, че изобщо имат скенер... Иначе тази лаборантка просто трябва да бъде уволнена и осъдена.

2

Анонимен

преди 4 години

Пише се "томограф" :)

1

Наблюдател

преди 4 години

Друго си е да има обществена поръчка и да се изгради система за изветяване.